Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

Vigor Whey

35 € Redna cena:

STARE SPECIALKE

Komentarji

• -2 |-12+10
    @andrej74.:

Uvoz iz Turkmenistana.

uploaded

Gare na gornji fotki so Kretinu darovali sorodniki za poročno darilo. Kot pa je razvidno iz pozicije sedeža je zadeva multifunkcionalna in jo uporablja tudi Kretinova ženička kadar jebčkov ni za dobiti.

• 0 |-10+10
    @andrej74:
    @andrej74.:

Uvoz iz Turkmenistana.

uploaded

Gare na gornji fotki so Kretinu darovali sorodniki za poročno darilo. Kot pa je razvidno iz pozicije sedeža je zadeva multifunkcionalna in jo uporablja tudi Kretinova ženička kadar jebčkov ni za dobiti.

A vedve prov iščeta še tistih par tem, k jih nista zasmetila s svojimi igrcami, kao 'moj oči je močnejši, kot tvoj!'?!

• 2 |-10+12

uploaded

• 1 |-10+11

Kontra nasmeh

uploaded

• 0 |-10+10

Mater so dobre tele obojne šprinterce... Se dobi pri nas kaj podobnega za zmerne €?

• 0 |-10+10

Zelo lepe tele kernove , blokeje smo pa z žebljički zabijal.kaže jezik

• 0 |-10+10
    @felx:

Mater so dobre tele obojne šprinterce... Se dobi pri nas kaj podobnega za zmerne €?

To tud mene zanima....kaže jezik

• 0 |-10+10
    Če morajo biti stare, potem ne vem. Ima pa letos Specialized en hud model 74, ki je čisto retro. Res lep čevelj, da o kakovosti ne govorimo.... je pa malce dražji :-(
  • 0 |-10+10

Morajo biti nove! :)
    74 so zakon, samo 250€+ za čevlje dajat je kar kriza, pa še rajši bi videl oldschool na vezalke.

• 1 |-10+11
  • 0 |-10+10
  • 0 |-10+10
    @brainless:

Hvala za link :-).
    Te tud niso švoh: www.giro.com/us_en/products/m en/cycling-shoes/road/republi c .html

mislim, da so te samo SPD kompatibilne, torej za cesto bolj švoh...

lpA 

• 0 |-10+10
    @apotekar:
    @brainless:

Hvala za link :-).
    Te tud niso švoh: www.giro.com/us_en/products/m en/cycling-shoes/road/republi c .html

mislim, da so te samo SPD kompatibilne, torej za cesto bolj švoh...
    lpA 

Popravi me če se motim, ampak a niso SPD za cesto :-)? V posnetku se na koncu vidi, da je za SPD.
    Poleg tega je pa še v rubriki "Shoes - Road".

Mene bi bilo skrbele vezalke, bi pomojem pograšal kako dodatno klipsno :-)

• 0 |-10+10

Ta model spada k kategorijo mestnih cestnih čevljev, zato je posledično sistem SPD kot pri gorskih kolesih.

Znajo pa lepo sledit trendom. Empire so res fresh. Se opazi, da so dizajnerji sneakerheads. :)

• 0 |-10+10

uploaded

uploaded

uploaded

• 0 |-10+10

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu in me močno zanima informacija glede specijalke ki sem je pred kratkim dobil zato ker prijatelju ni ustrezala po velikosti. Tu je nekaj slik specijalke, najbolj pa me zanima kater okvir sploh ima specijalka, saj nima nobene oznake... če se slučajno kdo spozna. Ker komponente se mi zdijo kar uredu ( Campangolo Record, Shimano Dura Ace, Dia Compe...), ali se motim ?

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

• 0 |-10+10

Gonilka neka japonska , ni rečen da je shimano , ročice menjalnika so že , zadnji menjalnik campagnolo , oprosti ni nek biser , zajle je sploh nek nepoznavalec montiru.

• 0 |-10+10
    Sej čist informativno sprašujem ker sem še nov v teh zadevah in ne vem veliko o starejših modelih koles, menjalnikov ... Samo zanimalo me je kaj sploh mam v garaži in če je stvar vredna kakšnega evra za nove tubularje, pedala.... :)
  • 0 |-10+10
    kupim staro specialko st. 56, ce ima kdo za prodat, poundbe an ZS
  • 0 |-10+10
    @friderik:

Še moja stara specialka Colnago-Crystal, (cr-mo), letnik1999, z opremo Shimano Ultegra!

image

še nekaj slik:

shrani.si/f/r/90/tU7oz0L/img0 241.jpg

shrani.si/f/3P/Z3/MCBoihP/img 0244.jpg

shrani.si/f/3U/1h/416A6fT2/im g0245.jpg

shrani.si/f/E/fv/iB9arKl/img0 246.jpg

shrani.si/f/2N/Qh/3bgpHuyf/im g0247.jpg

shrani.si/f/30/wF/4F85WhZT/im g0248.jpg

Kolo se prodaja na:

www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesa/cestna-i n -treking-kolesa/dirkalno-kolo - colnago-crystal-st-57-1285854 6 20.html

Kolo je danes že prodano oz. dobilo novega lastnika. SREĆNO VOŽNJO Z NJIM! mežik

• 0 |-10+10

Wilier Triestina Sora 3x8 ~ 1988 - popravljen

To je moj rezervni bicikel , ki je bil včasih vijolčast . Ker sta počila naknadna vara , je g. Kovač na Vrhniki zavaril na novo iz Columbus cevi ves prvi konec. Pobarvan pa je v Heliosu z barvo , ki vsebuje Al prah , tako da se ponoči sveti. Barva je pa ista kot so moji dresi , tako da ne vozim več šekast , ampak sem dizajniran.

• 0 |-10+10

Pinarello Montello SLX, oprema Dura-Ace, obroči Mavic, sedežna opora Campagnolo, sedež Selle Italia. Prodam najboljšemu ponudniku, ponudbe in info na ZS.

image

Več slik:

www.mojalbum.com/andrej-ce/pi narello-montello-slx

• 0 |-10+10

imageDanes, ko sem kupoval Kettler Stratosa (ALU okvir iz 80ih z neverjetno lepimi vilicami in v okvirju speljanimi zajlami) sem spoznal dunajčana, ki je kot zgleda eden glavnih s področja starih specijalk na Dunaju... Med drugim prodaja specialko Giannija Motte, zmagovalca Gira 1966...

Več na link-u:

www.ebay.at/sch/campystar/m.h tml?_nkw= &_armrs=1 &_from= &_ipg= &_trksid=p3686

Če kdo kaj potrebuje, lahko organiziram transport iz Dunaja mežik

• 0 |-10+10
    @Discovery channel racing team:

Danes, ko sem kupoval Kettler Stratosa (ALU okvir iz 80ih z neverjetno lepimi vilicami in v okvirju speljanimi zajlami) sem spoznal dunajčana, ki je kot zgleda eden glavnih s področja starih specijalk na Dunaju... Med drugim prodaja specialko Giannija Motte, zmagovalca Gira 1966...

Več na link-u:

www.ebay.at/sch/campystar/m.h tml?_nkw= &_armrs=1 &_from= &_ipg= &_trksid=p3686

Če kdo kaj potrebuje, lahko organiziram transport iz Dunaja mežik

Tip ma res lepo urejene oglase :-)! Te kar prime, da bi kako stvar nabavil...
    Aja, pa če si pozoren vidiš psa na skoraj vseh oglasih :-).

• 0 |-10+10

rog profesional ......ma se par napak sam pocasi bo

uploaded

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
  • Prodajam
    Focus Izalco
    Vrhunski karbonski okvir Focus Izalco + vilice 3T. Velikost okvirja: 56
    Cena: 450,00 EUR
  • Prodajam
    Kolesarski števec Bontrager Trip 4W
    Števec je NOV, nikoli uporabljen. Prodajam ga, ker imam preširoko balanco in ga ne morem montirati.Link: bontrager.com/model/08862
    Cena: 50,00 EUR
  • Prodajam
    P: krmilno oporo FSA
    Prodam krmilno oporo Fsa OS-99 CSI, dolžine 100mm. Opora je nova, nerabljena, vzeta iz novega kolesa. UD Carbon, teža 126g.Ogled v Ljubljani. Več info na ZS. Cena 100€, oz. dogovorwww.bike24.com/ ...
    Cena: Po dogovoru
  • Prodajam
    cannondale spidering sisl2
    Prodam cannondale spidering sisl2 53/39, vzet z novega kolesa.www.bike24.com/1.php?content= 8;navigation=1;product=53973;p age=1;menu=1000,4,122;mid=106; pgc=0www.youtube.com/watch?v=3Su0o Zx ...
    Cena: 200,00 EUR
  • Prodajam
    PRODAM DMT ŠPRINTARICE
    PRODAM DMT ŠPRINTARICE L. 2013 VELIKOST 43,5
  • Prodajam
    FUJI Altamira 1.0
    Oprema Dura Ace, zavore Oval. Prednji verižnik 52/39. Velikost L (178-184 cm). Stal leto in pol. Malo vožen.
    Cena: 2.300,00 EUR
  • Prodajam
    Scott CR1 -Prodam
    www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesa/cestna-i n -treking-kolesa/prodam-cestno - kolo-scott-cr1-sl-1286463668. h tml
  • Prodajam
    Merida reacto- Prodam
    www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesa/cestna-in -treking-kolesa/prodam-cestno- kolo-merida-reacto-team-128612 9750.html
  • Prodajam
    Aero nastavki Oval
    Prodam aero nastavke Oval: www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-oprem a/ostala-kolesarska-oprema/aer o-nastavki-za-kolo-1287606551. html?aclct=1370795908
    Cena: 70,00 EUR
  • Prodajam
    Okvir PLAYLIFE, velikost XS
    Okvir ALU Energy T6, vilice KARBON; sredina, prvi menjalnik Campagnolo Centaur.
    Cena: 120,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

• SabinaM je ocenil +1
    CE runda
  • jutrotisto je ocenil +1
    Vzdržljivostna vadba je škodljiva?!
  • jutrotisto je ocenil +1
    Vzdržljivostna vadba je škodljiva?!
Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • CE runda
  • CE runda

Oglas 300x250

• Prodajam
    Focus Izalco
    Vrhunski karbonski okvir Focus Izalco + vilice 3T. Velikost okvirja: 56
    Cena: 450,00 EUR
  • Prodajam
    Kolesarski števec Bontrager Trip 4W
    Števec je NOV, nikoli uporabljen. Prodajam ga, ker imam preširoko balanco in ga ne morem montirati.Link: bontrager.com/model/08862
    Cena: 50,00 EUR
  • Prodajam
    P: krmilno oporo FSA
    Prodam krmilno oporo Fsa OS-99 CSI, dolžine 100mm. Opora je nova, nerabljena, vzeta iz novega kolesa. UD Carbon, teža 126g.Ogled v Ljubljani. Več info na ZS. Cena 100€, oz. dogovorwww.bike24.com/ ...
  • Podarjam
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri
    Ali potrebujete hiter in preprost posojila po ugodni obrestni meri v višini 3%? pišite nam danes. Nudimo tako osebno in poslovno posojilo vsakemu zainteresiranemu posamezniku ali podjetju, ki bo ...
  • Podarjam
    433 Jure
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri. Ali potrebujete posojilo? Danes veljajo za posojilna jamstva ponudbo tukaj na 3% obrestni meri. Če se želite prijaviti na nas preko e-pošte: raymond ...
  • Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 131

- Dirka po Flandriji [27]
- Pariz-Roubaix [86]
- Amstel Gold Race [4]
- Liege-Bastogne-Liege [14]
Arhiv anket
http://si.hit.gemius.pl/hitredir/id=.WbqyOcLf9oemrquG96JUsTVHWvNxm94LP0TQeCutP..J7/fastid=hewrwjzetntfgwmqnjsdfyphvfne/stparam=mdcmfmhtnw/url=http://www.nlb.si/start?ref=1306start_bicikl_6
V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih