V sobotnih SLO novicah je kratek članek o novem Mercedesovem kolesu.Najbolj zanimiv je opis nepodpisanega avtorja. Citiram: "Kolo je v glavnem izdelano iz karbona,zato se tudi imenuje carbon bike.Verjetno je posebnost ta,da je prestavna ročica vgrajena v zavore na krmilu kolesa. "
VAU ! čudo sveta, prestavna ročica vgrajena v zavore na krmilu kolesa, ne morem verjet, tale tehnika gre pa res naprej, to je sigurno japonska pogruntavščina.!?
Takšen bicikel bo pa sigurno zelo drag, budale nemške!
Ja pa še prov imate...v novicah take trosijo da res izgleda mislijo da folk nima pojmo o kolesarski tehniki..nasploh moram dost pokritizirat navice in še posebno prilogo polet ! nekoč se mkomaj čakal kdaj bo polet dons mi zanjega čisto dol visi .......o FORMULI 1 imajo dokaj slabe članke o franji tut recimo ni bilo kaj boljše ..recimo mali maraton so zgolj enkrat omenili in kot da ne obstaja .
ja tale mercedezov bicikel naj bi bil pa res po njihovem ful hud že res da sem bolj v gorskem kolesarstvu toda ko opazujem kakšne specialke imate eli imajo eni rekreativci lahk orečem da ta bicikel ni nič posebnega razen cene ziher! ja prestavna ročica vgrajena v zavore je pa res nekaj posebnega ....mislim da so švabi zamudili z to izjavo verjetno vsaj 10 let ...takrat bi se še čudil dons je pa to samo dokaz da se podajajo v vode o katerih nimajo blage veze..10 let so uzadaj ......nej oni raje še več vlagajo energije v dirkalnike f1 in ostale avtomobile! da se ne bodo preveč kvarili ...tudi mercedez ni več kar je bil ...
sicer pa meni je ta bicikel grd ko svinja mi je že prov narodno ko ga pogledam
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na info@bicikel.com.
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Citiram: "Kolo je v glavnem izdelano iz karbona,zato se tudi imenuje carbon bike.Verjetno je posebnost ta,da je prestavna ročica vgrajena v zavore na krmilu kolesa. "
Čudo tehnike