Mercedes-Benz carbon bike

Domov > Forum > Mercedes-Benz carbon bike

Mercedes-Benz carbon bike

SORTIRAJ PO:
dando 25.06.2006 00:48
V sobotnih SLO novicah je kratek članek o novem Mercedesovem kolesu.Najbolj zanimiv je opis nepodpisanega avtorja.
Citiram: "Kolo je v glavnem izdelano iz karbona,zato se tudi imenuje carbon bike.Verjetno je posebnost ta,da je prestavna ročica vgrajena v zavore na krmilu kolesa. ":D :D :D

Čudo tehnike :mrgreen:

St.Jimmy 25.06.2006 00:51
dando 25.06.2006 00:58
Sorry,sorry,nisem vidu. :ups: :ups:
BOGEC 25.06.2006 07:22
VAU ! čudo sveta, prestavna ročica vgrajena v zavore na krmilu kolesa, ne morem verjet, tale tehnika gre pa res naprej, to je sigurno japonska pogruntavščina.!?

Takšen bicikel bo pa sigurno zelo drag, budale nemške!
slavko 25.06.2006 07:45
Ja pa še prov imate...v novicah take trosijo da res izgleda mislijo da folk nima pojmo o kolesarski tehniki..nasploh moram dost pokritizirat navice in še posebno prilogo polet ! nekoč se mkomaj čakal kdaj bo polet dons mi zanjega čisto dol visi .......o FORMULI 1 imajo dokaj slabe članke o franji tut recimo ni bilo kaj boljše ..recimo mali maraton so zgolj enkrat omenili in kot da ne obstaja .

ja tale mercedezov bicikel naj bi bil pa res po njihovem ful hud :lol: :lol: že res da sem bolj v gorskem kolesarstvu toda ko opazujem kakšne specialke imate eli imajo eni rekreativci lahk orečem da ta bicikel ni nič posebnega razen cene ziher! ja prestavna ročica vgrajena v zavore je pa res nekaj posebnega ....mislim da so švabi zamudili z to izjavo verjetno vsaj 10 let ...takrat bi se še čudil dons je pa to samo dokaz da se podajajo v vode o katerih nimajo blage veze..10 let so uzadaj ......nej oni raje še več vlagajo energije v dirkalnike f1 in ostale avtomobile! da se ne bodo preveč kvarili ...tudi mercedez ni več kar je bil ...

sicer pa meni je ta bicikel grd ko svinja :ups: mi je že prov narodno ko ga pogledam :lol: :lol:
KAVITATOR 25.06.2006 21:11
:lol: :lol: :lol: Pa ne žalt budal....
Sam za fotko bi lahko vsaj zic štango dvignl.Ga je gotov kera tajnca nastavla pa spucala
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI