revija sokol

Domov > Forum > revija sokol

revija sokol

SORTIRAJ PO:
bianchista 30.09.2006 20:54
pozdravljeni dragi kolessarji!

vidim ,da je tukaj kar nekaj napisanega na temo revij ki se na ta ali drug način ukvarjajo z kolesarstvom.
že dalj časa spremljam tudi vsebine revijeSokol.
kot strastnega kolesarja in lastnika dveh Bianchi koles,me moti dosledna ignoranca uredništva sokola do te znamke, kljub temu da je Julien Absolom bil zmgovalec OI 2004 crosscountrya in tudi svet.pokala.nakladajo o firmah,ki jim izgleda dajejo podkupnine v obliki frutabelic in Milkic. kdo pa je pred nekaj leti slišal za neke Canyone, Ghoste pa taka sranja. Bianchi pa dela bicikle že 120 let.
kljub uspehom naših cestnih kolesarjev nakladajo o nekih dropanjih in ostalih sranjih. o nekem novem delu za amortizer znajo napisati celos stran hvalnic o specialkah pa izgleda nimajo pojma!
upam, da sem vrgel pravo kost na tale forum.
jo-jo 30.09.2006 20:58
Pišejo o tem, kar jim naročijo (plačajo) - od kot pa kaki dinar ? ;)
Bianchi pa ne rabi reklame ... 8)
Pa res bi lahko malo več o cestnih debatirali ... :?
bianchista 30.09.2006 21:06
glede na nick name - pragerhof bi sklepal da si nekje z štajerske

res Bianchi ne rabi reklame. prvega Bianchija sem vozil devet let in naredil po 8000 km na leto. malo za kolesarja, toda ne za triatlonca.saj sem takrat naredil še po cca 1500km teka letno in še kakih 300 km plavanja.sem šel pol na Peugeota, pa ni bil do kolen Bianchiju.sedaj ima tudi MTB Bianchija Asset 3400. poleg specialke SL3 z Ultegro.
zalb 30.09.2006 21:31
Za večino ljudji večje sranje triatlon in Bianchi, kot pa teme ki jih obdelujejo v Sokolu. Razloga sta vsaj dva. Prvi je ta, da triatlon ni ne tič ne miš in je šport ljudi, ki ne uspejo nikjer. Drugi pa, da danes Bianchi ne spada med proizvajalce, ki bi pomenili neko referenco.
Konec koncev je revija privat in lahko v njej pišejo o temah ki jim prinašajo denar.
xcfarer 30.09.2006 21:43
pri bianchiu je samo se ime dobro. vse ostalo cisti povprecek.
a misli, da ce delajo kolesa ze 120 let, da so nonstop v vrhu ?
mislim, da vecina ljudi tukaj na forumu vozi vse kaj drugega (boljsega) kot bianchi!
seveda, vsak ima svojega aduta in nekateri tudi z uzitkom in veseljem vozijo svoja "sranja".
PHOTOPRESS 01.10.2006 10:20
Predvsem je ta tema odvisna tudi od slovenskega uvoznika. Če pritiska slovenski uvoznik, potem se izdelek skoraj sigurno pojavlja v revijah. Poglej npr. Proloco in druge, da ne naštevam. Bianchi se je nazadnje precej omenjal, ko ga je vozil še Pantani.

Kar pa se tiče cestnega kolesarstva, ja zaenkrat na tem področju vodi Polet, potem je Sokol (kar se tiče revij), na časopisnem področju sta to Delo in Dnevnik. Vsi ostali pa imajo način Copy - Paste, kar pomeni, da več ali manj prepisujejo od drugih....

Vzrok vsemu pa je denar...
vambomzepokazu 01.10.2006 11:00
@Bianchista:moti me tvoja izjava: "kdo pa je pred nekaj leti slišal za neke Canyone, Ghoste pa taka sranja."

Definiraj zakaj sranje! Domnevam, da si jih že sprobal!
Urednik 01.10.2006 12:12
[quote="PHOTOPRESS"]Predvsem je ta tema odvisna tudi od slovenskega uvoznika. Če pritiska slovenski uvoznik, potem se izdelek skoraj sigurno pojavlja v revijah. Poglej npr. Proloco in druge, da ne naštevam. Bianchi se je nazadnje precej omenjal, ko ga je vozil še Pantani.

Se pravi, da je to sedaj revija slovenskih uvoznikov?

No uvoznika.

8)
CHEF860 01.10.2006 12:18
bianchista je napisal:
pozdravljeni dragi kolessarji!

vidim ,da je tukaj kar nekaj napisanega na temo revij ki se na ta ali drug način ukvarjajo z kolesarstvom.
že dalj časa spremljam tudi vsebine revijeSokol.
kot strastnega kolesarja in lastnika dveh Bianchi koles,me moti dosledna ignoranca uredništva sokola do te znamke, kljub temu da je Julien Absolom bil zmgovalec OI 2004 crosscountrya in tudi svet.pokala.nakladajo o firmah,ki jim izgleda dajejo podkupnine v obliki frutabelic in Milkic. kdo pa je pred nekaj leti slišal za neke Canyone, Ghoste pa taka sranja. Bianchi pa dela bicikle že 120 let.
kljub uspehom naših cestnih kolesarjev nakladajo o nekih dropanjih in ostalih sranjih. o nekem novem delu za amortizer znajo napisati celos stran hvalnic o specialkah pa izgleda nimajo pojma!
upam, da sem vrgel pravo kost na tale forum.

Ni mi jasno kaj te moti?!?
Kot da bi se jaz cmizdil, ker najbrž še nikoli niso omenili Moserja :roll: :roll: :roll:
Urednik 01.10.2006 12:22
Če se ne motim so ga. ;)

Dejstvo je, da je slovenski trg premajhen in se objavlja tisto kar pripelje tudi plačilo.
CHEF860 01.10.2006 12:36
Aja? Potem pa škoda, da sem nehal kupovat :twisted:

Konec koncev pa lahko vse o vsem izveš na internetu, če te že zanima.
Mogoče pa jim lahko pošlješ mail, napišeš, da bi te veselilo če kaj napišejo o Bianchiju in bomo videli. ;)
DusanK 01.10.2006 13:02
Ali še bolje, @bianchista, da se sam lotiš kakega članka okoli firme Bianchi. Posebno, če te moti zapostavljenost imena, če si strasten kolesar, lastnik Bianchi koles in gotovo si toliko poznavalca, da ti je lahko to izziv.
S kakšnim vedežem, ki obsega zgodovino (kot praviš 120 letno), tradicijo, titule itd.. Začneš lahko kar tu, na forumu, ker v revijo ne prideš kar tako.
sXY 01.10.2006 13:16
bianchista je napisal:

kljub uspehom naših cestnih kolesarjev nakladajo o nekih dropanjih in ostalih sranjih. o nekem novem delu za amortizer znajo napisati celos stran hvalnic

Si morda pomislil, da je revija morda namenjena drugačnim bralcem od tebe? :roll:
Alias 01.10.2006 14:14
Men se ta revija zaenkrat dopade....preberem jo tu pa tam malo....če pa koga moti imam pa rešitev...enostavno je ne bere :mrgreen:
CHEF860 01.10.2006 14:19
Za Biankista bo pa najbolš, da se proba prerinit na položaj urednika v omenjeni reviji.

In bo urednikoval, kot njemu paše... pisal bo o tradicionalnih Bianchijih. In seveda komot Canyone, Ghoste in podobna sranja izpusti.

Dokler se ne bo našel en podoben pametnjakovič, ki o vsem skupaj ne ve nič in se začel pritoževat, ker v reviji ne piše nič o Canyonu in dropanju. Pa da omenjajo Bianchije in podobna sranja. O MTB pa nimajo pojma.
g.DIREKTOR 01.10.2006 14:28
Canyon je zakon! :D 8)
MoNa_LiZa 01.10.2006 15:23
zalb je napisal:
Za večino ljudji večje sranje triatlon in Bianchi, kot pa teme ki jih obdelujejo v Sokolu. Razloga sta vsaj dva. Prvi je ta, da triatlon ni ne tič ne miš in je šport ljudi, ki ne uspejo nikjer. .

A mogoče s tabo ni lih čist use vredu :?
tekmujem u triatlonu in ti lohka zagotovim, da je to (mislm naj bi biu) eden najtešjih športov, no ja pa še kkšn se najde,npr. XC,biatlon........
Sam....newem č si ti kkšn športnik da take bedne kle gor nabijaš :evil: :evil:
Najprej probej pol pa neki govor.......

fsm..... :D
cultko 01.10.2006 15:40
lebdi na vodi
ZigaK 01.10.2006 19:44
Martn je že uredu dec :mrgreen: cvejčk rulez
PHOTOPRESS 01.10.2006 21:07
Boss je napisal:
Se pravi, da je to sedaj revija slovenskih uvoznikov?

No uvoznika. 8)

No ja ne čisto, ampak tu smo nekje, čeprav se ljudje trudijo, da ne bi bilo tako. Pa ne gre samo za omenjeno revijo, ampak skorajda povsod velja, da tisti, ki pač plača, ima več...
CHEF860 02.10.2006 07:25
MoNa_LiZa je napisal:
zalb je napisal:
Za večino ljudji večje sranje triatlon in Bianchi, kot pa teme ki jih obdelujejo v Sokolu. Razloga sta vsaj dva. Prvi je ta, da triatlon ni ne tič ne miš in je šport ljudi, ki ne uspejo nikjer. .

tekmujem u triatlonu in ti lohka zagotovim, da je to (mislm naj bi biu) eden najtešjih športov, no ja pa še kkšn se najde,npr. XC,biatlon........

Eh, triatlon je pribežališče slabih tekačev, kolesarjev in plavalcev :twisted: :twisted: :twisted:
presna 02.10.2006 08:16
CHEF je napisal:
MoNa_LiZa je napisal:
zalb je napisal:

Eh, triatlon je pribežališče slabih tekačev, kolesarjev in plavalcev :twisted: :twisted: :twisted:

Jaz tudi tako mislim kot CHEF, pa makar sam komaj plavam, tečt se mi ne da , s kolesom se pa samo okoli vozim. Sam to če sem jaz za en ku...., še ne pomeni da to ne drži.P a naj gre katerikoli triatlonec trenirat ali tekmovat samo enega , če lahko uspe na svetovni ravni , po moje ne. :D
CHEF860 02.10.2006 08:18
Hehe, kok bojo zdej živčni ratal! :lol:
frishna 02.10.2006 08:24
8O zakva mate pa tolk prot triatloncem? so lih tko športniki :?
irony 02.10.2006 08:31
Po svoje mate prav. Je pa res, da po tej logiki, bi ostal od celega športa le par disciplin. Npr. v atletiki bi 400 metraši, če bi bili dost hitri tekli 100m, v kolesarstvu velja le skupna zmaga na TDF, ostali se pa samo nekaj tolažjo, kao so dobri šprinterji, pa hribolazci pa ne vem kaj še. To je nekje ta logika...
DusanK 02.10.2006 08:49
frishna je napisal:
8O zakva mate pa tolk prot triatloncem? so lih tko športniki :?

Drugič vse preber pa boš dobila rdečo nit teme. Na kratko: @bianchista je pojamral okol ignorance Bianchi blagovne znamke v reviji Sokol in v isti sapi ostale znamke kot so Canyon, Ghost proglasil za sranja, sebe pa za triatlonca.
@zalb pa je zdražil, da je za večino ljudi triatlon in Bianchi večje sranje kot pa teme v reviji Sokol ter navedel dva razloga. Najbolj je v uho padel prvi, da triatlon ni ne tič ne miš in je šport ljudi, ki ne uspejo nikjer.
No pol pa to tezo zdaj mal 'razvijamo' naprej bolj v hudomušnem smislu in vsak po svoje.
Najbol, da sploh ne hodiš v hribe, sploh, če maš kolo na servisu. Doma lež pa tipkaj. Pa maš tko svoj 'triatlon'. :twisted:
presna 02.10.2006 09:39
irony je napisal:
Po svoje mate prav. Je pa res, da po tej logiki, bi ostal od celega športa le par disciplin. Npr. v atletiki bi 400 metraši, če bi bili dost hitri tekli 100m, v kolesarstvu velja le skupna zmaga na TDF, ostali se pa samo nekaj tolažjo, kao so dobri šprinterji, pa hribolazci pa ne vem kaj še. To je nekje ta logika...

Nič bi ne bilo hudega, če bi bilo pol manj športov .Eden v smučarskih skokih je povprečen , drugi v teku na smučeh- pa imamo kombinacijo, pa je naenkrat dober. :D Men osebno je revija Sokol všeč , ker druge ni :lol:
sXY 02.10.2006 13:13
Dobro pa kaj je zdaj s triatlonom narobe? Je pač šport pri katerem moraš bit dober v vseh treh športih, tako kot moraš za zmago na TDF bit dober tako v klancih kot na ravnini, šprintu, taktiki in goljufanju.
Pa mimogrede triatlona si ni zmislilo par zgub iz treh športov ampak par maratoncev ki so se skregal kaj je težje - odlaufat maraton, odfurat xyz kilometrov z qwy višinci ali preplavat en zaliv - nakonc pa združil kar vse troje skup.

ps: nisem triatlonec
PHOTOPRESS 03.10.2006 21:27
presna je napisal:
Men osebno je revija Sokol všeč , ker druge ni :lol:

Tukaj je pa 90% resnice...
FAUSTO 03.10.2006 21:49
Men je tud Sokol všeč...ker pač druge ni alpa jaz ne vem zanjo!
Hočem rečt, da, če v reviji lahko prebereš intervju s Faustom Pinarellom in Ernestom Colnagom pomen da se fantje zelo trudijo.
1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI