Kolesa in oprema
20.03.2023
Endurance kolo
Ob 07:05, rs1975
veliki je napisal: |
Zanima me kakakšne pripomočke uporabkljate če se vam predere zračnica med vožnjo na cestnem kolesu.Vem da se dobi pumpa na bombice ampak nevem če je to uporabno za cestno kolo. ![]() |
Zanima me kakakšne pripomočke uporabkljate če se vam predere zračnica med vožnjo na cestnem kolesu.Vem da se dobi pumpa na bombice ampak nevem če je to uporabno za cestno kolo. ![]() |
ZigaK je napisal: |
jst mam s sabo pumpo, rezervno zračnico, flike, une plastične palčke za gumo dol dajat, denarnico, adapter za avtoventilček (petrol), mobitel zdej bom pa začel nost s sabo 2 rezerve, pa bombice, ker mi je včeri ratal dve gume naenkrat počt ![]() mogoče bi pa uzadi pod zic spravu še rezervni plašč? ![]() zihr je zihr |
A vi pumpate ročno ![]() |
A vi pumpate ročno ![]() |
CHEF je napisal: |
zračnico, eno bedno pumpo in nastavk za avtomobilski ventil! S tisto tadolgo pumpo, Heni, lahko pa tudi onesposobiš tekmeca ![]() |
heni je napisal: |
....do obračuna s pumpo. |
heni je napisal: | ||
Da je kdo kakšnmu porinil pumpo med šprikle se ne spomnim. Je pa pred leti, ko so nekateri še dirkal s pumpo in rezervo, prišlo na dirki na vrhu Limskega kanala do obračuna s pumpo. |
CHEF je napisal: | ||||
Zakon, to so bli časi!!! ![]() |
bizi12 je napisal: |
kje se dobi dapter za avtoventil ![]() |
bikebee je napisal: |
Pa za specialko obstaja kaka vzdržljivejša zračnica (ali pa plašč), ki omogoča krajše vožnje tudi po makadamu in gozdnih poteh (ravnina, sem ter tja kaka korenina)? Peace. |