Tekmovanja
23.05.2023
Gravel Borovnica 2023 (3.6.2023)
Ob 07:11, Mitko
kmet je napisal: |
vreme bo in mi tudi ![]() lp ,mirko |
scottscale je napisal: |
koleno je zdržalo, jst tudi. sicer so me skor vsi prehiteli ma nič pol- sem saj rezultat zboljšal za 5 minut od lani. |
Piston je napisal: |
Jaz sem bil pa edini pantalon ki je na vrh prišel peš.... v levi roki kolo, v desni ketna... ![]() ![]() |
Jaz sem bil pa edini pantalon ki je na vrh prišel peš.... v levi roki kolo, v desni ketna... ![]() ![]() |
gricko je napisal: |
Vs emi je jasno, tega "VSPON"-a nisem našel, ker sem iskal "VZPON". Ampak slovenščina pa pri teh "brdcih" res škripa. |
gricko je napisal: |
Sem vedu, da bo en štartu na "brdce" ... ![]() ![]() |
RAZPIS
12. KOLESARSKI VZPON NA KORADO Z MTB
ORGANIZATOR: Kolesarsko društvo Brda
START: Sobota, 7. april 2007 ob 10,30 uri v Neblem
PROGA: Dolžina proge je 16 km. (Prvih 8 km je asfalt, naprej pa makadam.) Višinska razlika je 700 m.
KATEGOJIJE: (1986 in mlajši) Amaterji A
(1985-1976) Amaterji B
(1975-1966) Masters I
(1965-1956) Masters II
(1955-1946) Masters III
(1945 in starejši) Masters IV
(1975 in mlajše) Ženske A
(1974 in starejše) Ženske B
STARTNINA: 10,00 EUR
PRIJAVE: Prijave sprejema organizator na dan prireditve v Vinski kleti »Goriška Brda« od 9,00 do 10,00 ure.
NAGRADE: Prvi trije tekmovalci vsake kategorije prejmejo pokale.
Vsi tekmovalci prejmejo topel obrok in napitek.
RAZGLASITEV: Razglasitev rezultatov bo po končani vožnji v Vinski kleti »Goriška Brda«.
OSTALE ODLOČBE:
Vsak tekmovalec s prijavo in startom potrdi, da tekmuje na lastno odgovornost in da se strinja z določili tega razpisa. Organizator ne nosi odgovornosti za morebitne posledice in škodo, ki bi jo tekmovalci povzročili sebi, sotekmovalcem in do tretje osebe. Kolesarji so se dolžni ravnati po cesto prometnih predpisih. Proga bo zavarovana z redarji.
DODATNE INFORMACIJE:
Jože Blažič 05/33 10 106
gre kdo?