Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

SIXS - Kolesarske hlače karbon

69 € Redna cena:
62 € BC naročnik

Zimsko pucanje

Komentarji

• 0 |-10+10

Živjo, zanima me s katerimi ''čistili'' se lotite pucanje kolesa se pravi: okvir, ketna itd. ... aja pa še če se da s kakšno stvarjo spucat madež na čevljih (imam namreč bele barve) pa sem se ob ketno naslonu pa me zanima kako gre ven ta švinarija smeh

Če je pa že kaka tema v tem potem jo naj pa moderator odstrani , hvala mežik

• 0 |-10+10

Madona, a še nikoli nisi pucal kolesa?

Rabiš vodo, krpo in razmaščevalec.

• 0 |-10+10

Še danes imaš čas, da božičku pišeš za tole

www.veb-company.si/izdelek/25 20/motorex-cistilni-set.html

čevlje si pa obuj, ko se greš tuširat in uporabi tole

www.veb-company.si/izdelek/15 54/ozone-energel-shower.html

šalanasmeh

navaden detergent, topla voda, gobica

Lp

• 0 |-10+10

Čuj , da nimate slučajn CAMPAGNOLO šover gela za tuširat ???

• 0 |-10+10

Hvala Blaž hehe ... zanima me še glede verige, enkrat mi je en kolega reku da se dobi kakor neka maža al mast namesto olja ?

Lp

B

• 1 |-10+11
  • 0 |-10+10

Mogoče tole...

as-art.eu/2012/10/ice-wax-2-0 -vosek-za-ciscenje-in-mazanje- verige/

Sicer pa sam uporabljam Petrolov Motor sprej za čiščenje verige in zobnikov... za ostalo pa kar čistilo za steklo...

• 0 |-10+10

Ql dankenšen nasmeh

• 0 |-10+10
    @TEX:

Čuj , da nimate slučajn CAMPAGNOLO šover gela za tuširat ???

Sam še tega se manjka. Če bi obstajal, bi bila pakunga zihr še grša kot je baterija od EPS-anasmeh

• 0 |-10+10

Nene, običajen shover gel s ceno x 5kaže jezik

• 0 |-10+10
    Lahko si ogledaš tudi videoprispevek pucanja. Meni je pomagalo, kolo še nikoli ni bilo tako lepo sucano.
    bikebook.si/2012/06/razmastit ev-verige/

Lp
  • 0 |-10+10
    Meglio ni najboljsa varianta za ciscenje kolesa.... je preagresiven.... sicer pa odlicno cistilo...
  • 0 |-10+10

Uporabljam šampon za lase, gobico in ščetko za zobe. Verigo snamem, očistim v alkoholu, zalijem z oljem, z oljem namažem tudi vse vijake.

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
  • Prodajam
    sedež Flite carbonio flow
    Selle Italia, 180 gramov, minimalno vožen
    Cena: 70,00 EUR
  • Prodajam
    Tabularja conti gatorskin in sprinter
    Nova, po 35 evrov, skupaj 75.
    Cena: Po dogovoru
  • Prodajam
    P : KOLESARSKA KNJIGA - S KOLESOM DO SANJ - ZGODOVINA DOLENJSKEGA KOLESARSTVA
        VEČ NA BOLHI :www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-oprem a/ostala-kolesarska-oprema/kol esarska-knjiga-s-kolesom-do-sa nj-kk-adria-1285185131.html
  • Prodajam
    P : LOCKRING ZA CAMPAGNOLO 10 / 11 SPEED
    Naprodaj je omenjeno , novo !   mail : postrvi300@gmail.com
  • Prodajam
    P : ČISTILO MOTOREX
    VEČ NA BOLHI :   www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-oprem a/okvirji-rezervni-deli/cistil o-za-kolo-motorex-bike-clean-o stalo-se-v-kantici-17-l-127567 2338.html
  • Prodajam
    P : NALEPKE RAZNORAZNE
    VEČ NA BOLHI :www.bolha.com/rekreacija-spor t/rekreacija-sport-ostalo/nal e pke-sportne-razne-1279773470. h tml   MAIL : postrvi300@gmail.comLP
  • Prodajam
    P : DENARNICA ZA KOVANCE- NOVO
    VEČ NA BOLHA.COM :   primerno tudi za v dres www.bolha.com/oblacila-obutev -modni-dodatki/modni-dodatki/d enarnice/denarnica-za-kovance- euro-denarnica-1284442829.html ?aclct=1360955302
  • Prodajam
    P : SIDI PODPLATI CARBON
    več na bolha.comwww.bolha.com/oblacila-obutev -modni-dodatki/moska-oblacila- obutev/obutev/obutev-za-prosti -cas/-sidi-podplati-carbon--38 2865749.html?aclct=1360955647
  • Prodajam
    P : NOSILEC BIDONOV
    VEČ NA :www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-oprem a/ostala-kolesarska-oprema/kos arica-za-bidon-nosilec-bidonov -1279946951.html?aclct=1355763 324LP
  • Prodajam
    MAVIC COSMIC CARBONE SLR WTS +plašči
    www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-oprem a/ostala-kolesarska-oprema/mav ic-cosmic-carbone-slr-wts-plas ci-1286866442.html?aclct=13673 22274
    Cena: 1.250,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • BikeRepublic - Vse, kar si lahko!
  • CE runda

Oglas 300x250

• Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...
  • Podarjam
    Kolesarski dopust
    Od 23. do 28.09 vključno z vikendom prej in kasneje, se pravi vse skupaj 9 dni , lahko tudi krajše , daljše ne , brezplačni  kolesarski dopust za še pet oseb v srednji Dalmaciji  . Vsak dan kopan ...
  • Podarjam
    UKRADENO KOLO CARRERA
     V nedeljo 21. 4.  je bilo v Slovenski bistrici  ukradeno cestno unikatno karbonsko kolo CARRERA, številka okvirja 59, z opremo ultegra,deset redna, ter dura ace gonilko, obroči mavic Aksium. Kol ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 118

- Dirka po Flandriji [24]
- Pariz-Roubaix [82]
- Amstel Gold Race [3]
- Liege-Bastogne-Liege [9]
Arhiv anket