Stelvio je napisal: |
vožnja z njo naravnost brez rok nepriporočljiva. |
Se pravi, kvaliteta je primerljiva s Fox vilicami?
Kaj pa sistem tesnenje, ki prihaja letos nov ven?
pri novem lefty-ju 2013 ni potrebna nastavitev ležaja- avtomatski....
In je resnično to toliko boljše? Baje se ga redkeje tudi servisira.
@ANQUETIL: Lefty vozim en teden, nazaj ne grem vec. Tko, kot z 29 ne vec na 26.
še eden.
@wildbliw: če je Fox sinonim za kvaliteto, je ta povsem primerljiva. delovanje pa neprimerno boljše. Lefty deluje na 88-ih igličnih ležajih in ne po pušah. zato je delovanje tudi pod obremenitvijo gladko. zato enakomerno požira tudi manjše neravnine... pa tud frajhand gre...
Tud sam bom ostal pri lefty-ju. Edina (ampak res edina) potencialna tezava, ki sem jo imel, je bila ta, da se prvega kolesa ne da dostraniti zlahka. Na primer, ko sem hotel bicikel prevazati v avtu. Sem pa zato kupil nosilec.
Lefty je tekmovalna XC / marathon vilca. Nizka teža je prednost če je vilca narejena iz karbona in titana, sicer pa zaradi vzdrževanja (letni servis nujen, ki ga pri nas naredi samo v Fun-u) ni najbolj praktična.
Kar se tiče delovanja igličnih ležajev je težko primerjati z zračnim vilicam in tega navaden rekreativc niti ne opazi.
Vozil sem Lefty, v redu vilca, ampak bi se danes odločil za Foxa. Slabost lefty je:
1) drago vzdrževanje,če nimaš pravga orodja praktično nimaš kj praskat.
2)Nerodna de-montaža sprednjega kolesa
3)Ker je teža vilice na levi strani krmila, se to pozna pri zavijanju v ovinkih
4)Za kakšne AM podvige ima čist premalo hoda.
Priznati pa moram, da je cannondale naredil zelo dobro marketinško potezo in vilico res dobro stržil:)
Pri zavijanju v ovinkih nisem opazil kake zaznavne razlike. Se mi zdi pa, da pri vožni naravnost, nizki hitrosti, ko spustiš balanco ga včasih sili v levo. Servis je pa kar zasoljen, ...
če si sposoben šraufat Foxa, bi bil tud Leftyja. od orodja rabiš samo en poseben ključ, ostalo je standardno. po drugi strani pa je mogoče boljš zaupat nekomu, ki ima servis v malem prstu...
demontaža je zoprna, ampak potrebuješ jo pa samo v primeru transporta v (pre)majhnem vozilu. plašč ali zračnico zamenjaš brez snemanja obročnika.
največja prednost je dejansko samo nizka teža in odlična trdnost za takšno težo. prednje kolo deluje direktno, športno agresivno. :)
v levo vleče frajhand, če pa držiš krmilo, je neopazno.
za AM ni, je pa za OM (spet nov marketing termin, Over mountain, hehe): bolj kot premalo hoda pogrešam možnost zaklepa spuščene vile - za boljšo plezalno geometrijo. RZ140 bi bil občutno boljši plezalec z nižjo vilo.
mogoče pa naredijo naslednje leto SuperMAX-a za 26" in 160 hoda... :D
en zanimiv video - kaj pripomorejo iglični ležaji:
Funny you don't see any Lefties in any serious competition... Why?
mene zanima kakovost opreme shimano sora ?!
pa če kdo slučajno ve kok stane novo specialka giant oc3 ?
hvala :D
@wildbliw:Funny you don't see any Lefties in any serious competition... Why?
3. in 7. mesto na OI 2012 je res bolj vaško tekmovanje.
@wildbliw:Funny you don't see any Lefties in any serious competition... Why?
??
Marco Aurelio Fontana - 3. OI London, 4. overall v UCI MTB WC 2012
Manuel Fumić - 7. overall v UCI MTB WC 2012
Zanima me ali se bicikel z lefty vilico kakorkoli drugače obnaša med vožnjo kot z "navadno"? Kdor je vozil eno in drugo ima morda kakšno primerjavo.
Mislim samo na občutke pri vožnji, ne to kaj je boljše ali slabše.
Pa tudi, ali se pri lefti vilici morda kaj prej pojavijo kakšne težave z materiali zaradi nesimetričnega vpetja in s tem povezanimi obremenitvami?