Greš z menoj
04.10.2024
kolesarjenje po gozdovih ZALE: 28.9.2024 Lendava
Ob 09:30, franklin
ROTOR je napisal: |
Ker bo v nedeljo lepo vreme, se odpravljam preko Rogle, Peska na Osankarico.....morda celo na Areh. Šel bom po stari cesti preko Resnika.......... Če še koga mika ta tura, je vabljen |
Kot vedno, tudi tokrat ne bo divjanja |
Štart iz Celja ob 8 uri zjutraj.......potem pa počasi proti Osankarici ali Arehu. Kilometrov bo okoli 130. Višinskih okoli 1900 m |
presna je napisal: | ||
Jaz sem za , sam upam da ne bom preveč bremzal.Sicer je pa tudi vseeno če me kje pustite , bom pa ženko poklical in pride pome. |
Mroula je napisal: | ||||
Kr misl si, da bo jutri ženka pote hodila. Ona šiba za Ljubljano, da osvoji prvo mesto med ženskami...ha,ha,ha. |
presna je napisal: | ||||||
Jutri kar naj gre, mi gremo v nedeljo.Čeprav za jutri tudi nič ne vem da kam gre.Od kod tebi informacije, ženska posla. |
Mroula je napisal: | ||||||||
Poglej na največ km v septembru. Sam če pride do mene, jo v nedelo še nau nazaj Bova šle prevert če se po tolk km še da žurat do jutra |
Se zna zgodit, da se v nedeljo dobimo z mariborčani na Pesku ali Osankarici........imajo namen zvozit isto traso, vendar kontra smer |
Celje-Zreče- Rogla- Pesek -Trije žeblji-Areh-Osankarica-Pesek-Rogla-Komisija-Mislinja-Dolič-Paški kozjak-Dobrna-Celje...........156 km, 9 ur, 2493 vm. |
holloB je napisal: |
svaka čast da to sfuraš v enemu dnevu, koliko boš imel sedaj regeneracije? |
Bil sem sam Ker sem v soboto telefon pozabil v službi, sem šele danes videl sporočilo od cicibana. Jebiga, ker sem pa na T2, mi kdaj pa kdaj zmanjka signala Da ni daljše trase......oja, je. Če malo prebrskaš nazaj, boš našel turo 235 km po hribih na koroškem, savinjskem in mariborskem koncu. Enodnevno seveda |
Zdaj bom kakšen mesec (če zdržim) pavziral, potem pa so itak na vrsti zimski vzponi in ture. In če bo vse po sreči, že z novim biciklom in s tem večjo motivacijo |
ZZZ je napisal: | ||
če boš ti en mesnc pr mir - bom jaz balerina ! |
Ker bo v nedeljo lepo vreme, se odpravljam preko Rogle, Peska na Osankarico.....morda celo na Areh.
Šel bom po stari cesti preko Resnika..........
Če še koga mika ta tura, je vabljen