Greš z menoj
18.10.2024
kolesarjenje po gozdovih ZALE: 28.9.2024 Lendava
Ob 07:07, franklin
ROTOR je napisal: |
Ker bo v nedeljo lepo vreme, se odpravljam preko Rogle, Peska na Osankarico.....morda celo na Areh. Šel bom po stari cesti preko Resnika.......... Če še koga mika ta tura, je vabljen ![]() |
Kot vedno, tudi tokrat ne bo divjanja ![]() |
Štart iz Celja ob 8 uri zjutraj.......potem pa počasi proti Osankarici ali Arehu. Kilometrov bo okoli 130. Višinskih okoli 1900 m ![]() |
presna je napisal: | ||
Jaz sem za , sam upam da ne bom preveč bremzal.Sicer je pa tudi vseeno če me kje pustite , bom pa ženko poklical in pride pome. ![]() |
Mroula je napisal: | ||||
Kr misl si, da bo jutri ženka pote hodila. Ona šiba za Ljubljano, da osvoji prvo mesto med ženskami...ha,ha,ha. ![]() ![]() ![]() |
presna je napisal: | ||||||
Jutri kar naj gre, mi gremo v nedeljo.Čeprav za jutri tudi nič ne vem da kam gre.Od kod tebi informacije, ženska posla. ![]() |
Mroula je napisal: | ||||||||
Poglej na največ km v septembru. Sam če pride do mene, jo v nedelo še nau nazaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se zna zgodit, da se v nedeljo dobimo z mariborčani na Pesku ali Osankarici........imajo namen zvozit isto traso, vendar kontra smer ![]() |
Celje-Zreče- Rogla- Pesek -Trije žeblji-Areh-Osankarica-Pesek-Rogla-Komisija-Mislinja-Dolič-Paški kozjak-Dobrna-Celje...........156 km, 9 ur, 2493 vm. |
holloB je napisal: |
svaka čast da to sfuraš v enemu dnevu, koliko boš imel sedaj regeneracije? ![]() |
Bil sem sam ![]() Jebiga, ker sem pa na T2, mi kdaj pa kdaj zmanjka signala ![]() Da ni daljše trase......oja, je. Če malo prebrskaš nazaj, boš našel turo 235 km po hribih na koroškem, savinjskem in mariborskem koncu. Enodnevno seveda ![]() |
Zdaj bom kakšen mesec (če zdržim) pavziral, potem pa so itak na vrsti zimski vzponi in ture. In če bo vse po sreči, že z novim biciklom in s tem večjo motivacijo ![]() |
ZZZ je napisal: | ||
če boš ti en mesnc pr mir - bom jaz balerina ! |
Ker bo v nedeljo lepo vreme, se odpravljam preko Rogle, Peska na Osankarico.....morda celo na Areh.
Šel bom po stari cesti preko Resnika..........
Če še koga mika ta tura, je vabljen