Ne spreglejte
- Gorsko kolo, najbolj univerzalna izbiraKolesarjenje se je razslojilo na številne zvrsti, katerim so prilagojena tudi kolesa in njihove osnovne značilnosti.
Zgodnji prijavni rok na tekaški del Soča Outdoor Festivala se zaključuje
Najbolj prepoznavna disciplina v sklopu festivala je zagotovo trail run oziroma tek v naravi, ki se bo tokrat odvil v soboto, 30. 6. 2018 v Tolminu, na sotočju rek Soče in Tolminke.Ne fasada pomembna je notranjost - revija Tekac.si 04-05
"Napredovali smo v znanosti, a nazadovali z našimi telesi, zato moramo več telovaditi in se načrtno gibati," je v odličnem intervjuju za revijo Tekac.si poudaril Stuart McGill.Wings for Life World Run: Letos s pomočjo aplikacije tecite, kjerkoli želite!
"Tecite za tiste, ki tega ne morejo," je slogan teka Wings for Life World Run, ki poteka od leta 2014 in na katerem je sodelovalo že več kot 435.000 udeležencev.Jamski mir je dober za telo in duha - 01/2018 NaProstem
Začetek hladne pomladi malo manj, a konec letošnje zime in začetek pomladi sta bila kot nalašč za obisk podzemlja, kjer je bilo pozimi tudi dvajset in več stopinj topleje kot na prostem.- Izberite paket po svoji meri in prihranite.Vsak dan nam pokloni nov izziv, novo doživetje.
Tekač si 365 dni - revija Tekac.si plus
Tek je vedno veljal za garaški šport in maraton je bil kot ultimativen preizkus človekovih zmogljivosti rezerviran le za vrhunske športnike.- Zagrebška regija, vabljeni v zeleno oazoLe pol ure vožnje iz centra hrvaške metropole (Zagreba) že lahko uživate v čudoviti naravi, tradicionalni kuhinji in okusih vrhunskih vin.
- Družabne (ne)aktivnosti - Revija BICIKEL ( 3-4 )Nedavno mi je v roke prišel članek o slovenskih vladarjih na družabnih omrežjih. Na lestvici vlogerjev in blogerjev sem med prvimi desetimi poznal le enega.
- Red Bull Goni Pony: Četrtič še bolj na poskokZabeležite si datum, ki vas je v prvih treh izvedbah prepričal vzpon s kolesi pony na prelaz Vršič.
Komentarji
A danes pride kdo???
Danes je tradicionalni bozicni nocni vzpon na Debni vrh, ce koga zanima zbor ob 17:30 v Merkatinu, odhod 18:00.
A gre danes kdo na še zadnji letošnji metek?
p.s. naj dež ne bo izgovor
Dober si da si šel v tem vremenu vun,če si svaka čast...
Jaz ne.
Končno se je ideja, izražena pred nekaj leti, uresničila. Športno društvo Metek, ki je dobilo ime po legendarni četrtkovi kolesarski rundi, je ustanovljeno.
Z velikim veseljem vabimo vse sponzorje, člane društva in vse tiste, ki bi to radi postali, na uradno “otvoritev”, ki bo v četrtek, 1. februarja 2018, ob 19. uri na Peričevi ulici 33 (Bežigrajski dvor) v prostorih podjetja CPH d.o.o..
Sam namen društva je druženje, zato si bomo izmenjali ideje, želje in pričakovanja. Dolgčas nam ob dobrem pivu vsekakor ne bo, pričakujemo pa veliko dobrih idej, ter pripravljenosti pri organizaciji kakršnihkoli športnih aktivnosti, ki jih bo organiziralo naše društvo.
Lep pozdrav,
ustanovitelji Športnega društva Metek
www.sd-metek.si
Hvala za povabilo.
Pridem.
Jaz tudi.
Da ne bosta sama, pridem še jaz.
No, pol pa pridm še jaz :)
Včerajšnje druženje je bilo kot vedno prijetno in zabavno. Hvala sponzorjem (predvsem Reservoir Dogs :) ).
Za vse, ki niste utegnili pa vas vabim, da si ogledate našo spletno stran: sd-metek.si/ in se nam pridružite ob naslednji priložnosti.
V četrtek 15.3. bomo pričeli z Metek rundo. Tokrat izjemoma ob 16.00, da prispemo na cilj še pred temo.
Štart: Gostilnapri Kovaču ob 16.00
sd-metek.si/
super! Če bo vreme pridem :)
Lepo odpeljan 1.METEK!
Bravo metki
Jutri, torej v četrtek 22.03, bo Metek runda ponovno ob 16.00.
Štart: Gostilna pri Kovaču
Tako kot prejšnji teden, se bo počasnejše počakalo na vrhu klancev.
Bravo fantje, žal se mi časovno ni izšlo. Upam, da v prihodnje ne bom manjkal.
Bom pa probal danes odpeljati traso - za kazen :).
Najbrž se ta počasne, ki pivo počasi žulijo, pri naročilu ni čakalo
Dodaj komentar