Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

Garnitura kolesarskega orodja 50 kosov v kovčku

949.31 € Redna cena:
690 € BC naročnik

boleča zadnjica

Komentarji

• 0 |-10+10

Pozdravljeni.

Kolesarim približno tri mesece in prevozim na teden ene 180 km.
    Problem imam,ker me od sedenja obupno boli zadnja plat.
    Kaj narediti?Kak nasvet?

lp

• 0 |-10+10

Ali je sedež v pravilni višini? Ali je sedež popolnoma vodoravno (preveri z vodono tehtnico in ne na oko).

• 0 |-10+10

oj,meni je bolelo bolj med nogami kot rit,pa sem si kupil to

www.sellesmp.com/smp4bike/en/ dynamic

razlika je očitna

aja,prej sem imel raven sedež od italia
    l.p. 

• 0 |-10+10

Živjo

Tudi jaz sem imel te probleme pri novem kolesu. Celo sezono so bile bolečine. Zato sem se odločil za bg fit in je bilo ugotovljeno, da je sedež preozek za mojo zadnjico. Z novim sedežem je bilo čisto drugače in bolečin res ni bilo več. Je pa res, da so bili opravljeni še drugi popravki nastavitev kolesa. Mislim, da se splača narediti eno tako nastavitev, ker nikoli ne veš kje je problem.

Lp

• 0 |-10+10

Če voziš brez kolesarskih hlač ni čudno, da te boli , na takšnem tovarniškem sedežu. Če voziš večinoma brez hlač , potem vzemi "navaden sedež " in to tam , kjer ti ga dajo na probo par dni. No saj se ti po 30km takoj pokaže ali ti odgovarja ali ne. Če pa voziš z hlačami , potem pa pojdi pred nakupom kakšnjekoli drugega na meritve ta zadnje.

• 0 |-10+10

jaz sem slišal,da tistega,ki boli zadnja plat po kolesarjenju,kolo ni zanj,da je boljše,če se preusmeri na kak drug šport,mogoče balinanje,baje je to super za kondicijo,če ti le te primankuje...neodločen mežik

• 1 |-10+11
  • 0 |-10+10
    Zivjo,

Tudi sam imam tezave, in sicer v predelu sedalnih kosti. Danes sem sel probat zamenjat sedez s starim, ki je bolj sirok od tega, ki sem ga imel namontiranega na novem kolesu in glej ga zlomka, trening zakljucen brez vsakrsne bolecine.

Sedez je pomoje tudi preozek in mi zato ne ustreza. Sedaj bom vzel nekega od selle italia, vendar bom moral najprej nekaj dobiti na probo, tega pa prodati.

• 0 |-10+10

Cena za to pregrinjalce je malenkost napram lepoti in užitku, ki ga nudi.

285 usa dolarčkov!
    www.marlamallett.com/e-8768.h tm

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
  • Prodajam
    Sedež Fizik Antares carbon braided
    Prodam nov sedež:www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/ostala-kolesarska-oprema/ko l esarski-sedez-fizik-antares-c a rbon-braided-1287376538.html
    Cena: 140,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči FFWD F4R
    Zelo ugodno prodam nove obroče:www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/ostala-kolesarska-oprema/ka r bonski-obroci-ffwd-f4r-tubula r -1287376505.html
    Cena: 830,00 EUR
  • Prodajam
    Čelada 661
    Prodam rabljeno kolesarsko čelado SixSixOne 661.Cena: 10€Brezplačna dostava CE - MB.Za več info pokličite 030 65 05 65    www.bolha.com/celade-ostala-z ascitna-oprema/kolesarska-cel a da-sixsi ...
    Cena: 10,00 EUR
  • Prodajam
    Nastavki za kronometer Deda elementi Clip one
    Prodam odlično ohranjene aerobare, vožene le cca 100km.www.rabljena-kolesa.si/ads/na stavki-za-krmilo-aerobar-deda- elementi-clip-one/ 
    Cena: 50,00 EUR
  • Prodajam
    Sedež Bontrager Affinty 3
    Prodam povsem nov, nerabljen sedež Bontrager Affinty 3.www.rabljena-kolesa.si/ads/se dez-bontrager-affinity-3/ 
    Cena: 30,00 EUR
  • Prodajam
    Wheeler Pro 59
    prodam gorsko kolo wheeler pro 29. Kolo je staro 2 leti in je bilo voženo le v prostem času, prodajam ga zato ker mi je premajhen in nameravam kupiti novega. Je zelo lepo ohranjeno in vse deluje ...
    Cena: 560,00 EUR
  • Kupim
    Za vzdrževanje kolesa
    KUPIM, iščem - Verižnike gonilke 36, 37, 52 pcd 5x110/130/Campa - Tenziometer, mehanski - Ključ za gon. ležaj Campa sirkant/6 zobov   Hvala, Lp
  • Prodajam
    NOVE Gonilke
    NOVE Alu Gonilke 10r www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/okvirji-rezervni-deli/gonil k e-nove--1286634572.html   Nova Trutativ by Sram Tripla (r.c.194.-) za 110.-eur ...
    Cena: 110,00 EUR
  • Prodajam
    BILATO RACING, L 56
    ODLIČNO OHRANJENO L: 174-184cm Oprema Dura Ace 7700 www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesa/cestna-in -treking-kolesa/billato-racing -l-1287670262.html     Lp                   ...
    Cena: 600,00 EUR
  • Prodajam
    sedež
    prodam sedež selle san marco concor racing, vožen pol sezone (cca. 3000km), rahlo popraskano usnje na levi strani. - www.bike-discount.de/shop/k11 67/a83113/concor-racing.html? m fid=629
    Cena: 45,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • CE runda
  • Pinarello dogma okvir iz kitajske - Izkušnje???

Oglas 300x250

• Prodajam
    Sedež Fizik Antares carbon braided
    Prodam nov sedež:www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/ostala-kolesarska-oprema/ko l esarski-sedez-fizik-antares-c a rbon-braided-1287376538.html
    Cena: 140,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči FFWD F4R
    Zelo ugodno prodam nove obroče:www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/ostala-kolesarska-oprema/ka r bonski-obroci-ffwd-f4r-tubula r -1287376505.html
    Cena: 830,00 EUR
  • Prodajam
    Čelada 661
    Prodam rabljeno kolesarsko čelado SixSixOne 661.Cena: 10€Brezplačna dostava CE - MB.Za več info pokličite 030 65 05 65    www.bolha.com/celade-ostala-z ascitna-oprema/kolesarska-cel a da-sixsi ...
    Cena: 10,00 EUR
  • Podarjam
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri
    Ali potrebujete hiter in preprost posojila po ugodni obrestni meri v višini 3%? pišite nam danes. Nudimo tako osebno in poslovno posojilo vsakemu zainteresiranemu posamezniku ali podjetju, ki bo ...
  • Podarjam
    433 Jure
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri. Ali potrebujete posojilo? Danes veljajo za posojilna jamstva ponudbo tukaj na 3% obrestni meri. Če se želite prijaviti na nas preko e-pošte: raymond ...
  • Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 130

- Dirka po Flandriji [27]
- Pariz-Roubaix [86]
- Amstel Gold Race [4]
- Liege-Bastogne-Liege [13]
Arhiv anket
http://si.hit.gemius.pl/hitredir/id=.WbqyOcLf9oemrquG96JUsTVHWvNxm94LP0TQeCutP..J7/fastid=hewrwjzetntfgwmqnjsdfyphvfne/stparam=mdcmfmhtnw/url=http://www.nlb.si/start?ref=1306start_bicikl_6
V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih