Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
Joao je napisal: |
...... Areh, če bo vreme, pa kuglce zjutri.... je vse mogoče! |
novaa je napisal: |
jap lani sem bil na tem maratonu... in tak kot pravijo... nikoli več čeprav je pa zelo lepi... |
novaa je napisal: |
jap lani sem bil na tem maratonu... in tak kot pravijo... nikoli več čeprav je pa zelo lepi... |
Truplo je napisal: |
Letos vozim Grand slam: Veliko Franjo, Spartakusa en dan pred Pohorjem, seveda Pohorje (ta dolgega) in kot krema vsega Špica v Grosupljem... Areh, a ti bi malo hitreje peljal....??? Če boš priden, lahko z mano, he, he |
jeti je napisal: |
glejte da boste raztural srenjo |
Truplo je napisal: | ||
Brez skrbi, na progi bo tandem snova, he, he |
areh je napisal: |
30 je blo lani. LpA |
_Basso je napisal: | ||||
Koliko "planirata" povprečje? 30 ali več? |
areh je napisal: |
Basso_ eno je kaj mam v planu, drugo pa je realnost, . Nimam pojma kako se bom peljal 150 km-toliko jih še letos nisem naredil. Mogoče jih bom to nedeljo na Franji . Pač se peljemo, do Mislinje ko je konc hribov "kako koji-mili moji" tam pa ujameš sebi primerno grupo , pa je. l'pA |
Truplo je napisal: |
[....Okrog 33 do 35 bi moralo biti, he, he.... ..... |
areh je napisal: | ||
Daj ne sanjaj Truplo.. lpA |
_Basso je napisal: | ||
Če si napisal, da še nisi bil na daljšem maratonu kot 90 km, predpostavljam, da si lani bil na 70 ali 50 km. Vem, da tam pa SPLOH ni bilo težav s postrežbo, pijače DOVOLJ, še nekaj hrane si našel. Oznake so bile dovolj dobre, mogoče samo kvaliteta ceste z Lehna je SLABA. Na kar pa organizator nima vpliva. Štartalo se je samo z 2 min zamudo (KRIV SOVIČ ) in zapora ceste je bila korektna. Na cilju hrana po izbiri, o okusih kdaj drugič... Za tebe še pa res nisem slišal, da bi kaj POHVALIL! Verjetno se ti smili ta denar (čeprav 2,5 kSit) in bi NE VEM kaj vse hotel za štartnino?! Mislim, da so PRIPOMBE letele (upravičeno ) in da so se napake dogajale predvsem na VELIKEM (150 km) maratonu, tam pa ti tako nisi bil???? Ponovno samo zate (NOVAA): nisem v nobenem organizacijskem odboru in v nobeni povezavi z organizatorjem tega maratona...! |
novaa je napisal: | ||||
kaj ti imaš kaj proti meni?? jap nisem bil na velikem... sem bil na ta srednjem... ostala dva moja kamerada pa sta šla velikega... no ja mogoče sem bil malo prestrog... samo meni pač ni bil všeč... predvsem zaključni del organizacije (BERI: po koncu maratona) drugače pa obstaja zelo veliko maratonov katere sem samo hvalil... od Banovskega, Radgonskega, Lendavskega, Tropovci, nekdanji Prleški maraton in še kaki bi se našel.... pač.. Okoli pohorja je naletel na slab vtis.. kaj morem... (in na kaj največ gledam, ko končam maraton... če mi tekne hrana... je maraton bil uspešen) |
lpA