Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

Multifunkcijsko kolesarsko orodje

24.6 € Redna cena:
18 € BC naročnik

Primorska vožnja

Komentarji

• 0 |-10+10

Temperature so vredu :) sam zaradi jebenga v vetra te potem zebe :P. Drgač pa jst na števc naštimam samo pulz pa kadenco ^^da ne vidm kok hitr se vozm. Dost bols za moralo :D vidš da srce dela :) potem mores ze neki od sebe dat.

• 0 |-10+10
    @lancearmstrong:
    @TEX:

Pjebi , kake so kaj temperature dol ob morjo ?

Tex kdaj greva dol tukaj bo spet sneg

Ta vikend bolj slabo kaže, v petek naj bi dol celo snežilo...sob. ned. pa dež...

• 2 |-10+12
    @TEX:

Pjebi , kake so kaj temperature dol ob morjo ?

Danes je blo kr fajn toplo in sončno, še posebno v primerjavi s tem našim mrazom.
    Ja,po dolgem času sem mal svoje stare krake pretegnu...kul

• 0 |-10+10
    Danes je bilo super. Garmin je kazal 11 do 12 stopinj. Sem naredil 3 urce po Istri.
    Fajn je blo.
  • 0 |-10+10
    @Maj_ex: Danes je bilo super. Garmin je kazal 11 do 12 stopinj. Sem naredil 3 urce po Istri.
    Fajn je blo.

Tvojega Garmina vrži stran, ker ti kaže previsoko temperaturo in zato verjetno tudi ostali kolesarski podatki niso točni.nasmeh

• 0 |-10+10
    In ti bi ga pobral?
  • 0 |-10+10

Eno vprašanje če grem iz Kopra proti Istri čez Šmarje a vas carinki pa policaji kej posebej kontrolirajo na meji glede opreme oz koles,da vem ali moram tudi račun za kolo zraven vzetimežik

• 0 |-10+10
    @Maj_ex: In ti bi ga pobral?

Najbrž bi ga res. Saj nebi vedel, da ne kaže točno.
    Torej -odvrži ga nežno! 

• 0 |-10+10
    @lancearmstrong
    Nič ne kontrolirajo, samo osebne ne pozabi!

@pirr
    In ti si bil danes v Bujah, Novigradu, Umagu, Savudriji, da veš kakšna je bila temperatura?
  • 0 |-10+10
    Danes sem naredil turo od Izole, Škofije, šel sem proti Ospu, vendar sem zavil v oster klanec direkt na Socerb, nato sem se s Črnega kala spustil do klanca za Kubed, preko sv. Antona v Koper in nazaj v Izolo.

Nabralo se je 66 km. Odsek proti/tik pred sv. Antonu še vedno ni asfaltiran! Na srečo je tam vsaj dobro utrjena zemlja.
    Temperatura se je na štartu(štartal sem ob 14:00) gibala okrog 11 stopinj C, na Socerbu se še vedno drži sneg in je bilo 6 stopinj C(okrog 15:30), v Kubedu in vse do sv Antona pa približno 4-5 stopinj C. V Kopru(ob 17:00) je bilo 7 stopinj.
    Burje ni bilo, pihal je šibek zahodnik/jugo zahodnik.

@lancearmstrong
    Na meji te ne preverjajo, sem pa že doživel, da so me na meji Sočerga Hrvaški cariniki(oz. carinarka hehe) ustavila, vzela dokument, nekaj pobrbljala po kompjuterju, me nekaj časa bulila in pol pustila naprej, skratka bolj iz zajebancije, ker ni bilo žive duše na meji. Skratka nič posebnega.
  • 0 |-10+10

Evo fantje, na obali sneži in imamo že vse pobeljeno ...
    Jutri zjutraj pa bomo slikarili, da bomo lahka jutri pošiljali slike gor v Ljubljano in se hvalli, da Primorska ni samo morje in sonce, ...kul

P.s.
    Tudi burja nas pešta ...kaže jezik

• 0 |-10+10
    @swicak: Danes sem naredil turo od Izole, Škofije, šel sem proti Ospu, vendar sem zavil v oster klanec direkt na Socerb, nato sem se s Črnega kala spustil do klanca za Kubed, preko sv. Antona v Koper in nazaj v Izolo.

Nabralo se je 66 km. Odsek proti/tik pred sv. Antonu še vedno ni asfaltiran! Na srečo je tam vsaj dobro utrjena zemlja.
    Temperatura se je na štartu(štartal sem ob 14:00) gibala okrog 11 stopinj C, na Socerbu se še vedno drži sneg in je bilo 6 stopinj C(okrog 15:30), v Kubedu in vse do sv Antona pa približno 4-5 stopinj C. V Kopru(ob 17:00) je bilo 7 stopinj.
    Burje ni bilo, pihal je šibek zahodnik/jugo zahodnik.

@lancearmstrong
    Na meji te ne preverjajo, sem pa že doživel, da so me na meji Sočerga Hrvaški cariniki(oz. carinarka hehe) ustavila, vzela dokument, nekaj pobrbljala po kompjuterju, me nekaj časa bulila in pol pustila naprej, skratka bolj iz zajebancije, ker ni bilo žive duše na meji. Skratka nič posebnega.

Nekajkrat sem bil preverjan na njihovem prehodu in sicer so si vzeli kakšno minutko. Večinoma pa sploh ne pogledajo kaj kažeš.

• 0 |-10+10

Mam izkušnje iz Breveta v Kopru tam so nam kr mahali ,da naj gremo naprej sedaj bova verjetno s kolegom dol šla eno soboto pa naredila en daljši krog po istri ter nazaj do Kopra zato me je zanimalo kaj in kako je na meji.Hvala za odgovore

• 0 |-10+10
    @lancearmstrong:

Mam izkušnje iz Breveta v Kopru tam so nam kr mahali ,da naj gremo naprej sedaj bova verjetno s kolegom dol šla eno soboto pa naredila en daljši krog po istri ter nazaj do Kopra zato me je zanimalo kaj in kako je na meji.Hvala za odgovore

Pogledajo samo osebno izkaznico in niti ne težijo, da bi morali snet očala ali kaj podobnega, do sedaj pa nikoli niso nič spraševali glede koles in opreme. Velja za naše in Hrvate.

• 0 |-10+10

Zdravo!

Čeprav se runde žal ne bom udeležila in ker je napoved sončna, razpisujem kolesarsko rundo s cestnimi kolesi:

nedelja, 24.2. ob 10.00 Vinakoper oz. 10.15 pošta Črni Kal  

Uživajte v vikendu,
    Leni

• 0 |-10+10

Iz sobote na nedeljo je napovedan sneg, tudi na Obali. Torej bo najbrž fajn mokro in mraz.

• 0 |-10+10
    @Pino:

Iz sobote na nedeljo je napovedan sneg, tudi na Obali. Torej bo najbrž fajn mokro in mraz.

V nedeljo bo tukaj na obali deževno vreme(zjutraj 4, popoldne 10 + burja).
    Naslednji teden pa se bo začel sončno in toplo, brez burje.
  • 0 |-10+10

Jutri dopoldne zgleda da bo slo skozi. Popoldan in nedeljo pa bolj slabo. Jutri pa mal z gorcem po zaledju se zajebavat :)

• 0 |-10+10

A bo runda ta vikend?

• 0 |-10+10
    @XCBATINA:

a ni jutri 10.00?

Ti si baje šef, pa povej

• 0 |-10+10
    @performer:
    @XCBATINA:

a ni jutri 10.00?

Ti si baje šef, pa povej

mislim da se motiš ;)

• 0 |-10+10

Soboto sem bil v portorožu na kavici, nakar vidim par ''konvojčkov'' kolesarjev smeh no takrat sm postal cev slinast kaže jezik 

• 0 |-10+10

jutri v ponedeljek, na praznik, je mogoče kakšna skupna vožnja?
    ob 10:00 bi mi ustrezalo zelo.

Lp, Uroš

• 0 |-10+10

Par se nas je napovedalo ob 10:oo pri Vinakoper že v temi Barjanska runda.

• 0 |-10+10

super, hvala!

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
  • Prodajam
    Specialized Epic S Works 29er 2012, L
    Prodajem Specialized S Works Epic Carbon 29er 2012, veličina L. Prvi sam vlasnik (papiri i račun uz bicikl), okvir bicikla je zaštićen na svim dijelovima na kojima je moglo doći do ogrebotina na ...
    Cena: 3.700,00 EUR
  • Prodajam
    ZIPP 303 tabular - prvi obroč
    Prodam 2meseca star prednji obroč ZIPP 303 tabular. Z obročem je narejenih 400km, kot nov.Na oboroču je nameščen tabular vittoria corsa evo cx.Zraven dam še nove zavorne gumice (original ZIPP sre ...
    Cena: Po dogovoru
  • Prodajam
    dres
    prodam nov dres hlače L, majica M, nenošen
  • Prodajam
    Polar rcx5
    Prodam novo uro polar rcx5 rdeče barve z pasem za pulz 
    Cena: 180,00 EUR
  • Prodajam
    Elektrostimulator multisport sportelec PRO novo
    Prodam nov zapakiran komplet elektrostimulator sport elec PRO model.Model Multi Sport Pro je naslednik izjemno uspešnega modela SportPro. Od svojega predhodnika se razlikuje po novi večji torbici ...
    Cena: 180,00 EUR
  • Prodajam
    Cestni čevlji MAVIC HUEZ 196g št:41
    Prodam eno sezono rabljene čevlje MAVIC HUEZ. Čevelj je težak 196g,ima tudi izredno trd podplat čevelja! za primerjavo sidi ergo 3 tehta okoli 330gŠtevilka je malce večja kot običajna 40 tako da ...
    Cena: 110,00 EUR
  • Prodajam
    Kolesarski čevlji BONT two novi št 41
    model a-two je v  doživel prenovo in ima sedaj pri prstih nižji karbon. Model je narejen ročno iz kombinacije karbonskih in steklenih vlaken. Notranja in zunanja podloga sta narejeni iz lahkih mi ...
  • Prodajam
    Kolesarski čevlji BONT velikost: 38-39 oz 6,5
    Prodam nove nenošene čevlje Bont one, kompleten karbonski podplat, ki je popolnoma prilagodljiv za vsako nogo, saj ga segrejemo v pečici in oblikujemo po svoji nogi. Velikost čevlja je 6,5 se pra ...
    Cena: 160,00 EUR
  • Prodajam
    VISION TC24 CARBON - TUBULAR 1250g set, 2013!
    Obroče katere vozi PRO TEAM ekipa CANNONDALE USA (bivši Liquigas) v sezoni 2013. Obroči so kot novi, 300km, tubular izvedba. Izredno trpežni in široki obroči (24mm). Kompatibilna z 10 in 11 redni ...
  • Prodajam
    Verižniki prednji FSA NOVI 130BCD, 53/39
    Prodam prednja verižnika, popolnoma nova nevožena, vzeto z novega kolesa! Razmak med vijaki oz BCD je 130mm se pravi za klasično, double gonilke... Razmerje zob je 53/39cena: ceneje kot na vseh i ...
    Cena: 65,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • BikeRepublic - Vse, kar si lahko!
  • CE runda

Oglas 300x250

• Prodajam
    Specialized Epic S Works 29er 2012, L
    Prodajem Specialized S Works Epic Carbon 29er 2012, veličina L. Prvi sam vlasnik (papiri i račun uz bicikl), okvir bicikla je zaštićen na svim dijelovima na kojima je moglo doći do ogrebotina na ...
    Cena: 3.700,00 EUR
  • Prodajam
    ZIPP 303 tabular - prvi obroč
    Prodam 2meseca star prednji obroč ZIPP 303 tabular. Z obročem je narejenih 400km, kot nov.Na oboroču je nameščen tabular vittoria corsa evo cx.Zraven dam še nove zavorne gumice (original ZIPP sre ...
  • Prodajam
    dres
    prodam nov dres hlače L, majica M, nenošen
  • Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...
  • Podarjam
    Kolesarski dopust
    Od 23. do 28.09 vključno z vikendom prej in kasneje, se pravi vse skupaj 9 dni , lahko tudi krajše , daljše ne , brezplačni  kolesarski dopust za še pet oseb v srednji Dalmaciji  . Vsak dan kopan ...
  • Podarjam
    UKRADENO KOLO CARRERA
     V nedeljo 21. 4.  je bilo v Slovenski bistrici  ukradeno cestno unikatno karbonsko kolo CARRERA, številka okvirja 59, z opremo ultegra,deset redna, ter dura ace gonilko, obroči mavic Aksium. Kol ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 118

- Dirka po Flandriji [24]
- Pariz-Roubaix [82]
- Amstel Gold Race [3]
- Liege-Bastogne-Liege [9]
Arhiv anket