Kolesa in oprema
20.03.2023
Endurance kolo
Ob 07:05, rs1975
vin je napisal: |
jaz sem ga poslal v novo mesto.imel sem enak primer. saj e ima uro v garanciji... |
areh je napisal: |
Kje mi lahko v moji bližini zamenjajo gumb na Polarju-mi je počil? Al ga bo treba poslat v NM? LpA ps A je kdo že menjal gumbe na 625ki/kolk pride? Hvala |
areh je napisal: |
Ma ker kako "živo" tel. cifro? Jaz sem klical na dve, pa me noben ne "šljivi" oz. se ne javi.. ![]() lpA ps Hvala! |
BlackOrange je napisal: |
Jaz kličem na tole: 040 898 111 |
andro1 je napisal: |
Probaj še 040 611877 |
areh je napisal: | ||
Ta je prava! Danes pošljem-so obljubili, da popravijo in odpošlejo še v istem dnevu. Bomo vidli. lpA |
milanu je napisal: |
V speed senzorju lahko sam zamenjaš baterijo popolnoma brez problema. |
ivi je napisal: |
Edini Polar serviser v slo je trenutno v bolnišnici... nedosegljiv najmanj 10 dni! tole informacijo sem dobil 5 minut nazaj na IntAct-i ![]() |
laufar je napisal: |
No, hvala bogu! Pa boš spet lahko kolesaril. Sem se že ustrašu....... |
DJZIZI je napisal: |
Pred 3 dnevi mi ni ratalo spravit podatke iz polarja v PC,non stop prekinjalo,vzrok-umrla mi je baterija v uri ![]() Včeraj sem nesel uro v City park v MB ,spodaj v kleti k urarju-mislim-Lečnik,je za 7,5 eu menjal baterijo in sprobal uro v komori(5b),tak,da sedaj ura spet dela-prenos v PC. Tak,da MB in okolica,veste kje se da menjat baterija v polarjih,tako,da ni treba ure pošiljat v NM ali LJ,čakat 3 dni in plačat 17eu+poštnina. ![]() |
DJZIZI je napisal: |
Pred 3 dnevi mi ni ratalo spravit podatke iz polarja v PC,non stop prekinjalo,vzrok-umrla mi je baterija v uri ![]() Včeraj sem nesel uro v City park v MB ,spodaj v kleti k urarju-mislim-Lečnik,je za 7,5 eu menjal baterijo in sprobal uro v komori(5b),tak,da sedaj ura spet dela-prenos v PC. Tak,da MB in okolica,veste kje se da menjat baterija v polarjih,tako,da ni treba ure pošiljat v NM ali LJ,čakat 3 dni in plačat 17eu+poštnina. ![]() |
LpA
ps A je kdo že menjal gumbe na 625ki/kolk pride?
Hvala