Splošno
22.03.2023
nastavitev kolesa-bolečine v križu
Ob 12:16, senseigo
kv_mozart je napisal: |
Upam, da ga ne pošljejo že prvo leto na TOUR! |
kv_mozart je napisal: |
Upam, da ga ne pošljejo že prvo leto na TOUR! |
Maillot_Jaune je napisal: |
Ja tega mu pa menda ja ne bodo vzeli za grde Adidasove...tele Oakley so zakon: http://www.moj-album.com/slike/1178575/b716c0bytOQnlRxO.jpg |
andrejl je napisal: |
obadva bistra k gosti sok ![]() |
bomba002 je napisal: |
Jajce dam, če bo kdaj kateri švaba nekompromisno delo za njega. Predobro jih poznam! |
Discovery channel racing team je napisal: |
Rajš bi vozu za eno tako ekipo, pa če je to samo Sava Kranj, kot pa za najbolj znano doping ekipo na svetu, ![]() |
RD je napisal: |
sam čudno se mi zdi zakaj bi bili problem pri podpisu očala. a imajo očala drugačen status kot bicikl, čevliji, čelada (tudi giro)? kolkr vidm je pri kolesarjih tko kot pri f1. dobiš celotno opremo ekipe in ni individualnih pogodb, kot npr. v nba ali fuzbalu, kjer športniki lahko individualno podpišejo za superge oz. kopačke. dej mi še tole razlož,da mi bo vse jasno. ![]() |
PHOTOPRESS je napisal: |
Včasih se podrobnostim reče očala... Naj si vsak razlaga po svoje. Poznavalci vedo, o čem je point. Zanimivo, pa je v enem mediju piše, da se vrača iz Muenchena, v drugem iz Basla... |
PHOTOPRESS je napisal: |
Včasih se podrobnostim reče očala... Naj si vsak razlaga po svoje. Poznavalci vedo, o čem je point. Zanimivo, pa je v enem mediju piše, da se vrača iz Muenchena, v drugem iz Basla... |
Brajkovič tik pred podpisom
upam da bo zadovoljen z ekipo....
pa da ostane na Oakley