Kolesa in oprema
12.01.2025
Kolesa Gusto
Ob 18:48, sixsl
Otiss je napisal: |
Mam tist vmesnik za na bencinsko puimpu, sam nisem še nikol tam pumpou. Do kolk barov se da pa tam napumpat? |
StaraKost je napisal: |
Tisti, ki mora priti po tebe, ko imaš defekt ti je tudi HVALEŽEN ! |
mark je napisal: | ||
|
Cowboy je napisal: | ||
enih 8 barov zihr |
Cowboy je napisal: |
jst sem nazadnje pumpal na eni stari petrolovi črpalki v kamniku... guma je bla trda kot kamen. je blo čez 8 bar. |
hilly_the_kid je napisal: | ||
V Kamniku nimamo starih črpalk! ![]() |
radomr je napisal: |
kako na bencinski črpalki napumpati specialko??? ali ima kdo kakšen doma izdelan nastavek ?? |
radomr je napisal: |
kako na bencinski črpalki napumpati specialko??? ali ima kdo kakšen doma izdelan nastavek ?? |
zuzek je napisal: |
jaz sem ta ventil dobil zraven, ko sem kupil kolo. gospodu še enkrat hvala zgleda takole ![]() še link http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopprod&id=2548 |
Potem ga z mojo malo pumpico napumpam kolikor se je pač dalo, vmes (itak vedno) zvijem ventilček, tako da nikoli ne veš, če ga ne bom še odlomil.
Potem sem se pa doma spomnil, da bi preveril koliko sem ga ročno sploh napolnil. 5,5 bara. Kar malo, če pomislim, da piše na zračnici min 6 max 8. To, da je potem notri manj kot 6 seveda pomeni, da si po menjavi 'goden' še za en defekt.
1. Na koliko barov pumpate? Sam to delam na 8,5 oziroma 120 PSI.
2. Kako pogosto pumpate kolesa? Jaz to delam na vsaki 2 furi.
3. Kakšno ročno pumpico imate, oziroma če veste na koliko se da z njo napumpati?