Splošno
22.03.2023
nastavitev kolesa-bolečine v križu
Ob 12:16, senseigo
bianchista je napisal: |
pozdravljeni dragi kolessarji! vidim ,da je tukaj kar nekaj napisanega na temo revij ki se na ta ali drug način ukvarjajo z kolesarstvom. že dalj časa spremljam tudi vsebine revijeSokol. kot strastnega kolesarja in lastnika dveh Bianchi koles,me moti dosledna ignoranca uredništva sokola do te znamke, kljub temu da je Julien Absolom bil zmgovalec OI 2004 crosscountrya in tudi svet.pokala.nakladajo o firmah,ki jim izgleda dajejo podkupnine v obliki frutabelic in Milkic. kdo pa je pred nekaj leti slišal za neke Canyone, Ghoste pa taka sranja. Bianchi pa dela bicikle že 120 let. kljub uspehom naših cestnih kolesarjev nakladajo o nekih dropanjih in ostalih sranjih. o nekem novem delu za amortizer znajo napisati celos stran hvalnic o specialkah pa izgleda nimajo pojma! upam, da sem vrgel pravo kost na tale forum. |
bianchista je napisal: |
kljub uspehom naših cestnih kolesarjev nakladajo o nekih dropanjih in ostalih sranjih. o nekem novem delu za amortizer znajo napisati celos stran hvalnic |
zalb je napisal: |
Za večino ljudji večje sranje triatlon in Bianchi, kot pa teme ki jih obdelujejo v Sokolu. Razloga sta vsaj dva. Prvi je ta, da triatlon ni ne tič ne miš in je šport ljudi, ki ne uspejo nikjer. . |
Boss je napisal: |
Se pravi, da je to sedaj revija slovenskih uvoznikov? No uvoznika. ![]() |
MoNa_LiZa je napisal: | ||
A mogoče s tabo ni lih čist use vredu ![]() tekmujem u triatlonu in ti lohka zagotovim, da je to (mislm naj bi biu) eden najtešjih športov, no ja pa še kkšn se najde,npr. XC,biatlon........ Sam....newem č si ti kkšn športnik da take bedne kle gor nabijaš ![]() ![]() Najprej probej pol pa neki govor....... fsm..... ![]() |
CHEF je napisal: | ||||
Eh, triatlon je pribežališče slabih tekačev, kolesarjev in plavalcev ![]() ![]() ![]() |
frishna je napisal: |
![]() ![]() |
irony je napisal: |
Po svoje mate prav. Je pa res, da po tej logiki, bi ostal od celega športa le par disciplin. Npr. v atletiki bi 400 metraši, če bi bili dost hitri tekli 100m, v kolesarstvu velja le skupna zmaga na TDF, ostali se pa samo nekaj tolažjo, kao so dobri šprinterji, pa hribolazci pa ne vem kaj še. To je nekje ta logika... |
presna je napisal: |
Men osebno je revija Sokol všeč , ker druge ni ![]() |
vidim ,da je tukaj kar nekaj napisanega na temo revij ki se na ta ali drug način ukvarjajo z kolesarstvom.
že dalj časa spremljam tudi vsebine revijeSokol.
kot strastnega kolesarja in lastnika dveh Bianchi koles,me moti dosledna ignoranca uredništva sokola do te znamke, kljub temu da je Julien Absolom bil zmgovalec OI 2004 crosscountrya in tudi svet.pokala.nakladajo o firmah,ki jim izgleda dajejo podkupnine v obliki frutabelic in Milkic. kdo pa je pred nekaj leti slišal za neke Canyone, Ghoste pa taka sranja. Bianchi pa dela bicikle že 120 let.
kljub uspehom naših cestnih kolesarjev nakladajo o nekih dropanjih in ostalih sranjih. o nekem novem delu za amortizer znajo napisati celos stran hvalnic o specialkah pa izgleda nimajo pojma!
upam, da sem vrgel pravo kost na tale forum.