Zdravje in treningi
06.09.2024
Vpliv na spolno
Ob 10:28, Quercus
bianchi je napisal: |
kaj to je tisti kolesarski priročnik lanca armstrongač |
vovk je napisal: |
Jaz sem to mal gledal že kar nekaj časa nazaj, tako da znajo bit info. na mal trhlih temeljih. CTS je online trener. Napiše ti program in več ko plačaš več je detajlov in bolj ti je trener na voljo za razna vprašanja... podobnih ponudnikov je na netu še polno. Če se prav spomnim ima nek page tudi zloglasni dottore Ferrari. Moje osebno mnenje je, da se ti bolj splača dobit lokalnega trenerja (coachmic, maraton,...) več muzike za manj denarja. |
enduros je napisal: | ||
Sam sem se aktivno začel ukvarjati s kolesom pozno spomladi lansko leto in moram rečt, da sem kar dobro napredoval v zelo kratkem času. Res, da sem bil prej zelo aktiven v drugem športu, vendar je dejansko nekaj na tem: "Če hočeš skoz rezat, moraš včasih tudi brusit!". CTS z neta poznam in je res predrago, informacija z literature pa prav pride. Tale Carmicahel pove po kmečko, da lahko razume vsak kmet. Potem pa samo še predanost. |
jurcc je napisal: | ||||
tole zadnje si zadel! Iz firbca sm prebral obe knjigi armstrongovi knjigi + opevani proročnik , in zadeva sploh ni tako slabo kot sm sprva mislil.Napisan je preprosto, za 'rajo ' in zna bit tudi za resnega rekreativca po mojem mnenju zelo koristna stvar , če se le ta odloči delat po programu in je dosleden |
Neac je napisal: |
Jest tudi imam to Carmichaelovo knjigo in lahko rečem, da je zelo poučna. Mislim, da če bi dosledno sledil vsem njegovim programom treninga, bi zelo dobro napredoval. Na žalost sem knjigo dobil letos zelo pozno in nimam časa, da bi 4 mesece recimo treniral bazo, kot on pravi in zato ne morem potrdini kako dobro priprave uspevajo. kljub vsemu pa delam vaje, ki jih notri opisuje in so dokaj koristne. Zanimiv je tudi njegov CTS Field test, na poglagi katerega si lahko določiš območja srčnega utripa v katerem treniraš. Skratka res super reč, knjiga definitivno vredna nakupa! |