Brajkovič v T-Mobil

Domov > Forum > Brajkovič v T-Mobil

Brajkovič v T-Mobil

SORTIRAJ PO:
Cowboy 12.08.2007 15:07
kar se je že nekaj časa govorilo,je zdaj bolj kot ne uradno

Brajkovič tik pred podpisom

upam da bo zadovoljen z ekipo....
pa da ostane na Oakley :lol:
mitkos 12.08.2007 22:15
A ne nosi očal Giro?
kv_mozart 12.08.2007 22:20
Upam, da ga ne pošljejo že prvo leto na TOUR!
black rose 12.08.2007 22:26
kv_mozart je napisal:

zakaj pa ne?
Zakaj je mogu glih t-mobil zbrt? Tle je blu glih največ dopinga...bedna ekipa.
Tudi meni ne gre v glavo, da se je odločil ravno za T-Mobile!
Ekipa, ki je bila do sedaj povezana z največ dopinškimi aferami, v prejšnem desetljetju v njej "ni bilo" kolesarja ki ne bi bil dopingiran, in je sinonim za doping!

Mogoče so njemu in njegovemu menedžerju Erženu ponudili tolk denarja, da se res nista mogla upreti.

Ampak meni se še vseeno zdi boljša ekipa AG2r od Valjavca, ki je znana po tem da vzame samo čiste kolesarje itd.! Rajš bi vozu za eno tako ekipo, pa če je to samo Sava Kranj, kot pa za najbolj znano doping ekipo na svetu, v kateri glavno vlogo pomoje igrajo inovatorji dopinga, uporabljajo pa stare načine! :lol:
andrejl 12.08.2007 23:00
obadva bistra k gosti sok :roll:
Maillot_Jaune 12.08.2007 23:18
Ja tega mu pa menda ja ne bodo vzeli za grde Adidasove...tele Oakley so zakon:
http://www.moj-album.com/slike/1178575/b716c0bytOQnlRxO.jpg">povezava
ZooTv 12.08.2007 23:24
Takšni anti-doping program kot ima ekipa T-Mobile sedaj, nima nobena kolesarska ekipa. Res je, da ima črno preteklost, kar pa nikakor ne pomeni, da je edina počela nečedne stvari. Me prav zanima, kaj bi se odkrilo, če bi bili italijanski in španski novinarji taki "brskači", kot so nemški. Ekipa T-Mobile se je vsaj pred mediji sčistila, če se je pa resnično, pa ne more nihče zagotovo vedeti. Je pa res, da dveh glavnih doping zdravnikov (Heinrcih in Schmid) iz črnih časov ni več v ekipi in pa da jim predvsem novinarji dihajo za ovratnik in prežijo na vsako nečednost.

Glede Toura - Brajkovič je imel že pri Discoveryju Tour v planu za naslednje leto.

gianni - obilo uspeha v nadaljevanju kariere :D

lep pozdrav ob mojem prvem postu :lol:
killer 12.08.2007 23:49
kv_mozart je napisal:

pa kaj naj po lepi nasi dirka???
Cowboy 13.08.2007 07:19
povezava
Otiss 13.08.2007 08:32
T- Mobile je jasno rekel, da se umika kot glavni sponzor, če se pojavijo dopinški škandali. Tako, da po tej strani ne gre ekipo blatiti v naprej.
RD 13.08.2007 11:26
Maillot_Jaune je napisal:
Ja tega mu pa menda ja ne bodo vzeli za grde Adidasove...tele Oakley so zakon:
http://www.moj-album.com/slike/1178575/b716c0bytOQnlRxO.jpg

Sem bil prepričan, da je mel Brajkovič in cel discovery oakley očala, tud na fotkah tko vidm.
očitno je imel giro, ..., še nikol nisem vidu giro očal...
da ni v teh člankih pomota in gre seveda za menjavo čelad. prehod na uvex.

sam čudno, da so očala probelm oz en del opreme. sem mislu, da profiji avtomatsko dobijo pod nujno celotno opremo svoje ekipe i da nimao individualnih pogodb.

no očitno je pri očalih drugače .... :)
bomba002 13.08.2007 11:33
Najbolj anti ekipa za moje pojme!
bomba002 13.08.2007 11:35
Jajce dam, če bo kdaj kateri švaba nekompromisno delo za njega. Predobro jih poznam!
blaz 13.08.2007 11:44
andrejl je napisal:
obadva bistra k gosti sok :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ZooTv 13.08.2007 11:54
bomba002 je napisal:
Jajce dam, če bo kdaj kateri švaba nekompromisno delo za njega. Predobro jih poznam!

a za Danca so pa delali, ko bi lahko njihov domači tekmovalec zmagal Tour :lol:
RD 13.08.2007 19:28
Kva je zdej s temi Brajkovičevimi špegli? :)

Sej vem, da je to nepomebno pa vseen, kva je ta zmešnjava .... :?
V Delu piše, da ima Jani pogodbo z Girom (kokr vem Giro nima špegl), T-Mobil ima pa za očala pogodbo z Oakleyjem. Ampak zraven je pa fotka, na katerih ima Jani oakley. Tud v Ekipi je fotka od Brajkovilča in definitivno ima Oakley gor. V čem je pol probelem ? :? :?
ZooTv 13.08.2007 19:40
če klikneš na prvi link v tej temi, boš videl, da ima Giro gor

bojo že zrihtali, malo bo še treba počakat :lol: samo upam, da se Gianni dobro na Vuelto pripravi, ostalo bo že steklo :lol:
Cowboy 13.08.2007 20:10
ma kr od Gira očala ja.
zdej vidim :ups:

http://www.giro.com/GiroEyePR_MY08SunglassLaunch_wPics.pdf

T-mobil ima pa tud pogodbo z Oakley...
http://www.t-mobile-team.com/tmo_team/servlet/pages/889422
RD 13.08.2007 20:13
ja, zdej pa vidm. sam, da mi je jasn, zdej. :)
in tud na giro pageg-u sem jih najdu fotke očal (očitno je to novost pri giru) in discoverjevce z giro špegli.

sam čudno se mi zdi zakaj bi bili problem pri podpisu očala. a imajo očala drugačen status kot bicikl, čevliji, čelada (tudi giro)?
kolkr vidm je pri kolesarjih tko kot pri f1. dobiš celotno opremo ekipe in ni individualnih pogodb, kot npr. v nba ali fuzbalu, kjer športniki lahko individualno podpišejo za superge oz. kopačke.
dej mi še tole razlož,da mi bo vse jasno. :)
simeon 13.08.2007 20:14
Discovery channel racing team je napisal:

Rajš bi vozu za eno tako ekipo, pa če je to samo Sava Kranj, kot pa za najbolj znano doping ekipo na svetu, :lol:

Ko si boš mogu ti z dirkanjem služet kruh tud ne boš velik gledau za kater klub boš vozu ampak kater ti bo več ponudu!
PHOTOPRESS 13.08.2007 20:23
Včasih se podrobnostim reče očala... Naj si vsak razlaga po svoje. Poznavalci vedo, o čem je point. Zanimivo, pa je v enem mediju piše, da se vrača iz Muenchena, v drugem iz Basla...
Ullrich 13.08.2007 20:28
In zdj bo pol kolesarske Slovenije v roza dresih... :D
ZigaK 13.08.2007 20:42
RD je napisal:
sam čudno se mi zdi zakaj bi bili problem pri podpisu očala. a imajo očala drugačen status kot bicikl, čevliji, čelada (tudi giro)?
kolkr vidm je pri kolesarjih tko kot pri f1. dobiš celotno opremo ekipe in ni individualnih pogodb, kot npr. v nba ali fuzbalu, kjer športniki lahko individualno podpišejo za superge oz. kopačke.
dej mi še tole razlož,da mi bo vse jasno. :)

ena redkih izjem je Axel Mercx, sin Eddya, ki vozi kolo Mercx v katerikoli ekipi že je. Letos v T-mobilu sem ga pa že videl, kako je besno metal svojega karbonskega Đajnta po tleh :mrgreen:
kv_mozart 13.08.2007 21:14
Ja, tista gesta je bila obsojanja vredna. Me zanima, če bi ga še metal, če bi mu odšteli 7.000 EUR od mesečne plače.
keksi 13.08.2007 21:16
fani DC smo odeti v črno
Eržen ga pa zvabi v najbolj debilno profi ekipo kaj jih je
kaj jima bo denar ko bo en grešnik zajebal celo ekipo potem pa bodo vsi na cesti

poglejte si na forumu DC kako Hincapie- ju američani jebejo mater ker se je odločil za te amaterje
RD 13.08.2007 21:50
PHOTOPRESS je napisal:
Včasih se podrobnostim reče očala... Naj si vsak razlaga po svoje. Poznavalci vedo, o čem je point. Zanimivo, pa je v enem mediju piše, da se vrača iz Muenchena, v drugem iz Basla...
pingvin 13.08.2007 21:53
Kaj če se je vračal iz basla preko Muenchena,potem pa to ima smisel!!!
RD 13.08.2007 21:54
PHOTOPRESS je napisal:

Nepoznavalci pa ...čakamo na razlago. hvala.
pingvin 13.08.2007 21:56
Hvala,hvala,bi še kako napisal ,pa je na urgenci full posla
1 2 3
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI