--Notification--

logo

Hujšanje s kolesom - pomoč!

Komentarji

 • 0 |-10+10

  image

 • 0 |-10+10

  zato ti hodis v fitnes.. da te babe dvigujejo :)

 • 0 |-10+10

  haha

  ja to majo test, ce so dost mocne so takoj za zent

 • 0 |-10+10

  Vsekakor je pomembno kje izgubljaš na teži ali so to mišice ali je špeh. Ravno večja intenzivnost preprečuje izgubo mišic, seveda če jih po takem treningu pravočasno in pravilno nahraniš.

  Razlika je tudi, če gre za kakih pet kil presežka ali gre za več kot 20 kil. 5 kil gor dol je veliko lažje uravnavati, kot če moraš izgubiti četrtino ali še več svoje mase.

 • 0 |-10+10

  Praktično nemogoče je hkrati zgubljat maščobo in pridotivati mišice... Ko hujšamo(bruto teža) praviloma zgubljamo oboje... Splača se ustvarit čim bolj "anabolno telesno stanje" oz. znižat "katabolno". Hočem povedat, da je hujšanje zelo zelo uspešno, če zgubljamo na procentu telesne maščobe in nam mišice le ostanejo... :)

  Če bi radi pridobili še na mišični masi, je bolje da to storimo v ločeni fazi, katera sledi hujšanju...

   

  Za to pa... čim manj stresa v življenju, dosti počitka in predvsem SPANJA!!!! Seveda je ključnega pomena prehrana, kajti lahko vpliva na vse ostalo...

   

  Šele za tem pride športna aktivnost, katera pa ima bolj vpliv na dobro počutje in  zdravje(nižanje pritiska...)  Logično pa je seveda tudi, da brez pravega treninga ne bomo dosegli optimuma. Impulz mora biti dovolj intenziven in trajajoč.

   

  Shujša lahko vsak, a kaj je bistvo? Po moje je odgovor, da smo kljub manjši bruto teži in boljši telesni sestavi V STANJU VIŠJE TELESNE ZMOGLJIVOSTI (tudi umske) kot pa v začetnem stanju...

  Kaj ti koristi, če shujšaš 10kg, na koncu si pa manj zmogljiv?...

   

  In tisti, kateri zagovarjate visokointenzivno vadbo pozor...Tudi pri vrhunskih športnikih se zgodi, da se v obdobju težkih treningov sposobnost/zmogljivost poslabša.

  Tako da, mislim da je nesmiselno imeti več kot 2 enoti visokointenzivnega treninga čez teden, pa še to ne skozi daljše obdobje!

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 0 |-10+10
  @nejchy:

  Praktično nemogoče je hkrati zgubljat maščobo in pridotivati mišice... Ko hujšamo(bruto teža) praviloma zgubljamo oboje...

  Če imaš presežek več deset kil, boš ob še tako intenzivnem treningu težko pridobil toliko mišične mase! V vsakem primeru boš krepko shujšal. Lahko hkrati hujšaš in pridobivaš na mišicah, kot sem že prej povedal, je to celo pogoj za uspešno hujšanje. Kar poglej tiste, ki trenirajo borilne veščine. Imajo kar krepke mišice, pa so še vedno precej lahki. Ni isto, če pridobivaš mišično moč ali mišično maso. Ponavadi govorimo o mišični masi, toda to ni prav, govoriti bi morali o mišični moči, sam volumen mišic ni toliko koristen. Najboljši bodibilder bi se verjetno težko kosal z najboljšim borcem v borilnih veščinah, tudi če nebi imela direktnega kontakta.

 • 0 |-10+10

  težko... kakor sem jst zadeve nagruntal ;) Bo kr držalo, da je že velik uspeh če le obdržiš mišično maso...
  Mogoče si imel v mislim "definicijo", čisto zaključno dejanje? Tam je filozofija malo drugačna, kajti pridobljeno definicijo je težko vzdrževati...
  Gre pa nekako tako:
  -velik kalorijski primankljaš (predvsem na račun Oh in tudi maščob)
  -kljub primanklaju veliki količine beljakovin (tudi nas 2g na kg teže))...
  -praviloma tega ne počne nobeden dolgo, ker se konča na dva načina: zboliš/prideš do cilja :)

  Ampak ja, to je definicija, enakomerno beljakovien razporediš čez več obrokov, na ta način te ne skuri, ne more pa tega nihče v nedogled početi :)  To delajo npr Bodybuilderji, predno gredo na "tekmovanje" oz. razkazovanje, za tem se vsi zredijo... V vzdržljivih športih ni šans, ker se skuriš in ti določena mera procenta telesne maščobe pride še prav... mislim da tudi profiji en gredo pod 6.5%, elitni bb pa skoraj morajo it :)

 • 2 |-10+12
  Veliko napisanega na temo hujsanja, ampak mislim da to ni bistvo prvotnega vprasanja...

  Kdor bo kolesaril, zgolj za to da bo shujsal nima veliko "sans". Vecina jih obupa ali pa kmalu ugotovi da "nima casa" za kolo.

  Ce bos na kolesu 3x tedensko, skupno vsaj cca 5 ur tedensko, kmalu zacnes uzivati, oziroma postaves kar malo odvisen. Skupaj s tem dobis se malo zavesti o prehrani in ce ne odnehas, bi se moral ze kar dobro potruditi, da obenem ne "hujsas". Hujsanje v narekovajih zato, ker vbistvu s tem nacinom zivljenja, prides na neko svojo normalno, zdravo tezo,ki so ti jo zacrtali geni... sele potem, ce se vedno nisi zadovoljen s sabo, je smiselno razmisljati o masi/definiciji/dietah,itd
 • 3 |-10+13

  Zgubit špeh in pridobit mišično maso istočasno. Ni problema, je enostavno, ni pa lahko. Da ne bomo samo teoretiziral, spodaj moj konkreten recept, nastal je iz skrajnega pomanjkanja časa (4 majhni otroci, v glavnem hiperaktivni po fotru) in določenih potreb po spremembi.

  Ko sem se odločil malo popravit situacijo sem pred letom in pol kupil specialko. Takrat sem imel pri 37 letih in 186 cm 97 kg. Dobre pol leta kasneje sem prišel na najmanj 85 kg, ampak takrat sem tudi za par mesecev prekinil druge fizične aktivnosti čez poletje, ker me je cesta mal zasvojila in je šel ves moj čas in energija v kolo, letos pa sem spet začel s skletcami in dvigi, ker se mi ne dopade slika shiranega športnika v ogledalu in sem sedaj na nekje 88,5 kg. Nekje pri teh kilah sem bil tudi leto prej, ko sem malo dal na stran vaje za moč, tako da je to pri meni nek optimum. 

  Recept:
  1. zjutraj naredi na hitro 100 sklec vsak dan  
  2. zvečer naredi na hitro 100 sklec + 30 dvigov truba (dvig z bicepsi) vsak dan
  3. 3x na teden pejt na kolo uživat, 2x fino pritisni in se spucaj v uri in pol in 1x za vikend naredi malo daljšo npr. 3 urno uživaško turco.
  4. ne dotakneš se več sladkarij in ostalih packarij iz tega naslova, živil iz bele moke in ocvrte hrane. Ostalo lahko ješ neomejeno, kadarkoli, kolikorkoli....
  5.* če si car, samo zvečer še 30 dvigni kolena nad glavo iz visečega položaja. Samo kot bonus, meni to kar ne rata in ne rata. Že prejšnje točke požrejo vso motivacijo :) 

  In dec it! To je to. Po treh mesecih garantiram fantastične rezultate. Je pa res da se tega recepta ni sposobno držat 1% ljudi in dokler ne probaš, ne veš, da je nekaj tako enostavnega, lahko tako težko :)

  Pa mogoče bo kar treba še kakšno dopolnilno prehrano vključit. Jaz moram zato, da me ne požre, kar bit pozoren na to. 

  Pri skletcah in dvigih ni važno v koliko serijah prideš do številke, lahko 10x10, lahko 20x5, lahko delaš po eno, ko ne moreš več, dokočnaš s skletcami na kolenih, pri dvigih dokočnaš serijo z dvigom s pomočjo poskoka in se potem počasi spustiš dol,  se pa vzame za samoumevno da se pri zadevi potrudiš in jih probaš spravit skupaj v enem doglednem času. 

  Edin keč je, da delaš vsak dan! Brez izgovorov! • 0 |-10+10

  vse je relativno lahko/težko :)
  Pomembno je, kar nam uspe na dolgi rok. Vse kar se zgodi znotraj 6 mesecev ni omembe vredno, kajti v tem času se telo ne prilagodi.... razultati nad 1, 2, 3 letom in da so trajni pa govorijo zase! ;)
  @obelix: si si zmeril telesno sestavo pred in po?
  Pri meni je npr. tako, da sem imel pri bistveno večji bruto teži manjši odstotek mišic in večji maščobe.Sedaj imam manjšo bruto težo, nižji odstotek maščobe in višji mišic.
  AMPAK: ko dejansko preračunam kolko je to mišične mase v kilogramim pridem do podatka, da sem imel na začetku, kot tudi sedaj isto mišic v kg, le bruto teža je padla in pravtako odstotek maščobe...
  PA IMAM 3X TEDENSKO VAJE ZA MOČ!

  Mogoče se motim, ampak tudi pri tebi je le (verjetno) padla bruto teža na račun telesne maščobe, mišic pa dejansko nisi pridobil (le v odsotkih gledan na bruto težo)... Ampak glede na to, da so potem mišice avtomatsko bolj vidne ima človek občutek, da jih je pridobil + ista količina mišic(v kilogramih gledano) pri nižji bruto teži pomeni da si že po defoultu bol učinkovit in močnejši ;)

 • 0 |-10+10

  Ne, zmeril nisem nič. Jaz samo beležim slike, before in after. Slika pove več kot 100 besed :)

  Neizogibno je, da zrastejo tudi mišice, če delaš po 200 sklec na dan, to je tudi moj namen, da ne postanem preveč koščen. Povsod gre gor, rame, prsa, hrbet ,... , telo je drugačno ko je tvoj max 5 sklec v kosu kot potem ko jih narediš 65 v kosu :) . Cilj je do konca leta 100 v kosu, samo to bo res težka, je najbolj vprašanje motivacije :) 

  Se mi je pa žena, lih tolk da ne smejala, ko sem začel z vsem tem, ko doma skoz neke skletce nabijam, češ kaj se grem na stara leta, pa da mi v bistvu ni niti treba, sej je normalno, da imaš mal trebuščka,  ..... , no, zdej se ne smeje več, rezultati so. Manjša teža, več mišic, večja moč in kar je še dodaten bonus, problemov z ramo, ki so nastali pri padcu z mtb kolesom, po parih letih končno ni več, če prej nisem mogel niti sproščeno viseti na drogu, sedaj pri polni obremenitvi ne čutim ničesar. In tudi to je en razlog, da jačam zgornji del, da je en del preventive za primere padcev na kolesu, pri gorcu jih kar naberem nekaj čez leto. 


 • 0 |-10+10
  @Milk-:

  Če bi bilo tako enostavno bi bilo manj kronično predebelih. Kilograme, ki jih s težavo izgubiš v nekaj letih, lahko z lahkoto (z obrestmi) pridobiš nazaj v nekaj mesecih, če ne spremeniš svojih navad doživljenjsko in se spet vrneš v prejšni način življenja. Če nisi pripravljen na nepovratno spremembo načina prehrane in življenja, je bolje, da se hujšanja sploh ne lotiš.
  Kar se tiče intenzivnosti, pa je dejstvo, da je ena ura visoko intenzivnega treninga lahko bolj učinkovita, kot deset ur nizkointenzivnega. Visoka intenzivnost je potrebna tudi zato, ker se večina ne more cele dneve ukvarjati z rekreacijo. Mišično maso pa povečuje le intenziven trening. Lahkotna rekreacija prav gotovo ne. Si pa izgubljen primer, če ti je korenje in koleraba slabša opcija od naprimer pice in burgerja.

  Flanc. Če sem se 10 let matral, da sem nabil  dodatnih 10 kg špeha in mišic, zakaj misliš, da bi jih lahko zdaj v nekaj mesecih.

   

  Ja in 1-urna aktivnost ni visoko intenzivni trening. Stvar ni tako enostavna kot je kdo kje površno prebral.

   

  Glede hrane pa tudi ne rabiš preveč pametovati. Zaradi mene lahko ti ješ samo korenje in kolerabo (kar še za zajca ni dobro), dietologi (to so zdravniki z diplomo) pa prisegajo na uravnoteženo prehrano.

 • 0 |-10+10
  @nejchy:

    

  Kaj ti koristi, če shujšaš 10kg, na koncu si pa manj zmogljiv?...

   

    

   

   Odgovor: hlače so ti prav in bolje izgledaš.

   

   

   

   

 • 0 |-10+10
  @Milk-:
  @nejchy:

  Praktično nemogoče je hkrati zgubljat maščobo in pridotivati mišice... Ko hujšamo(bruto teža) praviloma zgubljamo oboje...

  Če imaš presežek več deset kil, boš ob še tako intenzivnem treningu težko pridobil toliko mišične mase! V vsakem primeru boš krepko shujšal. Lahko hkrati hujšaš in pridobivaš na mišicah, kot sem že prej povedal, je to celo pogoj za uspešno hujšanje. Kar poglej tiste, ki trenirajo borilne veščine. Imajo kar krepke mišice, pa so še vedno precej lahki. Ni isto, če pridobivaš mišično moč ali mišično maso. Ponavadi govorimo o mišični masi, toda to ni prav, govoriti bi morali o mišični moči, sam volumen mišic ni toliko koristen. Najboljši bodibilder bi se verjetno težko kosal z najboljšim borcem v borilnih veščinah, tudi če nebi imela direktnega kontakta.

  V temle razmišljanju je kar precej napak. Debel človek ima običajno poleg veliko špeha tudi veliko vode in razmeroma veliko mišic. Zelo normalno je, da pri hujšanju izgublja vse troje. Tudi ne rabi več toliko mišic, saj ne bo več nosil 100 kg, ampak samo recimo 70.

   

  Pri tistih, ki trenirajo borilne veščine je stvar tudi drugačna. Najprej, niso lahki, saj so njihove mišice dokaj težke in drugič, niso prešli iz zašpehanosti v mišice, ampak iz srednje mišičnosti v veliko mišic. Tudi njihovi treningi so drugačni. delajo na pridobivanju mišične mase in na definiciji. Vaje in obdobja treningov so različni.

   

  In tretjič, bodibilderji delajo na trenažerjih zelo podobne vaje kot borci borilnih športov v nekem obdobju. Njihove mišice še zdaleč niso jalove, kot si laiki predstavljajo. So le malenkost manj učinkovite predvsem zaradi nenavadnega prehrambenega režima in odtegovanja vode pred tekmovanjem.

 • 0 |-10+10

  obelix se strinjam, da ni fajn bit shiran sportnik
  jest zdj delam wendler 531 in pocas zacenjam s kolesarjenjem, saj zelim do avgusta pridt 5kg+ dol

  ni treba bit glih suhec za na kolo, fajn je met misice in gor in dol, oziroma nekje vmes, da le nisi kot nibali ali froome
  kaže jezik

 • 1 |-10+11

  Kaj je to wendler 531 ?

   

  Z drugim odstavkom se popolnoma strinjam, dodal bi le, kdor se je odločil, da bo dec in ne pišče, naj si ne rezira nog nasmeh

 • 2 |-10+12
  @bécane:

  Kaj je to wendler 531 ?

   

  klik

 • 0 |-10+10

  Še ena "Dieta" za katero še nisem slišal nasmeh Guruji, ki obljubljajo "most effecitve" krik Sem hvaležen, da že prva stran oddaja sporočilo, da ni vredno brati naprej mežik

 • 0 |-10+10
  pa se kako je efektivno :) samo drzat se mors plana treningov
  ce si priden naredis taglaven trening v pol ure in asistencne vaje se v naslednje pol ure
  3x ali 4x tedensko
  kardia ne rabis, jes pa ko da si zbezal iz taborisca :)
 • 1 |-10+11
  @mark:

  Flanc. Če sem se 10 let matral, da sem nabil  dodatnih 10 kg špeha in mišic, zakaj misliš, da bi jih lahko zdaj v nekaj mesecih.

   

  Ja in 1-urna aktivnost ni visoko intenzivni trening. Stvar ni tako enostavna kot je kdo kje površno prebral.

   

  Glede hrane pa tudi ne rabiš preveč pametovati. Zaradi mene lahko ti ješ samo korenje in kolerabo (kar še za zajca ni dobro), dietologi (to so zdravniki z diplomo) pa prisegajo na uravnoteženo prehrano.

  Če je kaj v tej temi flanc in neumnost, je to zgoraj, prav gotovo. Vem za zelo veliko konkretnih primerov, ki so po končani dieti, s katero so izgubili več kot 20 kg, že po nekaj mesecih ko so se vrnili v prejšni način življenja, tehtali kar nekaj kil več, kot pred dieto. Če se boš tega lotil na ta način, boš sam ugotovil to kruto resnico.

  Ja, ena ura je že zelo zgornja meja pri intenzivnem treningu. Tudi pol ure je že kar dovolj. Tu govorim o intenzivnosti in ne o trajanju. 6 ur ali več, pri utripu 120 - 130, prav gotovo ni intenziven trening, 15 minut pri utripu nad 95%, pa prav gotovo je!

  Kar si napisal o hrani, je pa največja neumnost. Nihče ni nikjer rekel, da moraš jesti dobesedno samo korenje in kolerabo, toda če bo tvoja uravnotežena prehrana, bazirala na tej vrsti hrane, bo prav gotovo mnogo bolje, kot če bo bazirala na ulični Fast food hrani. In seveda, korenje in koleraba ni dobra samo za zajce, ampak tudi za ljudi. Take neumnosti trosijo, kot obrambni mehanizem tisti, ki v tem pogledu (hujšanje in sprememba življenjskega sloga) niso ničesar pripravljeni narediti!

 • 0 |-10+10

  @obeliks: žena se ti je smejala zato, ker nisi porajtou, da ti je punca/žena že ušla. nasmeh

 • 0 |-10+10
  @Milk-:
  @mark:

  Flanc. Če sem se 10 let matral, da sem nabil  dodatnih 10 kg špeha in mišic, zakaj misliš, da bi jih lahko zdaj v nekaj mesecih.

   

  Ja in 1-urna aktivnost ni visoko intenzivni trening. Stvar ni tako enostavna kot je kdo kje površno prebral.

   

  Glede hrane pa tudi ne rabiš preveč pametovati. Zaradi mene lahko ti ješ samo korenje in kolerabo (kar še za zajca ni dobro), dietologi (to so zdravniki z diplomo) pa prisegajo na uravnoteženo prehrano.

  Če je kaj v tej temi flanc in neumnost, je to zgoraj, prav gotovo. Vem za zelo veliko konkretnih primerov, ki so po končani dieti, s katero so izgubili več kot 20 kg, že po nekaj mesecih ko so se vrnili v prejšni način življenja, tehtali kar nekaj kil več, kot pred dieto. Če se boš tega lotil na ta način, boš sam ugotovil to kruto resnico.

  Ja, ena ura je že zelo zgornja meja pri intenzivnem treningu. Tudi pol ure je že kar dovolj. Tu govorim o intenzivnosti in ne o trajanju. 6 ur ali več, pri utripu 120 - 130, prav gotovo ni intenziven trening, 15 minut pri utripu nad 95%, pa prav gotovo je!

  Kar si napisal o hrani, je pa največja neumnost. Nihče ni nikjer rekel, da moraš jesti dobesedno samo korenje in kolerabo, toda če bo tvoja uravnotežena prehrana, bazirala na tej vrsti hrane, bo prav gotovo mnogo bolje, kot če bo bazirala na ulični Fast food hrani. In seveda, korenje in koleraba ni dobra samo za zajce, ampak tudi za ljudi. Take neumnosti trosijo, kot obrambni mehanizem tisti, ki v tem pogledu (hujšanje in sprememba življenjskega sloga) niso ničesar pripravljeni narediti!

  Samo še to ti napišem, da so tile tvoji znanci, ki so hujšali po 20 in več kg precej problematični primerki, saj se je treba zadeve lotiti mnogo prej. Jaz sem se recimo zadeve lotil, ko sem pridobil 10 kg. Prej sem bil blizu spodnje meje idealnega BMI, z leti pa sem se začel približevati zgornji meji. To je sicer povsem običajno pri večini ljudi, recimo tudi profesionalni športniki se v borilnih veščinah z leti pomikajo v višje kategorije. Problem debelih je v tem, da si njihovo telo zapomni njihovo prekomerno težo kot ravnovesno in se jo trudi doseči nazaj. Če boš ti zmanjševal vnos, se bo tudi telo obnašalo bolj racionalno in bo delovalo z večjim izkoristkom. Zato mora biti dieta taka, da boš telo prepričal, da je dosežena teža ravnovesna. Ponavadi je za to potreben čas, veliko časa.

   

  Glede hrane si napisal tole: "Si pa izgubljen primer, če ti je korenje in koleraba slabša opcija od naprimer pice in burgerja" (Mimogrede, slučajno sem ravno pedvčerajšnjim naredil krasno jed iz kolerabe, korenja in testa za pice) Pica ali burger sta prav dobra opcija in ni z njima nič narobe, če seveda ne ješ samo tega. Pica je kvaliteten obrok, ki vsebuje vse od beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob in balastnih snovi. Edini problem pic pri nas je, da vse po vrsti vsebujejo veliko preveč soli, ki je je ogromno v testu, v preslanem siru, slabi šunki in dodatkih. Recimo ena kvalitetna  pica v Toskani pa je naravnost idealno živilo (slovencem pa se bo zdela brez okusa).

   

  Glede treningov in hujšanja si pa po moje narobe razumel nasvete Stare kosti. Jaz mislim, da trening in hujšanje ne gresta ravno skupaj. Če treniramo, je treba tudi kvalitetno jesti, drugače trening nima pravega efekta, prej si delamo škodo. Med hujšanjem je po moje bolj primerno rekreiranje. Res pa je, da zdaj zelo moderno, da vsi kao trenirajo. Recimo trening, sestavljen iz sprehodov po Tivoliju, zame ni trening.

   

  Teorij o hujšanju je veliko, predvsem zato, ker "guruji" poskušajo z" revolucionarnimi" metodami pridobiti vernike. Pri hujšanju pod medicinskim nadzorom prevladuje aerobna vadba (kardio, nizkointenzivna...). Vključuje se tudi vaje za moč, predvsem zato, da med hujšanjem ne izgubimo preveč mišic.

   

   

 • 0 |-10+10
  @Nikita:

  @Stara Kost:

   

  S čim manjšo porabo, opraviti čim več dela. In prav to ne gre v račun tistim, ki želijo hujšati, ker bolj ko trenirajo, več morajo prevozit za enako porabo. To nam pove že podatek, da bolj ko smo natrenirani z nižjim utripom vozimo pri enaki hitrosti. Nižji utrip manjša poraba. Pri tem je tudi pomembno, da pri nižjem utripu porabimo več energije iz maščobnih energetskih virov, kar je pomembno tudi tistim, ki ne hujšajo, ker na ta način hranijo zaloge glikogena za "hude čase" ali težke odseke.


  -----

   

  Saj to opažam pri sebi. Torej, da moram nekje na sredi sezone voziti vsaj enkrat daljše ture, kakor npr. januarja, februarja. Pri bistveno večji povprečni imam dokaj podoben utrip. Če želim shujšati... se je pač treba mučiti.

   

  Edino ne vem, kako nizek mora biti utrip (spodnja meja), da se še bolj rabijo energije maščobnih virov kakor da je zaradi tega kolesarjenje že bolj čista rekreacija, brez nekega učinka na porabo maščob? Je to vožnja v zelenem območju? Navadno imam tam vsaj 70% časa vožnje vse v zelenem območju.

  Še ena ne tako nepomembna stvar je ta, da se januarja voziš po precej bolj gostem zraku kot sredi sezone, razlika 20°C pomeni cca 7% razlike v gostoti zraka, ki je pa neposredno povezana z zračnim uporom.

 • 2 |-10+12
 • 0 |-10+10

  Najboljša je Ninđa dijeta.

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
 • Gonilka FSA Gossamer PRO ABS BB386EVO

  Gonilka FSA Gossamer PRO ABS BB386EVO

  Prodajam gonilko FSA Gossamer PRO ABS BB386EVO, kompakt (50x34),dolžina gonilke 172,5mm rabljeno 2 meseca, večinoma na trenažerju. Skoraj brez sledi obrabe. Prodaja se izključno zaradi nakupa pow(...)

  Cena: 80,00 EUR
 • Canyon endurace CF SLX 8.0 DI2 DIsc

  Canyon endurace CF SLX 8.0 DI2 DIsc

  Prodam skoraj novo kolo Canyon Endurace CF SLX 8.0 DI2 Disc. Kolo velikosti L, rdeče barve. Seveda priložen račun, garancija, embalaža,..Kupcu podarim rezervni nosilec menjalnika, canyon nosilec (...)

  Cena: Po dogovoru
 • Prodam gonilko 172,5 , 50/34 Campagnolo Athena Aluminij

  Prodam gonilko 172,5 , 50/34 Campagnolo Athena Aluminij

  Prodam gonilko Campagnolo Athena AluminijPower torque system, 11-speed dolžina gonilke 172,5 zobnika compact 50/34 Aluminij Rabljena, zelo dobro ohranjena , prevoženo cca 15.000km. Veriga redno m(...)

  Cena: 80,00 EUR
 • Sedež Fizik arione 00

  Sedež Fizik arione 00

  (slika) (slika) (slika) Prodam NOV sedež fizik arione 00 (replika) s karbonsko školjko, zelo lahek in kvaliteten. Črne barve. www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-oprem a(...)

  Cena: Po dogovoru
 • kronometer TT tratlon belanca ročke

  kronometer TT tratlon belanca ročke

  Prodajam zelo malo rabljeno karbonsko (526 gramov) balanco / krmilo namenjeno vožnji na čas (kronometer), triatlonu.Širina belance je 42cm, dolžina podaljškov (lenke) je 33cm (lahko se skrajšajo)(...)

  Cena: 80,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

 • nanisimi je ocenil +1
  SQUIRT LUBE
 • SODROVC je ocenil +1
  DOS 2018
 • Nikita je ocenil +1
  DOS 2018
Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

 • DOS 2018
 • DOS 2018
 • slab dan za kolesarje

Oglas 300x250

 • Prodajam
  Gonilka FSA Gossamer PRO ABS BB386EVO
  Prodajam gonilko FSA Gossamer PRO ABS BB386EVO, kompakt (50x34),dolžina gonilke 172,5mm rabljeno 2 meseca, večinoma na trenažerju. Skoraj brez sledi obrabe. Prodaja se izključno zaradi nakupa pow(...)
  Cena: 80,00 EUR
 • Prodajam
  Canyon endurace CF SLX 8.0 DI2 DIsc
  Prodam skoraj novo kolo Canyon Endurace CF SLX 8.0 DI2 Disc. Kolo velikosti L, rdeče barve. Seveda priložen račun, garancija, embalaža,..Kupcu podarim rezervni nosilec menjalnika, canyon nosilec (...)
  Cena: Po dogovoru
 • Prodajam
  Prodam gonilko 172,5 , 50/34 Campagnolo Athena Aluminij
  Prodam gonilko Campagnolo Athena AluminijPower torque system, 11-speed dolžina gonilke 172,5 zobnika compact 50/34 Aluminij Rabljena, zelo dobro ohranjena , prevoženo cca 15.000km. Veriga redno m(...)
  Cena: 80,00 EUR
Prikaži večplusNova objava
 • Podarjam
  Prijavite se za posojilo tukaj na 3%
  Ali potrebujete Finance? lahko danes izposodiš denar iz mojega podjetja po ugodni obrestni meri. naše storitve so 100% jamstvo in brez tveganja. Če se želite prijaviti, pošljite e-poštno sporočil(...)
 • Podarjam
  Rešitve za denar težave
  Storitve za podjetja in posameznike To sporočilo je naslovljena na posameznike, pravne osebe in podjetja, se lahko zadolžujejo do 2.000€ do 10.000.000€ ali več, na zelo nizko obrestno mero, Zaslu(...)
 • Podarjam
  veriga, 8-redna
  Če komu doma leži kakšna odslužena veriga za 8 prestav (ali pa en del verige), bi se priporočil.   Med čiščenjem verige na trek kolesu sem namreč zgubil dva obročka pri zadnjem členku pred "Missi(...)
Prikaži večplusNova objava
 • Kupim
  MERILEC KADENCE za RS800cx
  Kupim merilec kadence W.I.N.D za uro POLAR RS800CX
 • Kupim
  Fajfo 120 mm
  Kupim fajfo 120 mm za krmilo 25 mm premera.
 • Kupim
  sedež Syncros
  Če se komu slučajno doma valja sedež Syncros (model 2012-2014), ga kupim !   V barvah: črna, bela, siva, oranžna, zelena, bela. Sedež naj bo nov ali rabljen, vendar lepo ohranjen. Nekaj primerov (...)
Prikaži večplusNova objava

Vroče strani

Seznam vseh


V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih