Tekmovanja
08.08.2022
Kolesarski maraton Tri srca 2022
Ob 09:44, migajte
jeti je napisal: |
pridem ![]() |
jeti je napisal: |
ustavi me samo vreme, stare sablje a pridete kaj? kot je že navada bi se dobili na bencinskem servisu. |
Truplo je napisal: | ||
Ne, mene več tovrstni maratoni ne privlačijo. Nenazadnje imam tudi precej stroškov... V Prekmurju imamo vsako soboto vnaprej napovedano turo, zadnjič smo bili v Avstriji, nabralo se je preko 100 km in skoraj 800 višincev. Tako da... Letos grem pač samo na Franjo, Kamnik, Vršič in verjetno Ivančno Gorico... Želim pa vam prijetno počutje in varno vožnjo! |
areh je napisal: | ||||
![]() |
Šejk je napisal: |
Ne bo nihče nič pokomentiral! |
crtj je napisal: | ||
pri kratkovidnih osebah so nastopale tezave z dojemanjem smernih znakov ![]() (dvakrat sem se zgubil) |
GT dancer je napisal: |
bemuga sn vidu unga tipa, ki je pri Komendi ležal na tleh |
semic je napisal: | ||||||
Pa kaj ni nobeden ustavil in mu pomagal ![]() ![]() |
ki bo v nedeljo 20.4.2008
v akciji SLOVENIJA KOLESARI
Start in cilj: Ob 10,00 uri v Ljubljani Črnuče na parkirišču VELO TRGOVSKI CENTER ČRNUČE, DUNAJSKA 421, cilj pa na istem mestu do 14,00 ure.
Proga: Ljubljana - Črnuče, Gameljne, Šmartno, Vodice, Zapoge, Valburga, Trboje, Voklo, Šenčur, Cerklje, Klanec, Komenda, Moste, Križ, Kamnik, Duplica, Mengeš, Selo, Povodje, Šmartno, Gameljne, Ljubljana - Črnuče
Dolžina: 81 km.
Zahtevnost: proga je pretežno ravninska s krajšim vzponom 1 km po startu in 1 km pred ciljem
Startnina: v pred prijavi do 16.4.2008 je 13,00 EUR in nato 15,00 EUR. Za imetnike Olimpijske kartice je startnina 13,00 EUR.
Nagrade: Udeleženec, ki prevozi maraton, dobi pokal, praktično darilo, toplo malico na cilju in osvežilne napitke na okrepčevalnici. Vse skupine, katere bodo organizirano prijavile več kot 10 udeležencev, prejmejo posebne pokale.
Ekipa, katera bo imela na vseh 5 prireditvah društva največje število udeležencev prejme posebno nagrado
PRIJAVE
VELO ČRNUČE, Dunajska 421,
Gostilna in pivovarna ANTON Grosuplje, Gasilska c. 3,
ŠD ŠPICA Grosuplje Trubarjeva 1,
preko spletne strani društva: www.spica-drustvo.si,
na dan prireditve od 8 ure dalje.
Vabljeni