Profili, zemljevidi, ...
23.08.2024
DOLOMITI (SELLARONDA HERO & BIKE DAY)
Ob 12:03, Matijagt
Truplo je napisal: |
Ta mesec bo štart v manj kilometrih in v več prevoženih višincev. In seveda: treniralo se bo v klanec malo bolje, kakor julija, ko sem res vozil bolj na razdaljo, čeprav tudi dvanajsttisoč višincev ni ravno najmanj, ane? Sicer pa je dopust končan, več ne bo čas zjutraj in popoldan, da bi delal preko dvesto na dan, ane? Pa tudi potrebe ni! |
ted75 je napisal: | ||
Če ni skrivnost, za kakšno stavo je šlo pri tvojih 2.400 km? LP,Tadej |
Truplo je napisal: | ||||
Za nič. Po maratonu Zelene doline smo se ustavili nekje pred Celjem, vendar še v dolini Savinje in debatirali, tudi o prevoženih kilometrih in ugotovili, da sem prevozil v juniju povprečno na dan 70 km. Pa me tisti soimenjak Dušan tako za šalo vpraša: A lahko prevoziš v juliju 80 km na dan povprečno? Jaz sem samo iztegnil roko in rekel: Velja! Stavila pa nisva za nič! |
Hvala! Čeprav dvomim, da je bilo pametno voziti npr. 200 in nekaj kilometrov na dan, tako, reda radi, čeprav solidno hitro in tudi z nekaj višinci. V dopustu sem prevozil cca. 1.800 km in ker res nisem vozil vsak dan oz. sem izpustil nekaj dni sledi, da sem dnevno prevozil preko 150 km v povprečju... Vozil pa sem dosti krog okoli Ljutomera, Ormoža, Ptuja, Jurišinec in nato preko hribovja nad Radenci domov. Velik hasek vsega je bil, da sem shujšal za kake tri, štiri kile. Vsaj to! |
dusank je napisal: |
Klanci, klanci !Danes še nič, ponovim pa tole turco čez pol ure. OPIS |
morison je napisal: | ||
|
blazz85 je napisal: |
moji prvi kilometri v avgustu...35 jih je. bolj malo ampak so bli pa zelo težki |
V soboto bom vozil pod vplivom......., na Kapfenstein me boš gledal v hrbet, he, he.... Če boš šel seveda! |