Maraton Okoli Pohorja

Domov > Forum > Maraton Okoli Pohorja

Maraton Okoli Pohorja

SORTIRAJ PO:
areh927 12.06.2006 22:32
Naslednjo nedeljo je Maraton okoli Pohorja , maraton, za katerega še štajerci, ki smo znani lokal patrioti pravimo, da je slabo organiziran. Vsako leto rečemo "nikoli več" ampak nekak nam je prišo v kri in vsako leto upamo da bo drugo leto boljše...Kdo gre in kdo ne?
lpA
Joao 12.06.2006 22:35
Slabo je najmileje kar lahko rečeš.
JE pa družba bla lani krasna. Škoda ker naš Luđak (Ludwig) letos ne bo ponavljal podviga.
Areh, če bo vreme, pa kuglce zjutri.... je vse mogoče! 8)
DJZIZI 12.06.2006 22:38
:mrgreen: TEŽKO :twisted:
areh927 12.06.2006 22:38
Joao je napisal:
......
Areh, če bo vreme, pa kuglce zjutri.... je vse mogoče! 8)

Bo treba pridet za podvig leta :3x150 (trije zaporedni vikendi:Franja-Pohorje-Špica) ;)
lpA
Joao 12.06.2006 22:41
Lani sem mel 2x150 km v dveh dneh, Zizi pa mal manj!
Se spomneš Armstronga?!! :lol:
areh927 12.06.2006 22:45
Samo Logarska ni štela za pro Tour, tak ko ti trije "veliki" :lol:
lpA
"ojačani" Armstrong je bil.. :lol:
Joao 12.06.2006 22:47
Liter pa pol plastenka za dresom! :lol: Da nism vido neb verjel! :lol:
areh927 12.06.2006 22:49
:lol:
Letos bi jz mal hitrej pjelo...
lpA
Grom 12.06.2006 22:52
Jaz pridem, čeprav sem lani rekel, da ne več... Organizacija šepa oziroma po domače fejst krumpa. Pustimo se presenetit. :lol:

Lahko se kaj zmenimo in vozimo skupaj? Časa in povprečja od lani pa se ne spomnim več, pa bi se menda že nekako ujeli. ;)
DJZIZI 12.06.2006 22:55
Letos bo boljše,prvi štant je že v Framu :roll: :mrgreen: ,drugi pa ziher v selnici :mrgreen: .......Zato pa je tip imel liter in pol plastenko vode na hrbtu,mi smo se norce delali on pa je pil :mrgreen:
areh927 12.06.2006 22:58
Zizi ka se norce delaš, maraton je tak kak pač je...je pa "naš".
lpA
ironking_x 12.06.2006 23:02
Jaz bom pa šel. Ker je pravzaprav edini tukaj v okolici, poleg sadno vinskega.
novaa 12.06.2006 23:11
jap lani sem bil na tem maratonu... in tak kot pravijo... nikoli več :D čeprav je pa zelo lepi... 8)
DJZIZI 12.06.2006 23:12
novaa je napisal:
jap lani sem bil na tem maratonu... in tak kot pravijo... nikoli več :D čeprav je pa zelo lepi... 8)

točno tak ;)
kolesarka-meri 12.06.2006 23:16
Tudi sama bi dodala ..na maraton okorg Pohorja nikoli več..organizacija ..da dol padeš ..nevem na nuli, :lol: še petletni otrok bi vse bolje organiziral.,
Škoda res pa tako lep teren in tako čudovita okolica!!!!! :lol:
_Basso 13.06.2006 07:52
novaa je napisal:

Če si napisal, da še nisi bil na daljšem maratonu kot 90 km, predpostavljam, da si lani bil na 70 ali 50 km. Vem, da tam pa SPLOH ni bilo težav s postrežbo, pijače DOVOLJ, še nekaj hrane si našel. Oznake so bile dovolj dobre, mogoče samo kvaliteta ceste z Lehna je SLABA. Na kar pa organizator nima vpliva. Štartalo se je samo z 2 min zamudo (KRIV SOVIČ :lol: ) in zapora ceste je bila korektna. Na cilju hrana po izbiri, o okusih kdaj drugič...

Za tebe še pa res nisem slišal, da bi kaj POHVALIL! Verjetno se ti smili ta denar (čeprav 2,5 kSit) in bi NE VEM kaj vse hotel za štartnino?!
Mislim, da so PRIPOMBE letele (upravičeno :!: :!: ) in da so se napake dogajale predvsem na VELIKEM (150 km) maratonu, tam pa ti tako nisi bil????

Ponovno samo zate (NOVAA): nisem v nobenem organizacijskem odboru in v nobeni povezavi z organizatorjem tega maratona...!
Truplo 13.06.2006 07:58
:D Letos vozim Grand slam: Veliko Franjo, Spartakusa en dan pred Pohorjem, seveda Pohorje (ta dolgega) in kot krema vsega Špica v Grosupljem...

Areh, a ti bi malo hitreje peljal....??? Če boš priden, lahko z mano, he, he
areh927 13.06.2006 08:03
Truplo je napisal:
:D Letos vozim Grand slam: Veliko Franjo, Spartakusa en dan pred Pohorjem, seveda Pohorje (ta dolgega) in kot krema vsega Špica v Grosupljem...

Areh, a ti bi malo hitreje peljal....??? Če boš priden, lahko z mano, he, he

Dobro, samo prej se zmenma kje te počakam :lol: . Diši na novo stavo? :roll:
lpA
jeti 13.06.2006 08:08
glejte da boste raztural srenjo ;)
Truplo 13.06.2006 08:21
jeti je napisal:

Brez skrbi, na progi bo tandem snova, he, he
_Basso 13.06.2006 08:59
Truplo je napisal:
jeti je napisal:

Koliko "planirata" povprečje? 30 ali več?
areh927 13.06.2006 09:08
30 je blo lani. ;)
LpA
_Basso 13.06.2006 09:10
areh je napisal:
30 je blo lani. ;)
LpA

Spet bom SAM vozil... :( 8O Ker glede na udeležbo bo samo "PAR" skupin!
Truplo 13.06.2006 09:11
_Basso je napisal:
Truplo je napisal:
jeti je napisal:

Koliko "planirata" povprečje? 30 ali več?

Okrog 33 do 35 bi moralo biti, he, he.... Vendar, se bom moral zelo šparati en dan prej na Spartakusu, kajti tam bo po moji oceni pri 70 km okrog 800 višincev, tukaj pa je kakšnih 1.100, vendar pri 150 km...
areh927 13.06.2006 09:14
Basso_ eno je kaj mam v planu, drugo pa je realnost, :ups: :lol: . Nimam pojma kako se bom peljal 150 km-toliko jih še letos nisem naredil. Mogoče jih bom to nedeljo na Franji ;) . Pač se peljemo, do Mislinje ko je konc hribov "kako koji-mili moji" tam pa ujameš sebi primerno grupo , pa je.
l'pA
Truplo 13.06.2006 09:16
areh je napisal:
Basso_ eno je kaj mam v planu, drugo pa je realnost, :ups: :lol: . Nimam pojma kako se bom peljal 150 km-toliko jih še letos nisem naredil. Mogoče jih bom to nedeljo na Franji ;) . Pač se peljemo, do Mislinje ko je konc hribov "kako koji-mili moji" tam pa ujameš sebi primerno grupo , pa je.
l'pA

No, to sem pozabil..., ni vse odvisno samo od sebe, ampak tudi, če imaš skupino, pa da veter ne "serje" preveč ipd... Če se vse poklopi, potem zgoraj omenjena povprečna ni nedosegljiva...
areh927 13.06.2006 09:18
Truplo je napisal:
[....Okrog 33 do 35 bi moralo biti, he, he.... .....

Daj ne sanjaj Truplo..
lpA
Truplo 13.06.2006 09:26
areh je napisal:
Truplo je napisal:
[....Okrog 33 do 35 bi moralo biti, he, he.... .....

Daj ne sanjaj Truplo..
lpA

Saj sem že vozil približno tako hitro, s Scottom, tisti model je bistveno slabše kolo od sedanjega. Dobro, vsakega je treba gonit, pa vendar...
novaa 13.06.2006 10:30
_Basso je napisal:
novaa je napisal:

Če si napisal, da še nisi bil na daljšem maratonu kot 90 km, predpostavljam, da si lani bil na 70 ali 50 km. Vem, da tam pa SPLOH ni bilo težav s postrežbo, pijače DOVOLJ, še nekaj hrane si našel. Oznake so bile dovolj dobre, mogoče samo kvaliteta ceste z Lehna je SLABA. Na kar pa organizator nima vpliva. Štartalo se je samo z 2 min zamudo (KRIV SOVIČ :lol: ) in zapora ceste je bila korektna. Na cilju hrana po izbiri, o okusih kdaj drugič...

Za tebe še pa res nisem slišal, da bi kaj POHVALIL! Verjetno se ti smili ta denar (čeprav 2,5 kSit) in bi NE VEM kaj vse hotel za štartnino?!
Mislim, da so PRIPOMBE letele (upravičeno :!: :!: ) in da so se napake dogajale predvsem na VELIKEM (150 km) maratonu, tam pa ti tako nisi bil????

Ponovno samo zate (NOVAA): nisem v nobenem organizacijskem odboru in v nobeni povezavi z organizatorjem tega maratona...!

:lol: :lol: :lol: :lol:
kaj ti imaš kaj proti meni??
jap nisem bil na velikem... sem bil na ta srednjem... ostala dva moja kamerada pa sta šla velikega... no ja mogoče sem bil malo prestrog... samo meni pač ni bil všeč... predvsem zaključni del organizacije (BERI: po koncu maratona)

drugače pa obstaja zelo veliko maratonov katere sem samo hvalil... od Banovskega, Radgonskega, Lendavskega, Tropovci, nekdanji Prleški maraton in še kaki bi se našel.... pač.. Okoli pohorja je naletel na slab vtis.. kaj morem...

(in na kaj največ gledam, ko končam maraton... če mi tekne hrana... je maraton bil uspešen) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DJZIZI 13.06.2006 10:53
novaa je napisal:
_Basso je napisal:
novaa je napisal:

kaj ti imaš kaj proti meni??
jap nisem bil na velikem... sem bil na ta srednjem... ostala dva moja kamerada pa sta šla velikega... no ja mogoče sem bil malo prestrog... samo meni pač ni bil všeč... predvsem zaključni del organizacije (BERI: po koncu maratona)

drugače pa obstaja zelo veliko maratonov katere sem samo hvalil... od Banovskega, Radgonskega, Lendavskega, Tropovci, nekdanji Prleški maraton in še kaki bi se našel.... pač.. Okoli pohorja je naletel na slab vtis.. kaj morem...

(in na kaj največ gledam, ko končam maraton... če mi tekne hrana... je maraton bil uspešen) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nova nič nisi narobe rekel,pohorski maraton je katastrofa,mene .... :mrgreen:
1 2 3 ... 9
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI