Naročil sem 3 obleke, zdaj ponuja popust kode za vsakogar, 5% popust, brezplačna dostava.
5% code :ZM201203234
Spletna stran: www.zorromall.com/Bicycle-Mor e/View-all-products.html
Naročil sem 3 obleke, zdaj ponuja popust kode za vsakogar, 5% popust, brezplačna dostava.
5% code :ZM201203234
Ima kdo info koliko stane izdelava dresa pri Banem? Hlače bi ble Herkul... 0.0
V letu 2011, ko so nam pri Banem izdelali komplet dres je bila cena cca 70 eur + ddv.
Torej okrog 85 evr. Kako pa se obnesejo? Vložek je ok?
Vložek je OK, drese uporablja pet kolesarjev pa so vsi zadovoljni.Tudi izdelava je zelo dobra, tako da po slabih dveh sezonah ni vidne neke obrabe.
@young Kak si se zmeru ti ? Men glede hlač ni jasn kero velikost naročit...po meri glede na majco bi mi bil prav L, glede hlač pa mi je mal problem, ker nisem ravno suhec in ne vem a bi rabu L al kej druzga, uzel pa bi te z naramnicam
@Shack:Vložek je OK, drese uporablja pet kolesarjev pa so vsi zadovoljni.Tudi izdelava je zelo dobra, tako da po slabih dveh sezonah ni vidne neke obrabe.
SE STRINJAM,sem lansko leto naročil drese za Barjansko rundo in je vse ok,najbolje je pa če se osebno oglasiš pri BaneM.Tud glede številke(kroja) in cene.priporočam
@R0k:@young Kak si se zmeru ti ?
Men glede hlač ni jasn kero velikost naročit...po meri glede na majco bi mi bil prav L, glede hlač pa mi je mal problem, ker nisem ravno suhec in ne vem a bi rabu L al kej druzga, uzel pa bi te z naramnicam
Tud men ni najbolj jasn kak je z merami hlač
@dexi27:@R0k:@young Kak si se zmeru ti ?
Men glede hlač ni jasn kero velikost naročit...po meri glede na majco bi mi bil prav L, glede hlač pa mi je mal problem, ker nisem ravno suhec in ne vem a bi rabu L al kej druzga, uzel pa bi te z naramnicam
Po pregledu še parih forumov sm se odloču in vzel www.cyclingmonton.com/2013-BM C-Cycling-Jersey-Short-Sleeve - and-Cycling-bib-Shorts-Cyclin g -Kits-Strap-p-12357.html tle majo lepo mere za celoten dres in so velik cenej. Plaču sm 33,70€ (poštnine ni) za cel komplet kar je nesramno poceni . Dobil naj bi ga do konc marca, več ti lahk povem takrat.
P.S Če boš kej kupoval prek neta plači s Paypal-om in dej ceno v GBP. Razlog pa je, da si na straneh ponavadi zaračunajo nekaj za "menjavo tečaja" (v mojem primeru je bila cena 29,04 funotv, kar je 33,70€ ampak na njihovi strani cena v € piše 37,8). Paypal ti pa kasneje po knjiženju vzame dnevni tečaj in nekje 50c provizije .
@R0k:@dexi27:@R0k:@young Kak si se zmeru ti ?
Po pregledu še parih forumov sm se odloču in vzel www.cyclingmonton.com/2013-BM C-Cycling-Jersey-Short-Sleeve - and-Cycling-bib-Shorts-Cyclin g -Kits-Strap-p-12357.html tle majo lepo mere za celoten dres in so velik cenej. Plaču sm 33,70€ (poštnine ni) za cel komplet kar je nesramno poceni
. Dobil naj bi ga do konc marca, več ti lahk povem takrat.
P.S Če boš kej kupoval prek neta plači s Paypal-om in dej ceno v GBP. Razlog pa je, da si na straneh ponavadi zaračunajo nekaj za "menjavo tečaja" (v mojem primeru je bila cena 29,04 funotv, kar je 33,70€ ampak na njihovi strani cena v € piše 37,8). Paypal ti pa kasneje po knjiženju vzame dnevni tečaj in nekje 50c provizije
.
Pa to gre za original drese ali kakšne ponaredke? Namreč cena je zelo nizka!
Ja orginal skor dvomim, da je . Ampak za tako ceno tut, če samo 2 sezoni zdrži je čist ok. Ne gre vse vedno po principu dražje je boljše.... glede kvalitete ti lahko povem več, ko ga dobim.
2. možnost
Kontaktiraš lahko User6202 in ga vprašaš za dres. Meni je ponujal komplet bmc za 52 €, ki naj bi bil zelo kvaliteten, izdelan v eu (vsaj tako je napisal) in bi mi ga lahko priskrbel v enem tednu.
Seveda je pa tut podobnih spletnih prodajaln malo morje, le mal je treba poguglat stvari
@recaro:@R0k:@dexi27:@R0k:@young Kak si se zmeru ti ?
Po pregledu še parih forumov sm se odloču in vzel www.cyclingmonton.com/2013-BM C-Cycling-Jersey-Short-Sleeve - and-Cycling-bib-Shorts-Cyclin g -Kits-Strap-p-12357.html tle majo lepo mere za celoten dres in so velik cenej. Plaču sm 33,70€ (poštnine ni) za cel komplet kar je nesramno poceni
. Dobil naj bi ga do konc marca, več ti lahk povem takrat.
P.S Če boš kej kupoval prek neta plači s Paypal-om in dej ceno v GBP. Razlog pa je, da si na straneh ponavadi zaračunajo nekaj za "menjavo tečaja" (v mojem primeru je bila cena 29,04 funotv, kar je 33,70€ ampak na njihovi strani cena v € piše 37,8). Paypal ti pa kasneje po knjiženju vzame dnevni tečaj in nekje 50c provizije
.
Pa to gre za original drese ali kakšne ponaredke? Namreč cena je zelo nizka!
če bom imel kdo namen na tele stran kej kupvat,sem zravn ;-). da vim kakšno robo imajo :-)
ravno teden nazaj sem dobil pošiljko iz te strani. naročil sem samo zgornji del dresa, ta je kar vredu. verjetno bom spet naročil kmalu =)
In jaz...
z montonom mam ok izkusnje...valda ni original je pa dobr ponaredk. ce koga zanima kako zgleda ga pa loh tud v zivo pride pogledat :D
Jaz bi se tudi pridružil za multinaročanje:)
No, potem pa se naj nekdo, ki je to pri njih že počel in ima račun aktivira, prosim, zbere naročila, za nadomestilo pa se poštnina s stroški porazdeli med vse nas ostale.
ChemMortus?
Pa hvala za odgovore