Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

Garnitura kolesarskega orodja 14 kosov

219.67 € Redna cena:
169 € BC naročnik

31.12. silvesterski vzpon na Sleme

Komentarji

• 0 |-10+10
    torej za vse tiste ki ne vedo,gre za tradicionalen vzpon ki pa seveda ni tekmovanje namen je da se na vrhu dobijo vsi ki jih ne zebe seveda in ki so celo leto pridno kolesarli gor v ta namen lastnik koče simbolično podeli priznanja za tiste z največ vzponi,župnik naredi simbolično mašo da nas zavetnik kolesarjev sv. elijah čuva nato pa malca gratis+pivo!

prihod je med 10.00 in 11.00,štirje štartamo spodaj 9.15 tako da vi ki štartate iz topolšice lah gremo skupaj!

cesta je suha tako da je opcija tud specialka!

lp ;)
  • 0 |-10+10
    aja pozabil sem še omenit krst novincev tako da se kr javite tisti ki bodo prvič gor!

tole bo pa moj 8 zaporedni vzpon! 8)
  • 0 |-10+10
    tex saj mi je jasno da ni tekma :)
    okej zdaj sem končno zvedel da bodo 4 štartali ob 9.15-se pridružim
    ker samemu mi pa res ni za kolesarit gor
    se vidimo
  • 0 |-10+10
    Kaj še ni nobenga odziva kako se je letos končalo,ali začelo , jaz sem v službi , tak da čakam kaj je novega. 8O
  • 0 |-10+10
    ja vrhi malce se je zavleklo so bili 3-je meniji :mrgreen:

drgač pa super,vreme kot že dolgo ne,udeležba tud kar solidna kakih 25,nekaj novih na krstu v glavnem lepa zaključna prireditev!
  • 0 |-10+10
    dogma je napisal:
    ja vrhi malce se je zavleklo so bili 3-je meniji :mrgreen:

drgač pa super,vreme kot že dolgo ne,udeležba tud kar solidna kakih 25,nekaj novih na krstu v glavnem lepa zaključna prireditev!

Uuuu trije meniji,lepo , včasih smo pa borovničke po zobah vlačli , dober ste si porihtali , vsaka čast. ;)
  • 0 |-10+10
    ja brez zajebancije se je Kretič kr potrudil,pa še čaj pa šnopsek gratis pa še pivičko ;)
  • 0 |-10+10
    takele idile kot je bila daljnega 2005 res ne bo bo pa vseen-vzpon mislim!
    http://www.mojalbum .com/dogma1/silvesterski

>letos bo pa že moj 10 jubilejni vzpon :)
  • 0 |-10+10
  • 0 |-10+10
    Se strinjam, prava zimska pravljica je bila. Ker nisem šel zraven, me je takoj vest zapekla, tako da sem se popoldne usedel v avto in že takrat posnel tja gor eno video traso za na trenažer. :lol: :lol:

http://www.youtube.com/wat ch?v=Y8-tI_trZeo
    Lp
  • 0 |-10+10
    Se strinjam, prava zimska pravljica je bila. Ker nisem šel zraven, me je takoj vest zapekla, tako da sem se popoldne usedel v avto in že takrat posnel tja gor eno video traso za na trenažer. :lol: :lol:

Video
    Lp
  • 0 |-10+10
    4-5 kom štartamo od spodaj 9.15 če hoče kdo priključit ;)
  • 0 |-10+10
    Danes smo bili pa v tvojem rajonu, na Uršlji iz smeri Kotelj al tam nekje.
    Ponekod kar ornk zategne.4 komadi plus ena deklica ki jo kar dober žge .
    :D
  • 0 |-10+10
    ne mi v zele hodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0 |-10+10
    Včasih si pa kaj poročal ?
  • 1 |-10+11

Tudi letos vabljeni kandidati-korenjaki, ki se požvižgate na nizke temperature, da opravimo še poslednje kolesarsko dejanje v tem letu, silvestrski vzpon na Sleme. Po burnem vremenskem dogajanju se bo nazadnje možno peljati tudi s cestaki. Primarni namen je druženje vendar obenem enkratna priložnost, da vnovčite in pokurite pridobljene jesensko-zimske maščobne zaloge! kul
    Se vidimo!

• 0 |-10+10

P.S. ob zadnjem ogledu je 500m pod vrhom sneg po sred voznega pasu, da me nau kdo za kravateljc grabu, češ da je cesta pometena! kaže jezik Vzpon ni organiziran, vendar nas gre enih par ob 9:15 iz Lajš.

• 1 |-10+11

Lepo lepo, uživajte .kul

• 2 |-10+12

www.mojalbum.com/dogma1/sleme

zmagovalec je imel letos 187 vzponov,kar je pa vseen daleč od rekorda ki je 261 vzponov,mislim da takega števila nima noben drug vzpon!

• 0 |-10+10

Jaz poznam "klanček" in kolesarja, ki je konkretno presegel te številke :). Kolesar je star čez 50, v enem letu pa se je povzpel čez 400× na Lisco (cca 700v.m razlike in dobrih 9km vzpona).

Zagotovo pa se lahko najde še kdo bolj zagret (čeprav vem da je tudi to čist noro :))) ) 

• 0 |-10+10

sj ne rečem sam po logiki bi moral štet en vzpon dnevno!

• 7 |-10+17

mal si bom "sposodil" temo nasmeh tud mi "mladinci" smo mal pretegnal noge smeh  2. silvesterski vzpon na Golte kaže jezik        ena na cilju nasmeh  
     Fotografija: Eni smučajo eni pa zadnjic letos na kolesu :-) Tradicionalen silvesterski vzpon na Golte Đ Čestitke nacetu za dobro organizacijo ! Zahvala pa tudi družini mohorič za okustno kosilo! spust pa je bil seveda fenomenalen Đ                                            mal smo se posončli kaže jezik 
              še ena pod medvedjaku nasmeh 

• 0 |-10+10

Popravek k zadnji sliki: "po spustu z medvedjaka" smeh

Srečno novo leto vsem 

• 4 |-10+14
    @glinsek32:

mal si bom "sposodil" temo nasmeh tud mi "mladinci" smo mal pretegnal noge smeh  2. silvesterski vzpon na Golte kaže jezik        ena na cilju nasmeh  
     Fotografija: Eni smučajo eni pa zadnjic letos na kolesu :-) Tradicionalen silvesterski vzpon na Golte Đ Čestitke nacetu za dobro organizacijo ! Zahvala pa tudi družini mohorič za okustno kosilo! spust pa je bil seveda fenomenalen Đ                                            mal smo se posončli kaže jezik 

Čelado dol !!! Res ste facemežik

• 2 |-10+12
    @glinsek32:

mal si bom "sposodil" temo nasmeh tud mi "mladinci" smo mal pretegnal noge smeh  2. silvesterski vzpon na Golte kaže jezik       ena na cilju nasmeh  
                                 mal smo se posončli kaže jezik 

Pobi vsaka čast,da se najdete še vi"mladinci"ter uživate na svoj-naš način.Srečno 2013.

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
  • Prodajam
    sedež FIZIK arione wingflex kium
    Rabljen sedež Fizik arione wingflex kium (40€).Več fotografijwww.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/okvirji-rezervni-deli/sedez - fizik-arione-wingflex-kium-12 8 6 ...
    Cena: 40,00 EUR
  • Prodajam
    Bianchi
    Prodam cestno kolo Bianchi velikost 55, oprema komplet Campagnolo.Vse deluje brezhibno.Info 041 510 111 ali na PM.
    Cena: 325,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči E-HUB PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER
    Prodam zelo dobro ohranjen set E-HUB  PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER 2012  - napere SAPIM CX-RAY                                                   Voženo eno leto 650km. Cena novih je 13 ...
    Cena: 400,00 EUR
  • Prodajam
    P: Cestno kolo, GT R series 4, 56, kot nov, pocen
    Prodam cestno kolo GT R Series 4, velikost 56, top tube 57cm, za velikost 178-185:-okvir in vilica letnik 2006, narejenih max 500 km, modre barve-vilica Kinesis Carbon, orginal na teh kolesih-krm ...
    Cena: 450,00 EUR
  • Prodajam
    P: krmilno oporo FSA
    Prodam krmilno oporo Fsa OS-99 CSI, dolžine 100mm. Opora je nova, nerabljena, vzeta iz novega kolesa. UD Carbon, teža 126g.Ogled v Ljubljani. Več info na ZS. Cena 100€, oz. dogovorwww.bike24.com/ ...
    Cena: Po dogovoru
  • Prodajam
    cannondale spidering sisl2
    Prodam cannondale spidering sisl2 53/39, vzet z novega kolesa.www.bike24.com/1.php?content= 8;navigation=1;product=53973;p age=1;menu=1000,4,122;mid=106; pgc=0www.youtube.com/watch?v=3Su0o Zx ...
    Cena: 200,00 EUR
  • Prodajam
    Specialized S-WORKS VENGE okvir
    Prodamo nov okvir Specialized S-Works Venge, črne barve, velikost 54 (M), UGODNO!!!     Opis: To čistokrvno tekmovalno kolo je resnično več kot le aerodinamično, saj v sebi združuje togosti in ...
  • Prodajam
    Polar RS800CX
    Prodam uro Polar RS800CX, ki je zelo dobro ohranjena stara nekje 2 leti. Baterija v uri in na pasu za srčni utrip sta novi. Ura je bila zelo malo v uporabi. V kompletu se nahaja: Ura Polar RS800C ...
  • Prodajam
    Fuji altamira 2.0
    Prodam fuji altamira letnik 2012, prevoženih 2000km.kolo je kot novo brez praske,gor so obroči 4za karbon, boljše handmade gume,prodam komplet z pedali ..dodam pa tudi specialized čevlje rabljene ...
    Cena: 1.650,00 EUR
  • Prodajam
    Scott team carbon 43 cestni cevlji
    Prodam nove zapakirane cevlje. Cena 120 eur.
    Cena: 120,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • CE runda
  • Pinarello dogma okvir iz kitajske - Izkušnje???

Oglas 300x250

• Prodajam
    sedež FIZIK arione wingflex kium
    Rabljen sedež Fizik arione wingflex kium (40€).Več fotografijwww.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/okvirji-rezervni-deli/sedez - fizik-arione-wingflex-kium-12 8 6 ...
    Cena: 40,00 EUR
  • Prodajam
    Bianchi
    Prodam cestno kolo Bianchi velikost 55, oprema komplet Campagnolo.Vse deluje brezhibno.Info 041 510 111 ali na PM.
    Cena: 325,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči E-HUB PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER
    Prodam zelo dobro ohranjen set E-HUB  PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER 2012  - napere SAPIM CX-RAY                                                   Voženo eno leto 650km. Cena novih je 13 ...
    Cena: 400,00 EUR
  • Podarjam
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri
    Ali potrebujete hiter in preprost posojila po ugodni obrestni meri v višini 3%? pišite nam danes. Nudimo tako osebno in poslovno posojilo vsakemu zainteresiranemu posamezniku ali podjetju, ki bo ...
  • Podarjam
    433 Jure
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri. Ali potrebujete posojilo? Danes veljajo za posojilna jamstva ponudbo tukaj na 3% obrestni meri. Če se želite prijaviti na nas preko e-pošte: raymond ...
  • Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 129

- Dirka po Flandriji [27]
- Pariz-Roubaix [85]
- Amstel Gold Race [4]
- Liege-Bastogne-Liege [13]
Arhiv anket
http://si.hit.gemius.pl/hitredir/id=.WbqyOcLf9oemrquG96JUsTVHWvNxm94LP0TQeCutP..J7/fastid=hewrwjzetntfgwmqnjsdfyphvfne/stparam=mdcmfmhtnw/url=http://www.nlb.si/start?ref=1306start_bicikl_6
V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih