Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

Kolesarske nogavice

6 € Redna cena:
5 € BC naročnik

2012 Vožnje po vratu in kokošji glavi

Komentarji

• 0 |-10+10
    @eustahija:

Evo Truplo.

Izpolnil obljubo. Danes prijetnih 50 km pri sončnih +2 stopinjah. Mi je bilo skoraj vroče.Bemti me včasih poleti pri +15 zebe, hehe.

Ja, čudno je to človeško telo!

• 0 |-10+10

V Soboti je trenutno -6°C, vendar se gre... seveda na kolo.

Vozi se Nedeljska_prednovoletna tura! Par uigran: Rottrek in jaz!

• 0 |-10+10

Za mano je urica počasnega teka (vadil tehniko) po gozdu, pri -5°C. Ker je bila megla, ni bilo morilskih športnikov v zelenem in z rdečimi nosovi, zato sem srne strašil samo jaz. Ni še konec leta, jutri spet nasmeh

• 0 |-10+10

Prišel s smučarskuh počitnic! Snega dovolj, ljudi nič preveč, zavoji lepo izpeljani=) Danes še trening v sobi, jutri, na novega leta dan pa prva vožnja zunaj. Upam, da mi v prvem mesecu uspe vsaj toliko kilometrov kot lani.

• 0 |-10+10
    Vozil v petek, vceraj,danes tecem, jutri se zvozim turo za staro leto. Prvega sem ze absolutno spet na špecijalki. Crta za 2012 se ni potegnjena.

Za leto 2013 mam nove cilje, upam, da mi bo cas dopuscal doseci to.
  • 0 |-10+10

truplo je zmrzno na turi,hehehesmehsmeh

• 0 |-10+10
    @fondriest:

truplo je zmrzno na turi,hehehesmehsmeh

Sigurno, maš  pravmežiksmeh

• 0 |-10+10

danes Truplo sigurno ni vozil,po takem vremenu vozijo malo "krešnjeni"...kul

• 0 |-10+10
    @amstaff: Vozil v petek, vceraj,danes tecem, jutri se zvozim turo za staro leto. Prvega sem ze absolutno spet na špecijalki. Crta za 2012 se ni potegnjena.

Če boš 1.1.2013 vozil kaj po naših koncih se lahko kaj dobimo;)

• 0 |-10+10
    Uf, ker sem bil zunaj na biciklu 2h:45m sem malo ali fejst "krešnjeni"?
    ;)
  • 0 |-10+10
    @LukecKukec:
    @amstaff: Vozil v petek, vceraj,danes tecem, jutri se zvozim turo za staro leto. Prvega sem ze absolutno spet na špecijalki. Crta za 2012 se ni potegnjena.

Če boš 1.1.2013 vozil kaj po naših koncih se lahko kaj dobimo;)

Ja lahko se zmenimo. Kdaj imaš čas? Jaz pred kosilom, od 10.00 - 12.00, popoldne ne gre.

Traso predlagaj :) 

• 0 |-10+10
    @Maj_ex: Uf, ker sem bil zunaj na biciklu 2h:45m sem malo ali fejst "krešnjeni"?
    ;)

srednje...mežik

• 0 |-10+10
    @Zajebanec:

danes Truplo sigurno ni vozil,po takem vremenu vozijo malo "krešnjeni"...kul

Tura oddelana... tako modificirana sproti, kajti z Rottrekom sva imela dva opravka oz. morala opraviti dva obiska... kjer pa se je tako na ljubek način povedano, malce pilo. Pri Karčiju v Markišavcih za začetek ena palinka, potem vožnja ob železniški progi proti Goričkemu, mali obratek in na Vaneči se je bilo treba v gostilni zmeniti za neko planiranje terena s traktorjem.

Nato vzpon na Rottrekov vikend, kjer so se oprali vsi bicikli, s "taligami" sva odpeljala neka dva ogromna betonska bloka nekam bogu za hrbtom, nato je prišel traktorist, malo pogovora, malo pijače in jedače in nato povratek v dolino... na drugi konec Doline k eni ostareli gospe voščit. Ni kaj, ženska jih ima 83 let in je še zelo čila, živi sama.

Proti Soboti smo krenili okrob pol treh... vreme je bilo solidno hladno, ampak što ne ubija, jaća, kakor se pravi.

In "krešnjeni" so preživeli.

Jutri pa Prava_prednovoletna tura... Edino ne vem, če okrog 07˙00 ure ali kakšno pozneje... Da malo zainteresiram normalne ljudi, kateri se bodo sigurno spraševali, kaj ta bebec počne na biciklu ob pol osmih zjutraj pri minus pet, šest na kolesu, he, he...

Na novega leta dan pa grem z družbo na mali, interni pohod... mislim, da se bo šetkalo po Dolgovaških in Lendavskih goricah!

"Če se fčakan nouvoga leta dvejgezeroštirinajst, te pa z biciklenon prijden v oštarijo ob pounouče... pa makar leto snejg, ka se niti prst pred nouson nede vido! Bole normalne be pravle: bole stare, bole noure!!!!!"

• 0 |-10+10

Takole, tudi Ponedeljkovastaroletna-inpred novoletna tura odpeljana. Tokrat s Foejem. Lepo počasi, vmes sva našla dva napajalnika in na  hitro šmrknila vsak po špricer... fajn hladen.

Nabralo se je v solidni megli na ravnici 50 km, dočim je bilo zgoraj na Goričkem sanjsko... toplo in sončno!

• -1 |-11+10
    @Truplo:

Takole, tudi Ponedeljkovastaroletna-inpred novoletna tura odpeljana. Tokrat s Foejem. Lepo počasi, vmes sva našla dva napajalnika in na  hitro šmrknila vsak po špricer... fajn hladen.

Nabralo se je v solidni megli na ravnici 50 km, dočim je bilo zgoraj na Goričkem sanjsko... toplo in sončno!

Zaupaj nam prosim, kakšna zaščitna sredstva (zaščita proti sončnim opeklinam) uporabljate pri vožnji po vašem visokogričju?smeh

• 1 |-10+11
    @andrej74:

Zaupaj nam prosim, kakšna zaščitna sredstva (zaščita proti sončnim opeklinam) uporabljate pri vožnji po vašem visokogričju?smeh

Faktor 100+

Da pocrniš, a ne izgoriš.

• -1 |-11+10
    @andrej74.:
    @andrej74:

Faktor 100+

Come stai kretino? Kretino con il puntino.poljub

• 1 |-10+11
    @andrej74:
    @andrej74.:
    @andrej74:

Faktor 100+

Come stai kretino? Kretino con il puntino.poljub

Buona sera, cretino senza puntino! 

La lettera k (cappa) non c'e una lettera italiana. Si trova solo in nomi, cognomi o in lingue straniere.

Buon anno nuovo. Ci scriviamo in 2013. Mi fa piacere!!! poljub

• 0 |-10+10
    Daja si vidva klona svojo temo odpret, kjer bosta smetila z italijanščino.
    Pa tak pameten si bil Andrej74 glede prekmurščine ...
  • 0 |-10+10

Takole, uredil evidenco za leto 2012 s tem, da manjkajo višinski metri. To, kar prevozim s trekingom in tam imam navadno uro, ne upoštevam pač približnih višincev.

Skupaj nekaj nad 13.500 km in preko 72.000 višincev.

• 0 |-10+10

Pa ti si profi za mene, he, he...

• 0 |-10+10
    @eustahija:

Pa ti si profi za mene, he, he...

... mogoče v tem, da kljub vsem kilometrom uživam na kolesu in se toliko ne priganjam z nekimi planiranimi treningi in podobnimi bedarijami glede na moja leta. Glede na število kilometrov verjetno večina smatra, da se mučim do amena, kar pa ni res.

Moj moto je, da se probam že v prvi tretjini leta pripraviti dovolj, da sem srečen na kolesu, četudi se peljem 200 ali več kilometrov. Da nimam težav in da se ob kakšnem nerodnem pripetljaju ne "spaničarim", kakor se temu pravi.

V glavnem se skoraj 100% vidiva najkasneje 07.07.2013 v Kamniku, kajti vaš maraton je verjetno ostal edini uradni, na katerem bom sodeloval. Glede na vse razgovore mislim tudi, da s sabo pripeljem manjšo "falango", da tudi Rottrek in morda še kdo spozna vašo čudovito, čeprav dokaj težko traso. In da kakšno porečemo, hkrati pa tem bom seveda "skasiral" tisto obljubljeno pivo. Saj ti je ne bi bilo treba obljubiti, itak sva vsako leto kakšno spila!

• 0 |-10+10

nasmeh verjamem, da uživaš, drugače se ne bi toliko vozil. Tudi sam poskušam predvsem uživati na kolesu. Pa čeprav včasih na eni in  isti trasi. Uživanje pa pomeni tudi, da mimo tebe švigajo kolesarji, nekateri hitri kot blisk, spet drugi kot "mučenci" z jezikom do tal. Saj bi tudi jaz rad pospešil pa žal več kot toliko ne gre. Tako se "tolažim" le z uživanjem na biciklu in nabiranju km.

Lep, da delaš reklamo za naš maraton. Več vas bo bolj boste "uživali".
    Glede piva pa : obljuba je obljuba, pa čeprav od gorenca,he, he..

Še naprej uživaj!

• 0 |-10+10
    @eustahija:

nasmeh verjamem, da uživaš, drugače se ne bi toliko vozil. Tudi sam poskušam predvsem uživati na kolesu. Pa čeprav včasih na eni in  isti trasi. Uživanje pa pomeni tudi, da mimo tebe švigajo kolesarji, nekateri hitri kot blisk, spet drugi kot "mučenci" z jezikom do tal. Saj bi tudi jaz rad pospešil pa žal več kot toliko ne gre. Tako se "tolažim" le z uživanjem na biciklu in nabiranju km.

Lep, da delaš reklamo za naš maraton. Več vas bo bolj boste "uživali".
    Glede piva pa : obljuba je obljuba, pa čeprav od gorenca,he, he..

Še naprej uživaj!

... če se ne motim, si Gorenjec toliko, kot Prlek???? Glede na situacijo te je nekaj procentov vsakega ane?

• 0 |-10+10

včasih pride prav, da se kdaj izmažeš v stilu ;"vodo mamo, sam pejte k sosed k je bl mrzla", he he...

Dodaj komentar

Dodajanje komentarjev je onemogočeno!
  • Prodajam
    Specialized Rockhopper
    Prodam gorsko kolo Specialized  Rockhopper starega 2 sezone. Je zelo dobro ohranjen, praktično nov. Voženj le v jesenskem času, saj sem ga uporabljal kot popestritev treningov v pripravljalnem ob ...
    Cena: 650,00 EUR
  • Prodajam
    čelada uvex
    prodam 3 mesece staro čelado uvex boss race white carbon velikost 55-60 cena 60€    
    Cena: Po dogovoru
  • Prodajam
    SMP composit
    Prodam rabljen sedež smp composit, bele barve.Cena 90 eur.Več info na PM  
    Cena: 90,00 EUR
  • Prodajam
    Čelada GIRO MONZA
    Prodam, nerabljeno čelado Giro MONZA, velikost M (55-59 cm).Čelada je točno taka, kot na spodnji povezaviwww.cult-trgovina.si/si/izdel ek/3426/giro-celada-monza-mat- crna-rdeca-m/ www.bolha.co ...
    Cena: 75,00 EUR
  • Prodajam
    Focus Izalco
    Vrhunski karbonski okvir Focus Izalco + vilice 3T. Velikost okvirja: 56
    Cena: 450,00 EUR
  • Prodajam
    Kolesarski števec Bontrager Trip 4W
    Števec je NOV, nikoli uporabljen. Prodajam ga, ker imam preširoko balanco in ga ne morem montirati.Link: bontrager.com/model/08862
    Cena: 50,00 EUR
  • Prodajam
    P: krmilno oporo FSA
    Prodam krmilno oporo Fsa OS-99 CSI, dolžine 100mm. Opora je nova, nerabljena, vzeta iz novega kolesa. UD Carbon, teža 126g.Ogled v Ljubljani. Več info na ZS. Cena 100€, oz. dogovorwww.bike24.com/ ...
  • Prodajam
    cannondale spidering sisl2
    Prodam cannondale spidering sisl2 53/39, vzet z novega kolesa.www.bike24.com/1.php?content= 8;navigation=1;product=53973;p age=1;menu=1000,4,122;mid=106; pgc=0www.youtube.com/watch?v=3Su0o Zx ...
    Cena: 200,00 EUR
  • Prodajam
    PRODAM DMT ŠPRINTARICE
    PRODAM DMT ŠPRINTARICE L. 2013 VELIKOST 43,5
  • Prodajam
    FUJI Altamira 1.0
    Oprema Dura Ace, zavore Oval. Prednji verižnik 52/39. Velikost L (178-184 cm). Stal leto in pol. Malo vožen.
    Cena: 2.300,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

• boriszoher je ocenil +1
    Lepa tura
  • peciklist je ocenil +1
    Sindrom ilotibialnega traktusa
  • mely je ocenil +1
    CE runda
Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • Ženska Ce runda MTB
  • Tour de Suisse 2013

Oglas 300x250

• Prodajam
    Specialized Rockhopper
    Prodam gorsko kolo Specialized  Rockhopper starega 2 sezone. Je zelo dobro ohranjen, praktično nov. Voženj le v jesenskem času, saj sem ga uporabljal kot popestritev treningov v pripravljalnem ob ...
    Cena: 650,00 EUR
  • Prodajam
    čelada uvex
    prodam 3 mesece staro čelado uvex boss race white carbon velikost 55-60 cena 60€    
  • Prodajam
    SMP composit
    Prodam rabljen sedež smp composit, bele barve.Cena 90 eur.Več info na PM  
    Cena: 90,00 EUR
  • Podarjam
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri
    Ali potrebujete hiter in preprost posojila po ugodni obrestni meri v višini 3%? pišite nam danes. Nudimo tako osebno in poslovno posojilo vsakemu zainteresiranemu posamezniku ali podjetju, ki bo ...
  • Podarjam
    433 Jure
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri. Ali potrebujete posojilo? Danes veljajo za posojilna jamstva ponudbo tukaj na 3% obrestni meri. Če se želite prijaviti na nas preko e-pošte: raymond ...
  • Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 131

- Dirka po Flandriji [27]
- Pariz-Roubaix [86]
- Amstel Gold Race [4]
- Liege-Bastogne-Liege [14]
Arhiv anket
http://si.hit.gemius.pl/hitredir/id=.WbqyOcLf9oemrquG96JUsTVHWvNxm94LP0TQeCutP..J7/fastid=hewrwjzetntfgwmqnjsdfyphvfne/stparam=mdcmfmhtnw/url=http://www.nlb.si/start?ref=1306start_bicikl_6
V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih