Splošno
26.01.2025
Upgrade Kettler Racer S 2013 na ročke s shifterji
Ob 17:30, Heroj
Foxy lady je napisal: |
.......in predvideti določene situacije. ...![]() ![]() |
Če te nekdo razkuri je za moje pojme najbolje, če se čimprej ohladiš, saj mislim, da z jezo škodiš le in samo sebi... Ne splača se razburjati, samo previdni moramo biti in predvideti določene situacije. Pa vsem čimmanj le-teh! ![]() ![]() |
Če te nekdo razkuri je za moje pojme najbolje, če se čimprej ohladiš, saj mislim, da z jezo škodiš le in samo sebi.![]() Zgolj moje stališče. ![]() ![]() Ne spalača se razburjati, samo previdni moramo biti in predvideti določene situacije. Pa vsem čimmanj le-teh! ![]() ![]() |
gledalec je napisal: |
Meni je mama vedno govorila, da je bolje biti živa pizda kot mrtev heroj. ..... Generalno gledano pa menim, da se zadeve lotiti preko policije ni zgrešeno. |
lukkka je napisal: |
Pa še nekaj - zasledil sem da policajem nisi hotel dati podatkov, potem pa si jim rekel naj ga obiščejo in mal opozorijo... ![]() ![]() |
darwin je napisal: |
nwo; se je meni zgodilo nekaj zelo podobnega, in sicer tega tipa poznam v tem avtu. Ima podjetje v Letušu in očitno črti kolesarje. S kolegom sva z njim imela tudi podobno situacijo, ko je poklical še sina in sta naredila pred Mozirjem cestno zaporo in nama grozila,kot v filmu,......več povem tekom teh dni. Pa takšnih prigod poznam kar nekaj z njegove strani. In BDW avto je črn terenec Land cruiser ima pa SG registracijo. |
Ne boste verjeli kaj se je meni danes zgodilo. Seveda je bil dan več kot odličen za kolo, a vendar žal malo hladen, amak to me ni ustavilo, da se grem peljat mal na okrog.
Fajn je letelo, vse do Letuša (iz Braslovške) smeri, nato pa pride ta most čez Savinjo, seveda je letelo fajn skoraj 40km/h, a v tistem momentu mi iz leve (tisto parkirišče) prečka cesto črn terenc in se zapelje v smeri Šmartnega, sem si mislil ok, damo dej po gasu da se nebi kam zaletel. A glej ga zlomka, še v tistem momentu, ko je prečkal cesto je že zavijal levo (tist trenutek nisem opazu smerokaza), pa še postavljen je bil čisto ob desni rob, tako da ga nikakor nisem mogu obvozit po desni. Pohodim bremze na polno, kar počrez me je prineslo proti zadku, na srečo se vstavim 5cm pred avtom. Opazim da je v avtu neka ženska, joj kako me je razkurlo, se zaderem, baba zmešana, kaj me nisi vidla, da sem na cesti, nekaj zamomla, in reče da je dala smerokaz. Tist trenutek res zasveti (kot da bi ga vklopla tist moment). Ves jezen ji z malo višjim glasom rečem, da naj bolj gleda, pa če je slepa. Nato se peljem naprej cel adrenalinski.
Se peljem še ne pol minute, začutim da se mi približuje avto. Pogledam nazaj.....isti terenc (mislim da črn Nisan), začne trobit, bremzat, me prehiti zapre pot, skoraj padem, še enkrat zapre pot pohodim bremze, spet na špuro, se komaj vstavim da se nisem zaletel. Se zaderem pa ka si nor si zmešan, ven stopi čist odštekan dec, se začne dret name kaj se derem na njegovo mamo, pa kaj si mislim da sem, me začenja grabit za krvatlc, me hoče potegn iz kolesa, me tako malo cota,... se jaz nazaj postavim mu rečem, da naj mal bl pazi njegova mama pa, da mi je izsilila prednost, on se še kr dere me cota, reče a ti veš kdo sem, pa jaz ja ne vem ane, povej,... se še kr dere pa neki preklinja, jaz nazaj da me naj pusti primir pa kaj si gre (zadaj kolona 4 avtomobilov) Jaz začnem nakazovat prvem avtu naj policijo pokliče, ženska je samo stran pogledala pa speljala. Me spet začne grabit pa cufat, pogleam njega, pa on spet a ti veš s kerim se zajebavaš, pa kdo sem jaz. Mu rečem, pa boli mene K***C kdo si ti, pa reče on reče da je 4 leta sedel, pa jaz še kr nazaj, ja pa ka dej a zato misliš da si nekaj več
No tak, da vas mal opozorim pred norci blizu Letuša, da ne bo kdo 60kg kolesar naletel na take psihiče, ker se lahko zgodi, da ne bo tako dobro odnesu, še posebej če bo tiho in se ne bo postavil po robu
Neverjetno 10min sem rabu, da sem se zavedal, da se je to res zgodilo, joj kak me žere pa jezi, še zdej
PS: Kako in kaj bij vi ukrepali, če bi slučajno prišli v tako situacijo???
Se opravičujem za napake, ker sem pisal res brzinski
LP