--Notification--

logo

2018/01

Revija je na voljo tudi v vseh kioskih in prodajalnah Dela.

Naslovka

1 Iran/Holger Meyer

Uvodnik

5 Nov začetek

Fotolov

8 El Hierro
NA NAJMLAJŠEM IN NAJMANJŠEM OTOKU KANARSKEGA OTOČJA SO DOŽIVETJA BOLJ AVTENTIČNA, GLOBLJA … BOLJ DIVJA. IN GORSKO KOLESARJENJE JE V TAKO POSEBNEM OKOLJU ŠE BOLJ RAZBURLJIVO. EL HIERRO JE MANJ ZNAN OD VEČJIH SOSEDOV, A IZPOLNJUJE VSE ZAHTEVE ZA BAJKERSKI PARADIŽ: DOBRO OMREŽJE TRAILOV NA RAZNOLIKIH TERENIH, DOBRO VREME, MORJE, GORE, IZVRSTNO KULINARIKO IN PRIJAZNE DOMAČINE.

10 zimskih destinacij

16 Kultni kraji vredni obiska
EPSKI ALPSKI IN PIRENEJSKI PRELAZI, TLAKOVANE POLJSKE CESTE V FLANDRIJI, STRME RAMPE V VALONIJI, BAJK PARKI SMUČARSKIH CENTROV IN TRASE GORSKOKOLESARSKIH MARATONOV SO ROMARSKI CILJI MNOŽIC REKREATIVNIH KOLESARJEV, KI SLEDIJO TEKMOVALCEM V ŽELJI, DA BI VOZILI PO ISTIH CESTAH IN TRAILIH. LEGENDARNI STATUS PA SO SI PO ZASLUGI PROFESIONALCEV, KI NA DRUŽABNIH OMREŽJIH OBJAVLJAJO FOTOGRAFIJE Z ZIMSKIH PRIPRAV, USTVARILE TUDI NEKATERE SREDOZEMSKE DESTINACIJE. PREDSTAVLJAMO KULTNE KRAJE, KI BI JIH MORAL POZIMI ENKRAT V ŽIVLJENJU OBISKATI VSAK PRAVI KOLESAR.
18 10 evropskih destinacij
ZASIČENOST Z VOŽNJO PO ZNANIH CESTAH IN LAKOTA PO DOLGIH TURAH V KRATKIH HLAČAH PO ZIMSKEM POSTU VEDNO VEČ KOLESARJEV POŽENETA ČEZ PLANKE V ISKANJE SONCA IN NEPROMETNIH CEST. VEČDNEVNI KOLESARSKI TRENINGI V TOPLEJŠIH DELIH EVROPE V ZIMSKEM IN ZGODNJEPOMLADANSKEM ČASU SO VEDNO BOLJ PRILJUBLJENI TUDI PRI REKREATIVNIH KOLESARJIH.
22 Istra
SREDI ZIME RES NI TAKO TOPLO KOT NA SREDOZEMSKIH IN ATLANTSKIH OTOKIH, A PREDNOST ISTRE JE PREDVSEM V TEM, DA SE BOSTE POČUTILI PRECEJ DOMAČE IN DA ODPADETA STROŠKA PREVOZA Z LETALOM IN NAJEMA KOLESA, KAR LAHKO PREDSTAVLJA CELO POLOVICO CELOTNEGA ZNESKA TEDENSKEGA ALI DESETDNEVNEGA KOLESARSKEGA DOPUSTA.
24 Sicilija
NAJVEČJI SREDOZEMSKI OTOK JE PRILJUBLJENA DESTINACIJA ZA PRVE ZIMSKE SKUPINSKE TRENINGE PROFESIONALNIH KOLESARSKIH EKIP, PREDVSEM TISTIH, KI IMAJO PRECEJ ITALIJANSKEGA PRIDIHA. OTOK JE ZA ČETRTINO VEČJI OD SLOVENIJE, KAR POMENI, DA VAM TUDI NA MALO DALJŠEM KOLESARSKEM TRENINGU CEST ZLEPA NE BO ZMANJKALO.
26 Girona
KATALONSKO MESTO OB REKI TER NA VZNOŽJU PIRENEJEV JE OD BARCELONE ODDALJENO MALO MANJ KOT STO KILOMETROV. V ZADNJIH LETIH JE POSTALO GLAVNA BAZA PREDVSEM NEEVROPSKIH KOLESARJEV IN KOLESARK, PA TUDI TISTIH EVROPEJCEV, KI SE V SVOJIH DRŽAVAH ŽELIJO IZOGNITI OSTRI ZIMI IN SE ZATO PRESELIJO NA JUG. V GIRONI JE NEKAJ ČASA ŽIVEL TUDI PRIMOŽ ROGLIČ.
28 Majorka
MAJORKA, NAJVEČJI OTOK BALEARSKIH OTOKOV V SREDOZEMSKEM MORJU, JE ŽE DOLGO ZIMSKO ZATOČIŠČE KOLESARJEV. MRGOLI TUDI REKREATIVCEV, MORDA ZATO, KER JE OTOČJE BLIZU ŠPANIJE, ALI PA ZATO, KER TU RADO TRENIRA MOŠTVO TEAM SKY.
29 Kanarski otoki
KANARSKI OTOKI SO OD AFRIŠKE ZAHODNE OBALE ODDALJENI LE 300 KILOMETROV, OD IBERSKEGA POLOTOKA PA 1000 KILOMETROV. NAJVEČJI IN NAJGOSTEJE POSELJENI TENERIFE JE POZNAN KOT OTOK VEČNE POMLADI, A NIČ MANJ PRIVLAČNA NI SOSEDNJA, NEKOLIKA MANJ GORATA GRAN CANARIA.
30 Finale Ligure
STARODAVNO OBMORSKO MESTECE V LIGURIJI JE TAKO REKOČ IDEALNA KOLESARSKA DESTINACIJA. V ZADNJIH LETIH SO JO ZA SVOJO VZELI PREDVSEM KOLESARJI, KI SE GRAVITACIJI PUSTIJO VODITI, A NIČ MANJ NE NAVDUŠUJE TISTIH, KI SE JI UPIRAJO. DO ZIMSKEGA BAJKERSKEGA RAJA NAS OD SLOVENIJE LOČI LE OKOLI SEDEM UR DOLGA VOŽNJA.
32 Punta Ala
V LETOVIŠKI VASI NA OBALI TOSKANSKEGA MORJA JE V ZADNJIH LETIH OKOLI KAMPA ZRASEL KOLESARSKI RESORT S PETDESETIMI TRAILI V SKUPNI DOLŽINI VEČ KOT STO KILOMETROV. ŽE RES, DA JE PUNTA ALA TRAIL CENTER ODPRT LE OD SREDINE MAJA DO KONCA OKTOBRA, A VREME NA TOSKANSKI OBALI OMOGOČA KOLESARJENJE SKOZI VSE LETO. TUDI Z VODENIMI IZLETI.
34 Azurna obala
NI TREBA POSEBEJ OMENJATI, DA V HLADNEJŠEM DELU LETA FRANCOSKO RIVIERO OKUPIRAJO CESTNI KOLESARJI, A KAR ŽIVAHNA JE TUDI GORSKOKOLESARSKA SCENA. NAVSEZADNJE IZ OKOLICE NICE PRIHAJATA NICOLAS VOUILLOZ IN LOIC BRUNI. ČE STE PRIŠLI Z AVTOM V FINALE LIGURE, BOSTE PA ŠE NA FRANCOSKO STRAN MEJE – VOŽNJA SE PODALJŠA LE ZA KAKO URO.
36 Kanarski otoki - La Palma
NA LA PALMO, OTOK V KANARSKEM OTOČJU, KI SE RAZPROSTIRA NA 706 KVADRATNIH KILOMETRIH, VABIJO S TURISTIČNIM SLOGANOM »NAJBOLJŠE PODNEBJE NA SVETU«. TEŽJA DOSTOPNOST IN MANJ PEŠČENIH PLAŽ V PRIMERJAVI S SOSEDNJIMI OTOKI OD LA PALME ODVRAČATA TRUME TURISTOV, ZATO PA PRIVABLJATA VSE ŠTEVILČNEJŠE LJUBITELJE NARAVE, MIRU, KULINARIKE IN KOLESARJENJA.
37 Madeira
ILHA DA MADEIRA OZIROMA OTOK LESA VELJA ZA ENEGA NAJLEPŠIH KRAJEV NA PLANETU. MAJHNOST NA ENI STRANI IN PESTROST NA DRUGI MU VDIHUJETA POSEBEN ČAR, KI GA VSE POGOSTEJE IZKUŠAJO TUDI KOLESARJI IN TEKAČI.

Za krmilom

40 Žiga Pandur: VEDNO SEM SKUŠAL ZDRUŽITI MEHKOBO IN HITROST
KO SEM SE PRED LETI NA TRENINGU SPUSTA POČASI POMIKAL S CILJNEGA PROSTORA PROTI LESENEMU SKOKU, KI JE BIL POSTAVLJEN NEKOLIKO VIŠJE NA TRAVNATEM POBOČJU NA PROGI V KRANJSKI GORI, STA DVA MLADA TEKMOVALCA DRVELA PROTI CILJU. EDEN JE BIL KRISTJAN VREČEK, DRUGI PA ŽIGA PANDUR, KI JE NA SKOKU PADEL TAKO HUDO, DA JE LESEN OBJEKT PREMAKNIL ZA NEKAJ CENTIMETROV. PADEC JE BIL BOLEČ, A MLADINEC ŽIGA JE POGUMNO ZAKORAKAL V SVET SPUSTA, TAKO USPEŠNO, DA JE POSTAL EDEN NAJVIDNEJŠIH KOLESARJEV EKIPE UNIOR TOOLS TEAM IN EDEN NAJUSPEŠNEJŠIH SLOVENSKIH MOJSTROV V SPUSTU.
52 David Walsh: Kako je padel Lance Armstrong
POZNATE IME LANCE ARMSTRONG? VSEKAKOR. KAJ PA DAVID WALSH? NE? KAJ PA, ČE BI VAM REKLI, DA BI ARMSTRONG BREZ WALSHA VERJETNO ŠE VEDNO IMEL VSE. IMEL BI PRAVLJIČNO ZGODBO O VZPONU NA KOLESARSKI VRH. IMEL BI VSEH SEDEM ZMAG NA TOURU IN OGROMNO DENARJA … WALSH JE NOVINAR, KI JE MED PRVIMI ZAČEL PISATI O »PRAVLJICI Z NAPAKO« LANCEA ARMSTRONGA. PRI TEM JE NAPISAL KNJIGE, KOT SO OD LANCEA DO LANDISA, SEVEN DEADLY SINS IN L. A. CONFIDENTIEL … VELIKI ZGODBI O LANCEU ARMSTRONGU JE KLJUBOVAL OB NJENEM VZPONU, NA VIŠKU IN POTEM OB PADCU.
60 Urška Pintar: Na specialko po hitrost in adrenalin
NAJ SVA SE ŠE TAKO TRUDILA, KOFE RUNDA Z URŠO PINTAR JE DECEMBRA ZARADI SLABEGA VREMENA IN PREOBILICE DELA ODPADLA. VSEENO PA NI ŠLO BREZ KAVE: V PISARNI, V KATERI PODPIRA TRI VOGALE EKIPE BTC CITY LJUBLJANA TER POMAGA PRI ORGANIZACIJI MARATONA FRANJA, JE URŠA – KOT JE BILO OD KOLESARKE TUDI PRIČAKOVATI – PRIPRAVILA ODLIČEN ESPRESSO. PO LETIH DOKAZOVANJA, DA JE ŽENSKO KOLESARSTVO ATRAKTIVEN ŠPORT, JE NE POŠILJAJO VEČ ZA ŠTEDILNIK IN Z BOGATIMI IZKUŠNJAMI IZ ZAKULISJA PROFESIONALNEGA IN REKREATIVNEGA KOLESARSTVA TAM GOTOVO NE BO OBTIČALA NITI PO ZAKLJUČKU PROFESIONALNE ŠPORTNE POTI.

Knjiga

48 Danny MacAskill: NA ROBU
KDO NE POZNA VIDEOV NA YOUTUBU, KOT SO THE RIDGE, CASCADIA IN IMAGINATE: ŽIVCE PARAJOČI POSNETKI TRIKOV NA LOKACIJAH, KI SE RAZTEZAJO OD GORSKIH VRHOV, STREH IN OPUŠČENIH MEST DO FILMSKIH KULIS. DANNYJEVO ŽIVLJENJE JE POLNO RAZBURLJIVIH DOŽIVETIJ, KRVAVIH PADCEV IN MILIJONOV OGLEDOV NA SPLETU.

Vozili smo

70 Pivot Mach 5.5
PREPRIČAN SEM, DA SE MARSIKDO SPOMNI ZLATIH ČASOV FORMULE 1 Z ZAČETKA TISOČLETJA. TO SO BILI ČASI, KO JE TEHNOLOGIJA V AVTOMOBILIH ŽE DOSEGALA RAVEN VESOLJSKE ZNANOSTI, HKRATI PA SE JE V OSPREDJE ŠE VEDNO POSTAVLJALO VOZNIKA IN NJEGOVE OBČUTKE. TO JE BIL TUDI ČAS POPOLNE PREVLADE FERRARIJA. IN PRAV KRVAVO RDEČI BOLIDI SO BILI PRVA ASOCIACIJA, KO SEM PREDSE DOBIL NOVEGA MACHA 5.5.
74 Specialized Diverge Comp
RAZČISTIMO: KOLESARJENJA S CESTNIMI KOLESI PO MAKADAMU SI NI IZMISLILA KOLESARSKA INDUSTRIJA V ZADNJIH NEKAJ LETIH, AMPAK SO PO PRAŠNIH CESTAH DIRKALI ŽE V DAVNIH, ŽELEZNIH ČASIH, PREDEN SO JIH ASFALTIRALI IN PREDEN SO SE AVTOMOBILI TAKO RAZPASLI, DA PROMET MARSIKOGA ŽE ODVRAČA OD CESTNEGA KOLESARJENJA. SPECIALKE S ŠIRŠIMI PLAŠČI BI TEŽKO PROGLASILI ZA REVOLUCIJO, SO PA GOTOVO EDEN NAJBOLJ SIMPATIČNIH TRENDOV ZADNJIH LET. MNOGI SO UBRALI LAŽJO POT, NA SPECIALKE ZA CIKLOKROS SO NAMESTILI ŠIRŠE, MANJ PROFILIRANE PLAŠČE IN JIH POIMENOVALI GRAVEL, NEKATERI PROIZVAJALCI PA SO NAREDILI KORAK DLJE IN RAZVILI NE LE DRUGAČNO GEOMETRIJO OKVIRJA, AMPAK TUDI TEHNOLOŠKE REŠITVE, KI KOLO DEJANSKO PRIBLIŽUJEJO POJMU VSESTRANSKOSTI. TAK JE NOVI DIVERGE, S KATERIM SPECIALIZED POSTAVLJA NOVE TRENDE IN SEVEDA POVZROČA KONFRONTACIJO MED BOLJ TRADICIONALNIMI IN PROGRESIVNIMI KOLESARJI.
78 Trek Powerfly 7 FS Plus
MENDA JE VÉLIKI IZUMITELJ ELEKTRIKE NIKOLA TESLA V INTERVJUJU IZJAVIL: »NE VERJAMEM V LENOBO IN RAD BI VIDEL, DA BI LENUHI IZGINILI Z OBLIČJA ZEMLJE. TODA ŽELIM SI, DA BI VSI, KI RADI DELAJO, SVOJE CILJE DOSEGLI S ČIM MANJ NAPORA IN PO NAJBOLJŠI POTI.« IN PRAV PO TEJ POTI NAS JE ZAPELJAL TREK POWERFLY 7 FS PLUS.
80 Cube Attain Race Disc
BRALCI POGOSTO IZRAŽAJO ŽELJO PO ČLANKIH O CENOVNO DOSTOPNIH KOLESIH, ZATO TOKRAT – (RAZ)VAJENI LUKSUZA – PREVERJAMO, KAKO SE JE VOZITI S SPECIALKO ZA TISOČ EVROV. ZA TA DENAR CUBE PONUJA ALUMINIJAST, KOMFORTNO ZASNOVAN OKVIR, DESETSTOPENJSKO OPREMO SHIMANO TIAGRA Z OGROMNIM ZADNJIM VERIŽNIKOM IN MEHANSKE KOLUTNE ZAVORE.

Oprema

84 Samsung Note 8 in Gearfit2 Pro
VIŠJE, HITREJE, MOČNEJE. IZRABLJENA FRAZA, A KAJ, KO POVE TAKO VELIKO. TUDI O NOVEM SAMSUNGOVEM DVOJCU, KI TA OLIMPIJSKI DUH POOSEBLJA. PREDVSEM TO VELJA ZA PAMETNO ŠPORTNO URO GEAR FIT PRO 2, KI BO S PRENOVO RAZVESELILA PREDVSEM PLAVALCE IN TISTE, KI SE NA TEREN RADI ODPRAVITE V DEŽJU.
85 Camelback Skyline LR10
EDEN NAJBOLJ UPORABNIH CAMELBAKOVIH KOLESARSKIH NAHRBTNIKOV JE NA PRAZNIČNI PREIZKUS PRIŠEL, KAKO SIMBOLIČNO, V RDEČI BARVI. ZA TISTE, KI SE NE POČUTITE TAKO ZELO PRAZNIČNO, SO PRI CAMELBAKU PRIPRAVILI ŠE MODREGA IN ČRNEGA. A BODI DOVOLJ O BARVAH.
86 Scott MTB Heater Gore-Tex
VIŠJE, HITREJE, MOČNEJE. IZRABLJENA FRAZA, A KAJ, KO POVE TAKO VELIKO. TUDI O NOVEM SAMSUNGOVEM DVOJCU, KI TA OLIMPIJSKI DUH POOSEBLJA. PREDVSEM TO VELJA ZA PAMETNO ŠPORTNO URO GEAR FIT PRO 2, KI BO S PRENOVO RAZVESELILA PREDVSEM PLAVALCE IN TISTE, KI SE NA TEREN RADI ODPRAVITE V DEŽJU.
87 Met Roam / Met USB LED Light
NA ZAČETKU SEZONE SMO NA SPLETNI STRANI WWW.BICIKEL.COM PISALI O METOVI PERESNO LAHKI VSEGORSKI ČELADI LUPO, KI SE Z MOJO BETICO NI UJELA NAJBOLJE. TOKRAT SEM PREIZKUSIL ROBUSTNEJŠI ODGOVOR NA ZAHTEVE METOVE ENDURO EKIPE, KI SI JE OČITNO ZAŽELELA TUDI BREZHIBNO KOMPATIBILNOST ODPRTE ČELADE Z ZAŠČITNIMI OČALI.

Hočem več

88 Iran: Razmetavanje po bližnjem vzhodu
PREDSTAVA O IRANU: VERSKI FANATIZEM, VERSKI SODNIKI, KI ROŽLJAJO S SABLJAMI, IN NA VIDEZ ZAPRTA DRUŽBA. IRAN PRETEŽNO OSTAJA SKRIVNOST. NIKJER NI NAJTI ČARA NJEGOVE PRETEKLOSTI. ANDREW NEETHLING IN HOLGER MEYER STA SE MED POTOVANJEM V TEHERAN IN NJEGOVO ZALEDJE SOOČILA Z RESNICO: SKUPAJ Z DOMAČINI STA IZKUŠENA POPOTNIKA RAZISKALA BISERE PERZIJSKIH ENOSLEDNIC, PRI TEM PA NISTA IZKUSILA ZGOLJ VRHUNSKE MREŽE STEZ, TEMVEČ TUDI TOPLINO PREBIVALCEV TE DEŽELE. NJUNO DOJEMANJE IRANA SE JE OBRNILO NA GLAVO.

Kolumna

14 V zmagovalnih šprintericah
Ikoničen selfi je pravzaprav ujet trenutek jina in janga: moj obraz izmučen, zaripel, očitno se vidi, da sem skoraj brez sape, Primož pa je z elegantnim nasmeškom videti svež, kot da je ravnokar vstal iz postelje po dolgi, prespani noči.
38 MRTVA SEZONA ALI PRILOŽNOST ZA RAZVOJ KOLESARSKEGA TURIZMA?
Poleg pohodništva je prav razvoj kolesarskega turizma bistveno prispeval k temu, da poletni obisk v marsikaterem gorskem centru že presega zimskega.
50 Delovno v novo leto
Gorazd Penko je naredil za prepoznavnost kolesarstva v Sloveniji več kot doslej vsi predsedniki zveze skupaj. Kako naj si drugače razlagam ženski kolesarski bum?
68 Deseti na hojladri
Kozo sem dobil tri tedne pred prvenstvom. Oprema res ni bila konkurenčna: Rogličev mehanik iz ekipe LottoNL Jumbo me je na Norveškem vprašal, kje imam kolo za dirko.
70 Ultraam. Kronika: Prekrižariti ravnico
SKRAJŠA SE DAN, TEMPERATURE PADEJO, IZ DIMNIKOV LEZE DIM, ZAPADE PRVI SNEG. CESTE SO VLAŽNE, IN KO POSIJE SONCE, SE KADI ŠE Z ASFALTA. KOLESARKE IN KOLESARJI SE SELIJO V TELOVADNICE, SPINNING CENTRE ALI PA SE ODLOČIJO ZA MEDVEDJO HIBERNACIJO. KO PRESTAVIM KOLO IZ VRTNE LOPE V TOPLO GARAŽO, JE SKORAJ KOT SOLZAVO SLOVO OD POČITNIC, KJER SEM PREŽIVEL NEKAJ SPROŠČENIH, ODKLOPLJENIH TRENUTKOV. AMPAK OBČUTKI LAHKO VARAJO.
naro�i revijo
naro�i revijo

Nov začetek -  Revija BICIKEL ( 1-2 )

Koledarji športnih prireditev za leto 2018 so bolj ali manj že izoblikovani in bodo po večini objavljeni do konca januarja. Medtem ko lahko spet pričakujemo kak nov športni dogodek, pa člani občinskega sveta Občine Bled čedalje glasneje razmišljajo, da bi po novem v juliju in avgustu množične prireditve na Bledu ukinili. Upam, da taka razmišljanja ne bodo postala tudi uradno stališče občine. Mnoge slovenske občine so v preteklem letu ubrale nasprotno pot. Načrtno so se lotile razvoja kolesarske strategije ter začele predstavljati kolesarsko ponudbo in urejati kolesarsko infrastrukturo. Občine Kočevje, Tržič in Ilirska Bistrica so najsvetlejši primeri, ki delujejo tudi v praksi. In prepričan sem, da ne bodo ostali osamljeni.

Za skrajšanje obdobja brez kolesa smo tokrat pripravili deset destinacij za preživljanje zimskega in zgodnjepomladanskega kolesarskega dopusta. To so destinacije, kjer kolesarski turizem ni več le priložnost, ampak udejanjena praksa. Zakaj ravno deset? Brez težav bi jih lahko našteli tudi več, a izbrali smo tiste, ki jih preprosto mora obiskati vsak pravi cestni ali gorski kolesar.

Ni več dolgo do trenutka, ko se bo uradno začelo tudi tekmovalno leto. Pred samim začetkom, ko začnejo naši števci šteti kilometre od ničle, smo se pogovarjali z Uršo Pintar, ki je lansko sezono zaključila kot najboljša slovenska kolesarska na svetovnem prvenstvu ter s petim mestom izboljšala svoj najboljši rezultat na dirkah prve kategorije.

S prvo izdajo novega letnika se nam je pridružil nov kolumnist iz vrst profesionalnih kolesarjev. Po lanski vrnitvi med največje profesionalne ekipe in izjemnem uspehu v kronometru na svetovnem prvenstvu se nam bo z zanimivimi zapisi oglašal Jan Tratnik, ki je občasno že razkrival ozadja iz kolesarskega sveta na naši spletni strani www.bicikel.com.

Uspešno zaključenemu jubilejnemu letu izhajanja revije sledi tudi naraven proces, da ožji sodelavci, ki soustvarjajo revijo, sledijo novim izzivom. Tokrat prvič od začetka izhajanja revije Bicikel objavljamo razpis za lektorja ali lektorico. Petra je v vseh teh letih z lekturo izdaj založbe Aktivni mediji, ne samo revije Bicikel, ampak tudi revij Tekac.si in NaProstem.si, dodala piko na i kakovostnim vsebinam. Rešila je marsikatero kolesarsko besedno zagato in včasih tudi tik pred zdajci začinila oddajanje in potrjevanje revije pred tiskom. V vsem tem času ni začela kolesariti – kar potrjuje, da to ni pogoj za prijavo za lektorja –, z veseljem pa v kolesarski družbi v humorju navrže kakšno kolesarsko teorijo in besedno nezvezo. Petri želimo v uredništvu vse dobro in se ji iskreno zahvaljujemo za dobršno mero potrpežljivosti ter fleksibilnosti pri delu, ko je bilo to potrebno. Hkrati pa se veselimo novih kandidatov, pripravljenih na izziv, ki ga ponuja kolesarski svet v besedi.

Komentarji

 • Prazno

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
 • treking kolo GIANT

  treking kolo GIANT

  Prodam malo rabljeno- odlično ohranjeno treking kolo GIANT CYPRESS SX, obročniki FULKRUM QUATRO RACING 35mm- cena novih 295 eur , karbonski rogovi in karbonski nosilec bidona, menjalnik SHIMANO T(...)

  Cena: 500,00 EUR
 • ROČKE ZA KRMILO- ROGOVI

  ROČKE ZA KRMILO- ROGOVI

  PRODAM ALU BBB ROČKE- ROGOVE ZA KRMILO

  Cena: 10,00 EUR
 • Fulcrum Racing Zero NOVO

  Fulcrum Racing Zero NOVO

  Prodam obroče Fulcrum racing zero c17, s keramičnimi ležaji USB in vso opremo.

  Cena: Po dogovoru
 • Mavic Cosmic Pro Carbon Disc NOVI

  Mavic Cosmic Pro Carbon Disc NOVI

  Prodam komplet wheelset. Novi, nevoženi, vzeti z novega kolesa. V kompletu tudi zračnice in pnevmatike Mavic.Through axle 12x100 in 12x142Več na spodnji povezavishop.mavic.com/en-int/cosmic- pro(...)

  Cena: 850,00 EUR
 • Ženski dres Odlo

  Ženski dres Odlo

  Novo žensko kolesarsko majčko velikosti M prodam. Razlog prodaje je napačna velikost. (slika)

  Cena: 39,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

 • Mad_one je ocenil +1
  Dve vprašanji ob nakupu fitnes kolesa
 • SODROVC je ocenil +1
  Dve vprašanji ob nakupu fitnes kolesa
 • SODROVC je ocenil +1
  Dve vprašanji ob nakupu fitnes kolesa
Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

Oglas 300x250

 • Prodajam
  treking kolo GIANT
  Prodam malo rabljeno- odlično ohranjeno treking kolo GIANT CYPRESS SX, obročniki FULKRUM QUATRO RACING 35mm- cena novih 295 eur , karbonski rogovi in karbonski nosilec bidona, menjalnik SHIMANO T(...)
  Cena: 500,00 EUR
 • Prodajam
  ROČKE ZA KRMILO- ROGOVI
  PRODAM ALU BBB ROČKE- ROGOVE ZA KRMILO
  Cena: 10,00 EUR
 • Prodajam
  Fulcrum Racing Zero NOVO
  Prodam obroče Fulcrum racing zero c17, s keramičnimi ležaji USB in vso opremo.
  Cena: Po dogovoru
Prikaži večplusNova objava
 • Podarjam
  Prijavite se za posojilo tukaj na 3%
  Ali potrebujete Finance? lahko danes izposodiš denar iz mojega podjetja po ugodni obrestni meri. naše storitve so 100% jamstvo in brez tveganja. Če se želite prijaviti, pošljite e-poštno sporočil(...)
 • Podarjam
  Rešitve za denar težave
  Storitve za podjetja in posameznike To sporočilo je naslovljena na posameznike, pravne osebe in podjetja, se lahko zadolžujejo do 2.000€ do 10.000.000€ ali več, na zelo nizko obrestno mero, Zaslu(...)
 • Podarjam
  veriga, 8-redna
  Če komu doma leži kakšna odslužena veriga za 8 prestav (ali pa en del verige), bi se priporočil.   Med čiščenjem verige na trek kolesu sem namreč zgubil dva obročka pri zadnjem členku pred "Missi(...)
Prikaži večplusNova objava
Prikaži večplusNova objava


V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih