Kateri klub ???

Domov > Forum > Kateri klub ???

Kateri klub ???

SORTIRAJ PO:
slapar 06.01.2008 20:23
Prosim vas da podate svoja mnenja glede na kolesarske klube v okolici Ljubljane :o
Kaj priporočate ,izkušnje (dobre-slabe) :mrgreen:
Zanimam pa se za rekreativn klub :D
nemelk 06.01.2008 21:35
sam svoj mojster, gaske do daske, ali pa mogoče u torek ob 4ih... ;)
takih je kle gor en (1) kup :mrgreen:
MitjaA 06.01.2008 21:52
slapar je napisal:
Prosim vas da podate svoja mnenja glede na kolesarske klube v okolici Ljubljane :o
Kaj priporočate ,izkušnje (dobre-slabe) :mrgreen:
Zanimam pa se za rekreativn klub :D

KD Grosuplje al pa Felixi Trzin

lp mitja :D :D :D
SL 06.01.2008 22:41
Energija Domžale

LP
rebolj 07.01.2008 01:00
Mene pa zanima, kateri rekreativni klubi sploh obstajajo?
Najbrž je seznam kje naliman na spletni strani Kolesarske zveze?
Urednik 07.01.2008 03:15
Pogledaš v "Imenik" in je seznam velike večine.

povezava
Cowboy 07.01.2008 09:24
rebolj je napisal:
Mene pa zanima, kateri rekreativni klubi sploh obstajajo?
Najbrž je seznam kje naliman na spletni strani Kolesarske zveze?

http://www.kolesarska-zveza.si/stara/index.php?kzs=klubi
rebolj 07.01.2008 09:31
Veliko je teh klubov oz. društev?!?

A imajo vsa ta društva licenco za sodelovanje na amaterskih dirkah?

Sprašujem zato, ker imamo v Dolskem tudi društvo pa kar nekaj dobrih kolesarjev....
pionirmtb 07.01.2008 11:31
m>rebolj a ti iščeš mtb ali cestni klub,dej že enkrat povej.
rebolj 07.01.2008 13:24
Nič ne iščem.
Se pa zanimam, če se splača vplačat licenco za cestni klub, da bi Partizani iz Dolskega se tu pa tam pojavli na kakšni dirki.

ORKA Dol je po mojem usahnila :?

3 do 4-je pridemo skupi z grupo ob sredinih rundah že do Krtine pa če bi še mal potreniral, gremo lah na kakšno dirko se mal pokazat :D zdej k že mamo društvene drese ...
energy 07.01.2008 14:31
rebolj lahko se oglasis pri nas v energiji.
lahko za clanstvo, ce pa te zanima za licence iz vasega drustva pa tudi ni problem dobit na zvezi, samo nekaj stane.
lahko spijemo eno kavo in podebatiramo na to temo :)
slapar 08.01.2008 22:03
Aha hvala z vse odgovore am ja kaj pa pravte na bam.bi je kle kak ?
chico 08.01.2008 23:27
No, bom tukaj še enkrat napisal podatke, ker so na bossovem linku nekateri napačni.

Športno društvo BAM.Bi
E-naslov: [email protected]

Odvisno, kaj želiš od kluba ...ampak mislim, da je malo bolj poudarek na druženju in rekreaciji kot na tekmovanjih, čeprav kar nekaj njihovi članov kar uspešno tekmuje v PSLO.

Spomladi se začnejo runde, torkova za malo hujše, četrkova z malo bolj normalnim tempom, primerna tudi za ženske. Čez leto je organiziranih več eno ali več dnevnih kolesarjenj (po Dalmaciji, na Krk, na Vršič, po Sloveniji, ...)

Društvo je tudi organizator nekaj cestnih dirk (Šenčur, Kralj Krvavca).

Verjetno precej pove tudi število članov, ki mislim, da jih je nekaj sto. Kot član imaš popust v kolesarski trgovini A2U, imaš pravico do nakupa dresa (ki je za moje pojme eden lepših, sicer stvar okusa). Nekaj članov je pa tudi s tega foruma, če se ne motim: m_boy, delgado, borutv, ale, strojnik, theone, ...
slapar 09.01.2008 17:48
Ja sj sm tut bicikl u a2u-ju kupu novembra pa že nekaj časa razmišljam v kateri klub bi šou... Ja energija tm mam že enga prjatla tko d ke ne bi šou ker bi blo bedn obema ker sva bila prj že sošolca iz osnovne in se poznava že kar lep čas sva se že pogovarjala da ne bova v istem klubu :D Ja sj najbrž se bom pol za Bam.bi odloču ker se mi zdi dober klub in ja tudi drese majo full lepe za moje pojme (pa ne mi zamert folk k ste iz drugih klubov) :P :P :D
rebolj 09.01.2008 18:58
K smo že glih pr klubih, kako bi jih pa vi rangirali po oraganiziranosti, množičnosti, udeležbah na tekmah, uspehih na tekmah, delu z mladimi itd.?
slapar 10.01.2008 14:15
Mislm d je v Ljubljani najbolj množičen klub Turbo M nism pa zihr :D :D
ZigaK 10.01.2008 15:10
Daleč najboljši klub v Sloveniji (pa i šire) je Vzpon bicikel.com :!:
m_boy 10.01.2008 15:55
chico je napisal:
No, bom tukaj še enkrat napisal podatke, ker so na bossovem linku nekateri napačni.

Športno društvo BAM.Bi
E-naslov: [email protected]

Odvisno, kaj želiš od kluba ...ampak mislim, da je malo bolj poudarek na druženju in rekreaciji kot na tekmovanjih, čeprav kar nekaj njihovi članov kar uspešno tekmuje v PSLO.

Spomladi se začnejo runde, torkova za malo hujše, četrkova z malo bolj normalnim tempom, primerna tudi za ženske. Čez leto je organiziranih več eno ali več dnevnih kolesarjenj (po Dalmaciji, na Krk, na Vršič, po Sloveniji, ...)

Društvo je tudi organizator nekaj cestnih dirk (Šenčur, Kralj Krvavca).

Verjetno precej pove tudi število članov, ki mislim, da jih je nekaj sto. Kot član imaš popust v kolesarski trgovini A2U, imaš pravico do nakupa dresa (ki je za moje pojme eden lepših, sicer stvar okusa). Nekaj članov je pa tudi s tega foruma, če se ne motim: m_boy, delgado, borutv, ale, strojnik, theone, ...

Pa tale naš GP A2U pokal je zanimiv - v sklopu torkovih rund.Prakticno so to dirke, ki so vsaj po dolzinah cez 40km, za Slovenijo res nekaj posebnega 8) Kronometer za konc sezone je pa tud zmeri zanimiv :D :twisted:
krziski 10.01.2008 15:58
ZigaK je napisal:

Če se ne motim je to društvo in ne klub ;)
Urednik 10.01.2008 16:03
krziski je napisal:
ZigaK je napisal:

Če se ne motim je to društvo in ne klub ;)

@Krziski kako bi opisal razliko med društvom in klubom? :)
Malo pomagam društvo je Športno društvo Vzpon, klub Bicikel.com in še mnogo več

@ZigaK :D
krziski 10.01.2008 16:11
Društvo ima pač člane, ki so bolj kot ne zato, da se družijo ob dejanosti, katere potekajo oz za katero je društvo ustanovljeno. Pač je ustanovljeno z drugačnim namenom kot je klub.
V klubu pa naj bi bil pristop do neke dejavnosti (recimo kolesarjenje) bolj "profesionalen", ki ima tekmovalce in ti tudi licence in blabla... Pa klubi naj bi tudi imeli recimo neke popuste pri nabavah opreme....

Nevem jaz to nekako tako zastopim. Očitno da sem živel v zmoti :ups: :D
Vinetou_ 10.01.2008 16:41
Pravno gledano gre pri društvu in klubu za isto zadevo, podvrženo zakonu o društvih.
slapar 10.01.2008 17:07
Ja torkove runde so zanimive ja sam če bom Bam.bi pol na torkove runde nom mogu hodt ker mam popoudne šolo ob torkih :cry: :evil: :evil:
ZigaK 10.01.2008 17:19
krziski je napisal:
Društvo ima pač člane, ki so bolj kot ne zato, da se družijo ob dejanosti, katere potekajo oz za katero je društvo ustanovljeno. Pač je ustanovljeno z drugačnim namenom kot je klub.
V klubu pa naj bi bil pristop do neke dejavnosti (recimo kolesarjenje) bolj "profesionalen", ki ima tekmovalce in ti tudi licence in blabla... Pa klubi naj bi tudi imeli recimo neke popuste pri nabavah opreme....

točno to je to, imamo tekmovalce z licencami, imamo zmagovalca Franje pa državnega prvaka v kronometru :)
(pa 6. v skupni uvrstitvi AA v kategoriji Masters2)
ni da ni :P
krziski 10.01.2008 17:20
slapar je napisal:
Ja torkove runde so zanimive ja sam če bom Bam.bi pol na torkove runde nom mogu hodt ker mam popoudne šolo ob torkih :cry: :evil: :evil:

jao pa glej mal bolj dolgoročno...ali misliš jit sam za pol leta v klub 8O

@ZigaK in boss: Očitno je to na mojem zelniku zraslo :)
slapar 10.01.2008 17:22
krziski je napisal:
slapar je napisal:

jao pa glej mal bolj dolgoročno...ali misliš jit sam za pol leta v klub 8O

Ne sam pč zdj v tem šolskem letu bo je.a :D
ZigaK 10.01.2008 17:26
Pa greš u sredo na dolsko al pa u četrtek na Barjanko
skubic 10.01.2008 17:28
sej maš pa četrtkove bambi runde :)
slapar 10.01.2008 17:34
skubic je napisal:
sej maš pa četrtkove bambi runde :)

Sevede maš sam niso tolk "napete" :mrgreen: :mrgreen:
Cowboy 10.01.2008 19:02
krziski je napisal:

sj pri nas so večinoma samo društva. v rekreaciji pa sploh.
res se pa klub mal bolš sliši :lol: za nekatere.
1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI