Splošno
06.03.2025
Countersteering
Ob 13:30, Den
juventino je napisal: |
Kok ste največ pičil po klancu navzdol, kje je sploh še tista normalna meja. Jest mam filing da hočem vedno hitrej in hitrej. Doslej sem največ šu 70.1, in sicer ko sem pičil z urha. Zalet sem vzel že tam pri spomeniku in ga žulu na polno. Spomnim se prvi spust ko sem kupl kolo. Na urhu, 46 na uro, in sem se usral kot pi*ka, nazadnje sem ga pa 70 našopu. Sem se pa tud mal že usral, ker sem komi un ovink spelu, sem že razmišljal da bi unmu tm na dvorišče zavil. A kdo pozna kakšen spust kjer bi se dal na polno dol spustit z visokimi hitristmi. Jaz se bolj gibljem okoli urha, orel, šentpavla, panc, lipoglava, javorja, janč,..... Mogoče bi se dal v jančah pošteno pičit, sam kaj ko sem na jančah bil vedno v nedeljo, in je prometa na cesti tok da glava boli, in raje ne riskiram |
enduros6 je napisal: |
102km/h...na dirki niedersachsen runfarth... klanec na češko nemški meji..enih 10 komadov se jih je tko razbil...hjo ![]() ![]() |
franklin je napisal: |
72 km/h z gorcem.. sem se kar nebogljeno počutil..če bi padel, bi... ![]() |
nemelk je napisal: |
os rekord 103 km/h, avstrija mislm nekje na dirki - grupa se je spustila po klancu in pazi pogledam na števec - 103km/...drgač maš pa iz Jošta zadnji del kamot za čez 90 km/h, al pa če greš rundo Ljubelj pa na Jezersko nazaj, imaš v Avstriji tut lep spust proti žel. kaplji kjer greš lahko varno čez 90 km/h - brez da bi se kej naprezal (zagrizel v fajfo al pa da bi se spustil s prsmi na sedež ![]() |
nemelk je napisal: |
ja na joštu se da, sam morš pa že dost prej spustit, pa nč po bremzi ![]() ![]() |
TomazK je napisal: |
101,6 iz Korenskega sedla v Avstrijo |
Spomnim se prvi spust ko sem kupl kolo. Na urhu, 46 na uro, in sem se usral kot pi*ka, nazadnje sem ga pa 70 našopu. Sem se pa tud mal že usral, ker sem komi un ovink spelu, sem že razmišljal da bi unmu tm na dvorišče zavil.
A kdo pozna kakšen spust kjer bi se dal na polno dol spustit z visokimi hitristmi. Jaz se bolj gibljem okoli urha, orel, šentpavla, panc, lipoglava, javorja, janč,..... Mogoče bi se dal v jančah pošteno pičit, sam kaj ko sem na jančah bil vedno v nedeljo, in je prometa na cesti tok da glava boli, in raje ne riskiram