Splošno
26.09.2023
Obžuljena rit in bolečine v nogah, ter kolenih
Ob 08:38, aljoman
Grampy je napisal: |
Iz vsega, kar je povedal, in verjamem, da je mm to korektno povzel, sem prišel do sklepa, da Valjavec nima zmagovalne miselnosti, zato ne bo nikoli prvi. Bo drugi, bo med 10, zmagovalec pa ne bo nikoli. |
ZigaK je napisal: | ||
mal te morm popravt, je aktualni državni prvak v cestni vožnji |
black rose je napisal: |
k ve kdo mail od euro sporta? ne mormo dopustit da Valjavca kar za slovaka proglasijo. |
ole je napisal: | ||
nevem, če ti bo kej eurosportov mail pomagal... ![]() no, vsaj kolikor jst vem.. drugače pa me popravite |
andro1 je napisal: | ||||
ne. smo jim že velikokrat pisali ![]() ![]() nima smisla ![]() |
black rose je napisal: | ||||||
pa halo, ne more bit to tko!! ![]() |
Še tole bi dodal: včasih je bolje biti pretirano samozavesten in se bahati v stilu črnskih boksarjev kot pa preskromen. |
Moje tokratno mnenje bo verjetno koga razjezilo, upam da ne koga tudi užalilo ali razžalostilo. Na biciklizem se ne spoznam, Tour spremljam zelo mimogrede, Valjavca ne poznam, vsak dan pa preberem v Dnevniku kaj se dogaja z njim in kako se uvršča. Iz vsega, kar je povedal, in verjamem, da je mm to korektno povzel, sem prišel do sklepa, da Valjavec nima zmagovalne miselnosti, zato ne bo nikoli prvi. Bo drugi, bo med 10, zmagovalec pa ne bo nikoli. Vse njegove izjave so obrnjene v to kako se matra, kako je težko, kako ni zadovoljen... Še ko ga vprašajo o dogajanju OB cesti, pogovor obrne spet v smer Križevega pota. Že pred štartom ga je motila gneča v Londonu. Verjamem, da je odlično pripravljen, verjamem, da trenira kot nor, da se trudi, da da vse od sebe, ampak če tudi med pedaliranjem toliko razmišlja o trpljenju kot o tem govori v svojih izjavah za časopise, potem se mora po vsaki etapi posebej psihično pobirati. Po moje ne bom dočakal dneva, ko bo rekel, da je užival v trpljenju, ko je brcal tja gor nekam na višino 2000m+. Pa ravno uživat moraš v tem, ker drugače izpadeš neumen, kaj hudiča ti je treba potem gonit, če ne uživaš. Če pa uživaš v trpljenju, potem nisi neumen, pač pa nor. In do norcev sem vedno gojil simpatije. In tile biciklisti na Touru so vsi nori. Upam, da tudi Valjavca sreča norost. Držim pesti zanj! |
http://uk.eurosport.yahoo.com/09072007/8/photo/slovakia-s-tadej-valjavec-lampre-fondital-team.html[/url]