Greš z menoj
17.01.2025
Lepa tura
Ob 15:50, presna
ola je napisal: |
kak je kaj kolesarit na otoku Krku ? nameravam it za 1 tedn z starsi pa gre valda kolo polek ![]() a je fajn za kolesarit? kakšnen ej alsfalt , kje se da vozit (po mestu, puste poti ..), so vozniki strpni (aja hrvati ![]() ![]() ![]() ![]() |
TurboFish je napisal: |
Za hrvate kolesarji sploh ne obstajajo tko da je treba full pazit v glavnem imam zelo slabe izkušnje z vozniki pa še ceste so zelo ozke |
rollo je napisal: | ||
Ne vem no če tole res drži. Sem Krk v dveh letih prevozil po dolgem in počez in se zelo redko zgodi, da kdo kaj potrobi, no mogoče poleti kak turist ki se mu skoz am mudi ![]() So domačini veliko bolj tolerantni do nas kolesarjev kot marsikje tukaj! Ceste so res ozke, samo če poiščeš stranske, pa tudi ni preveč prometa in se da kar lepo kolesarit. Ni pa kaj dosti za komplicirat, ker zgubit se tako rekoč ne moreš ![]() Je pa Krk že nekaj časa dobro prepleten z mrežo kolesarskih poti med mesti in vasmi, ki so solidno označene, se pa kljub temu priporoča kaka karta ... Se vidmo ko bomo dol! PS Lahko bi vsak ki bo dol kaj kolesaril napisal kdaj bo dol in se tud lahko kaj zmenmo za skupne turce. . |
pene je napisal: |
jutri se s kolesmo odpravljam na Krk - zanima me, ali je mogoče (dovoljeno) s kolesom prek mostu? |
Ban je napisal: | ||
Kolega je šel pred kakimi dvemi leti čez, pa je reku da se je nek alarm sprožu ![]() |
ruzans je napisal: |
Iti moraš ob kolesu po poločniku samo čez del kjer pobirajo cestnino. Potem nadaljuješ normalno čez most na kolesu. |
IZO je napisal: |
Jaz se nisem nikoli ustavljal, samo pićim mimo rampe po vozišču...predvčerajšnjim takoj za policijskim vozilom, pa ni nihče utrujal. Priznam pa, da sem se spraševal, če me bo na drugi strani počakal in povprašal po zdravju...pa me na srečo ni! ![]() |
pene je napisal: | ||
Super, hvala za nasvet! |