|
Adidas Evil eye
|
uros
Kraj: Celje, Mb
|

Objavljeno: 07.02.2010 @ 21:49
boštjan, govoril sem o oakley
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
email
|
|
Boštjan.
|

Objavljeno: 07.02.2010 @ 21:58
ja ravno zato, ker na slikah so namreč očala Oakley s "clip-i" .
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
|
|
keki
Kraj: Kamnik
|

Objavljeno: 07.02.2010 @ 22:03
Boštjan, žal nimaš prav, leče so vgrajene/nalepljene na srekla in to v Oakleyu.
...kdo bi si mislil, da bom jaz kdaj med roudije prešaltal.....SVAŠTA... :-)
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
email
|
|
|
|
Bru
|

Objavljeno: 08.02.2010 @ 23:00
Back to Evil Eye.
Očala sem dobil za darilo pozno jeseni. Očala so totalno neuporabna za hladnejše dni oziroma smučanje. Sem kar nekajkrat poskusil (tako draga očala pač moraš nositi). Vedno so že po petih minutah končala v nahrbtniku. Ko natakneš očala in se zapelješ nekaj metrov imaš občutek, da so okvirji narejeni iz ledu. Nekaj časa sem vstrajal, ker sem mislil, da se bodo ogrele toda občutek je bil čedalje bolj neprijeten. Sedaj vozim in smučam z trikrat cenejšimi Bole sončnimi očali in čakam poletja , da bo "zelo dobra ventilacija" Adidasovih očal prišla do izraza (beri ne bo moteča).
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
|
|
IZO
Kraj: kamnik
|

Objavljeno: 09.02.2010 @ 07:48
Na smučanju si vedno zmontiram penco, se okvir potem sploh ne dotika nikjer kože. Včasih se res tudi orosijo stekla, če so taki pogoji ampak to se vsaka. + Veš da obstajata dve velikosti?
Drugo leto bom boljši! :)
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
|
|
Adventure
Kraj: Ljubljana
|

Objavljeno: 09.02.2010 @ 12:02
Bom pa še jaz piskerčk pristavil. Sm imam dioptrijo in nikoli nisem preveč rad uporabljal leče. Zato sem vedno uporabljal očala z dioptrijo.
V začetku sem uporabljal različne modele Rudy Project z Clip-on i nato pa Oakley M-Frame in sedaj Radar
Plusi in misnusi: -Clip on (katerekoli znamke minusi: omejeno vidno polje, popačenost vidnega polja, rosenje, večja teža Plusi: ceneje, menjaš lahko barvo stekel neodvisno od dioprtije, naredi vsak optik -Oakley minusi: CENA, omejen nabor modelov za velike(močne) dioptrije, ena stekla = ena barva = ena dioptrija. Plusi: lahki, odlična optika brez popačenj
Osebno nikoli ne bi več šel na Clip-on. Oakley je res na tem mestu naredil super izdelek, še moj optik se je čudil Pa tudi cena je bila blizu Adidasu, ker sem malo gledal in kupil v USA ko je bil dolar nizek. Je pa OAKLEY postavil tovarno za leče na Irskem tako da sedaj dobiš očala pri nas v 1 do 2 tednih.
Evo toliko lahko iz prve roke.
Za Evil Eye pa vem tole. Dobra očala. Da se dobit rezervne dele za ročice in podobno ki so pokale, serija stekel je bila problematična ker se je lupil nanos, so jih pa menjavali brezplačno
www.adventure.si
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
|
|
danijelsan
Kraj: Maribor
Letos km: 2440 km
|

Objavljeno: 09.02.2010 @ 14:41
jaz imam evil eye pro pa sn kar razočaran, glede na to da sn dal 160eur. so šipice ful popraskane, nevem odkod, čistim jih samo z tisto krpico zraven. pa plastika ob strani tam ko se odpira se mi je kar na vsem lepem zlomla(sem dal zamenjat). zdaj pa opžam da mi tista guma pri nosniku razpada po 3letah uporabe
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
|
|
Toaster79
Kraj: Krčevina pri Vurbergu
|

Objavljeno: 09.02.2010 @ 15:16
| danijelsan je napisal: | jaz imam evil eye pro pa sn kar razočaran, glede na to da sn dal 160eur. so šipice ful popraskane, nevem odkod, čistim jih samo z tisto krpico zraven. pa plastika ob strani tam ko se odpira se mi je kar na vsem lepem zlomla(sem dal zamenjat). zdaj pa opžam da mi tista guma pri nosniku razpada po 3letah uporabe  |
Nesi očala do prvega optika, ki trži adidas in ti mora menjat šipce zastonj, za nosnik pa na žalost ne vem, ampak mislim, da ti ga bo tudi zastonj menjal.
Tudi sam opažam, da je kvaliteta stekel med prejšnjim in novim modelom drastično padla (kar potrjujejo tudi optiki). Zdajšnji novi model v beli barvi je bistveno slabše kvalitete na sploh, v primerjavi s prejšnjim modelom, ki sem ga imel (prozorno modra kombinacija). Je pa res, da vse, kar je na očalih šlo k vragu, so mi menjali takoj in zastonj (že dvojne rjave šipe, panti na obeh ročkah). Costumer support, kot se spodobi.
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
msn
|
|
porto
|

Objavljeno: 09.02.2010 @ 23:59
kupil ocala SH+ bela z 3 pari sipic.. zelo zadovoljen.. dal nekaj cez 30?... sem tudi nameraval kupit kaj od okleya ampak sem zelo zadovoljen s temi za tak mali denar
http://www.skimarket. co.uk/images/rg_ultra_black.jp g
|
|
Nazaj na vrh
|
pm
|
|