Splošno
01.09.2024
Iz Iškega vintgarja na Rakitno?
Ob 20:23, Slatnar
slapar je napisal: |
Prosim vas da podate svoja mnenja glede na kolesarske klube v okolici Ljubljane Kaj priporočate ,izkušnje (dobre-slabe) Zanimam pa se za rekreativn klub |
rebolj je napisal: |
Mene pa zanima, kateri rekreativni klubi sploh obstajajo? Najbrž je seznam kje naliman na spletni strani Kolesarske zveze? |
chico je napisal: |
No, bom tukaj še enkrat napisal podatke, ker so na bossovem linku nekateri napačni. Športno društvo BAM.Bi E-naslov: [email protected] Odvisno, kaj želiš od kluba ...ampak mislim, da je malo bolj poudarek na druženju in rekreaciji kot na tekmovanjih, čeprav kar nekaj njihovi članov kar uspešno tekmuje v PSLO. Spomladi se začnejo runde, torkova za malo hujše, četrkova z malo bolj normalnim tempom, primerna tudi za ženske. Čez leto je organiziranih več eno ali več dnevnih kolesarjenj (po Dalmaciji, na Krk, na Vršič, po Sloveniji, ...) Društvo je tudi organizator nekaj cestnih dirk (Šenčur, Kralj Krvavca). Verjetno precej pove tudi število članov, ki mislim, da jih je nekaj sto. Kot član imaš popust v kolesarski trgovini A2U, imaš pravico do nakupa dresa (ki je za moje pojme eden lepših, sicer stvar okusa). Nekaj članov je pa tudi s tega foruma, če se ne motim: m_boy, delgado, borutv, ale, strojnik, theone, ... |
ZigaK je napisal: |
Daleč najboljši klub v Sloveniji (pa i šire) je Vzpon bicikel.com |
krziski je napisal: | ||
Če se ne motim je to društvo in ne klub |
krziski je napisal: |
Društvo ima pač člane, ki so bolj kot ne zato, da se družijo ob dejanosti, katere potekajo oz za katero je društvo ustanovljeno. Pač je ustanovljeno z drugačnim namenom kot je klub. V klubu pa naj bi bil pristop do neke dejavnosti (recimo kolesarjenje) bolj "profesionalen", ki ima tekmovalce in ti tudi licence in blabla... Pa klubi naj bi tudi imeli recimo neke popuste pri nabavah opreme.... Nevem jaz to nekako tako zastopim. Očitno da sem živel v zmoti |
slapar je napisal: |
Ja torkove runde so zanimive ja sam če bom Bam.bi pol na torkove runde nom mogu hodt ker mam popoudne šolo ob torkih |
krziski je napisal: | ||
jao pa glej mal bolj dolgoročno...ali misliš jit sam za pol leta v klub |
skubic je napisal: |
sej maš pa četrtkove bambi runde |
krziski je napisal: |
Društvo ima pač člane, ki so bolj kot ne zato, da se družijo ob dejanosti, katere potekajo oz za katero je društvo ustanovljeno. Pač je ustanovljeno z drugačnim namenom kot je klub. V klubu pa naj bi bil pristop do neke dejavnosti (recimo kolesarjenje) bolj "profesionalen", ki ima tekmovalce in ti tudi licence in blabla... Pa klubi naj bi tudi imeli recimo neke popuste pri nabavah opreme.... Nevem jaz to nekako tako zastopim. Očitno da sem živel v zmoti |
Kaj priporočate ,izkušnje (dobre-slabe)
Zanimam pa se za rekreativn klub