Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

Gorenjska - Gorskokolesarski vodnik

26.9 € Redna cena:
24 € BC naročnik

Maraton Dolomiti 2013

Komentarji

• 1 |-10+11

ok potem smo notri ,ker hotmail mi ne deluje več in mailing lista je bila tam napisana na hotmail pa ne dobim nobenih info več tak,da odlično
    Vrhi ti zjutraj skuham odličen kapučino boš letel gor smeh

• 0 |-10+10

Kaj je to kaj zastonj ??smeh

• 2 |-10+12

Lance, nič ne skrbi! Not si, jutri ko se zbudiš bo že tudi verjetno na njihovi strani pisalo ob tvojem imenu OK, complete! Ti sam treniraj, ker vsak celanar, ki ne pride med prvih 10% v svoji kategoriji mi plača pir v cilju! kul 

• 1 |-10+11
    Hehe ni blema pivo v dolomitih nič lepšega
  • 0 |-10+10

Ima mogoče kdo kakšen kontakt za apartmaje/sobe v Corvari oz. Colfoscu, imamo ponudbo za 48€ po osebi (nočitev z zajtrkom), kar se mi zdi malo visoka cena.

• 0 |-10+10
    @Mikele:

Ima mogoče kdo kakšen kontakt za apartmaje/sobe v Corvari oz. Colfoscu, imamo ponudbo za 48€ po osebi (nočitev z zajtrkom), kar se mi zdi malo visoka cena.

če je vaša želja z zajtrkom, potem se da dobit sobe do 35Eur/oseba, drugače pa si vzemite samo apartma .... se dobi od 20Eur/oseba .. apartmajev je ogromno, najbolje je poklicat v hišo osebno, brez posrednikov ali spleta... večinoma se da za cene dogovorit... so pa cenejši apartmaji tisti, ki so odmaknjeni od glavne ceste ...naprimer colfosco...   

• 0 |-10+10

ja...lani sva bla z ženo in peski 50m stran od cilja v apratmaju za 35 eur plus zajtrk....res pa da sem rezerviral apartma že decembra takoj ko smo bili izžrebani kul

• 0 |-10+10

Hvala za info. Kostolomc, mi lahko pošlješ kontaktne podatke za apartmaje?

• 0 |-10+10

Če koga zanima še eno prosto mesto,do 27.5 je še možna sprememba imena.
    lp Andrej

• 0 |-10+10

@ajsti ce ima kdo se eno kupim z veseljem:)

• 0 |-10+10

@ajsti, sem ti poslal PM, lp

• 0 |-10+10

Countdown to the 27th Maratona

22 days, 16 20 59 h.

• 0 |-10+10

twitter.com/HotelPassoGiau/st atus/342520381371998210/photo/ 1

včerajšnja fotka iz Giau-a luštno še vedno sneg zgorajsmeh

• 3 |-10+13

Še mal pa tule, ka si ja nor,spet bo fajn,že spet......

uploaded

• 0 |-10+10

hmm pravkar gledal vreme za naslednji teden hmm zna bit mal sveže 11 stopinj v dolini se pravi na Giau nekje 3-4 zaenkrat porkamadona a ne more tole sonce do drugega tedna zdržat

• 0 |-10+10

Mi se podajamo na Sellarondo tale vikend. Pa kaže bolj tko-tko z vremenom.... Škoda pa tko lepi so Dolomitki...

• 0 |-10+10

V Dolomitih sem bil že šestkrat, pa prav deževnega vremena še nismo imel. Počakajmo do napovedi dva do tri dni pred dirko, potem je bolj natančna. Sam gledam meteo.it. V nedeljo vas ob lepem vremenu pričakamo na Valparoli, seveda s slovensko zastavo in "himno"Golico, katero razumejo tudi afričani. Za Slovence se bo še kakšna pijača našla, seveda, če se pri nas ustavite. 

• 0 |-10+10

valparola je super stvar, skor na koncu , pa golica. Sem bil pred dvema letoma, ne vem, če ste bili vi, ampak je blo super 

• 0 |-10+10

Ja na vreme bo potrebno počakati, upajmo na najboljše. Voziti maraton s toliko spusti v dežju si res ne predstavljam.

• 0 |-10+10

NO ker grem sam na Dolimite prvič verjamem,da bo vreme lepo sonček temperatura ravno prav tako,da nekje 8h cilj bo dosežen ,če ne pa tud važn,da odpeljem cel maraton in odnesem lepe spomine
    če bo golica se ustavim na kozarčku saj je tik pred ciljem kajne:)

• 0 |-10+10

Zdi se, da je čisto pred ciljem. Je tik pod vrhom prelaza (Passo Valparola), nakar sledi spust, ki je najmanj zavit na celi trasi. Potem pa od La Ville ves čas rahlo navzgor do cilja v Corvari (cca 120 višincev v 5 km), naklon ni velik , vendar sem običajno takrat že precej zmahan.

• 0 |-10+10
    @darre:

valparola je super stvar, skor na koncu , pa golica. Sem bil pred dvema letoma, ne vem, če ste bili vi, ampak je blo super 

bli bli, hvala. Kar ustavite se.

• 0 |-10+10

hzzuzuipjpkšš

• 0 |-10+10

zmer se je blo fajn ustavit pr vas...cviček je pasal bolj k vsaka energijska pijača ;-)

• 0 |-10+10

Zdravo,se mogoč prodaja kakšna številka za Dolomite,oz. kdo ne more it?

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
  • Prodajam
    Frameset KUOTA KEBEL L/56
    Kuota Kebel L/56, kot nov, atraktiven - karbonski okvir - karbonske vilice - karbonska opora sedeža - karbonska fajfa Kuota - krmilna ležaja - sedež Kuota by San Marco Ponza belo-črn   Možna sest ...
    Cena: 690,00 EUR
  • Prodajam
    Scott team carbon 43 cestni cevlji
    Prodam nove zapakirane cevlje. Cena 120 eur.
    Cena: 120,00 EUR
  • Prodajam
    Specialized Rockhopper
    Prodam gorsko kolo Specialized  Rockhopper starega 2 sezone. Je zelo dobro ohranjen, praktično nov. Voženj le v jesenskem času, saj sem ga uporabljal kot popestritev treningov v pripravljalnem ob ...
    Cena: 650,00 EUR
  • Prodajam
    čelada uvex
    prodam 3 mesece staro čelado uvex boss race white carbon velikost 55-60 cena 60€    
    Cena: Po dogovoru
  • Prodajam
    SMP composit
    Prodam rabljen sedež smp composit, bele barve.Cena 90 eur.Več info na PM  
    Cena: 90,00 EUR
  • Prodajam
    Čelada GIRO MONZA
    Prodam, nerabljeno čelado Giro MONZA, velikost M (55-59 cm).Čelada je točno taka, kot na spodnji povezaviwww.cult-trgovina.si/si/izdel ek/3426/giro-celada-monza-mat- crna-rdeca-m/ www.bolha.co ...
    Cena: 75,00 EUR
  • Prodajam
    Focus Izalco
    Vrhunski karbonski okvir Focus Izalco + vilice 3T. Velikost okvirja: 56
    Cena: 450,00 EUR
  • Prodajam
    Kolesarski števec Bontrager Trip 4W
    Števec je NOV, nikoli uporabljen. Prodajam ga, ker imam preširoko balanco in ga ne morem montirati.Link: bontrager.com/model/08862
    Cena: 50,00 EUR
  • Prodajam
    P: krmilno oporo FSA
    Prodam krmilno oporo Fsa OS-99 CSI, dolžine 100mm. Opora je nova, nerabljena, vzeta iz novega kolesa. UD Carbon, teža 126g.Ogled v Ljubljani. Več info na ZS. Cena 100€, oz. dogovorwww.bike24.com/ ...
    Cena: Po dogovoru
  • Prodajam
    cannondale spidering sisl2
    Prodam cannondale spidering sisl2 53/39, vzet z novega kolesa.www.bike24.com/1.php?content= 8;navigation=1;product=53973;p age=1;menu=1000,4,122;mid=106; pgc=0www.youtube.com/watch?v=3Su0o Zx ...
    Cena: 200,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

• boriszoher je ocenil +1
    Lepa tura
  • peciklist je ocenil +1
    Sindrom ilotibialnega traktusa
  • mely je ocenil +1
    CE runda
Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • Ženska Ce runda MTB
  • Tour de Suisse 2013

Oglas 300x250

• Prodajam
    Frameset KUOTA KEBEL L/56
    Kuota Kebel L/56, kot nov, atraktiven - karbonski okvir - karbonske vilice - karbonska opora sedeža - karbonska fajfa Kuota - krmilna ležaja - sedež Kuota by San Marco Ponza belo-črn   Možna sest ...
    Cena: 690,00 EUR
  • Prodajam
    Scott team carbon 43 cestni cevlji
    Prodam nove zapakirane cevlje. Cena 120 eur.
    Cena: 120,00 EUR
  • Prodajam
    Specialized Rockhopper
    Prodam gorsko kolo Specialized  Rockhopper starega 2 sezone. Je zelo dobro ohranjen, praktično nov. Voženj le v jesenskem času, saj sem ga uporabljal kot popestritev treningov v pripravljalnem ob ...
    Cena: 650,00 EUR
  • Podarjam
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri
    Ali potrebujete hiter in preprost posojila po ugodni obrestni meri v višini 3%? pišite nam danes. Nudimo tako osebno in poslovno posojilo vsakemu zainteresiranemu posamezniku ali podjetju, ki bo ...
  • Podarjam
    433 Jure
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri. Ali potrebujete posojilo? Danes veljajo za posojilna jamstva ponudbo tukaj na 3% obrestni meri. Če se želite prijaviti na nas preko e-pošte: raymond ...
  • Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 131

- Dirka po Flandriji [27]
- Pariz-Roubaix [86]
- Amstel Gold Race [4]
- Liege-Bastogne-Liege [14]
Arhiv anket
http://si.hit.gemius.pl/hitredir/id=.WbqyOcLf9oemrquG96JUsTVHWvNxm94LP0TQeCutP..J7/fastid=hewrwjzetntfgwmqnjsdfyphvfne/stparam=mdcmfmhtnw/url=http://www.nlb.si/start?ref=1306start_bicikl_6
V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih