LAGO DI GARDA

Domov > Forum > LAGO DI GARDA

LAGO DI GARDA

SORTIRAJ PO:
FUNAKI 16.06.2008 12:36
pozdravljeni,
med 21.06 in 25.06 grem na gardo, kampiral bom v Torbolah ali Arcu, ker grem z boljšo polovico me zanimajo lažje in srednje MTB proge v tej okolici, kot na primer do Lago di Ledro iz Rive.

Hvala za odgovore

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FUNAKI 16.06.2008 12:41
ker grem prvič dol, lahko tudi kakšni koristni nasveti
Zgubich 16.06.2008 12:59
tam dobiš karto in maš na terenu vse lepo označeno,če maš oa gps,je pa problem rešen 8O
kenz76 16.06.2008 13:29
obvezna tura je iz Rive proti Z obali jezera in potem po dobro oznaceni in urejeni kolesarski stezi do kraja Pergasina in naprej do razgledne tocke. zelo lepo!
druga podobna ima enako izhodisce, ampak zavijes nekje na sredini vzpona desno in nadaljujes smer za Lago di Ledro. ampak ne po glavni cesti, ampak po nasprotni strani doline poteka pespot, ki pa je dovolj siroka in polozna (samo par odsekov je strmejsih) in poteka vse do jezera Ledro.

ti dve iz glave, za vec pa res poisci kak lokalni zemljevid.

in uzivajta!
RAJDR 16.06.2008 13:39
mamo gor prikolco 8) tko če kdo rab
info na pm
killer 16.06.2008 14:04
hai funaki
od 22.06.-26.06. sm tud jaz na gardasee v limone
vozim pa cestaka
ce hoces se vidimo
FUNAKI 16.06.2008 14:35
killer ni problema, lahko se kaj dobimo, jaz bom tam z MTB, cestnega bom meu pa ta teden na servisu.
po priporočilih sem se jaz odločil za kempe v torbolah ali arcu, ker iz limon do rive ni preveč lušna cesta za po cesti se pelat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
killer 22.06.2008 00:32
ke si ze tam???
vambomzepokazu 22.06.2008 08:38
killer je napisal:
ke si ze tam???

ge tuj voda pujšča?
FUNAKI 26.06.2008 00:47
jaz nazaj, blo u redu, odpeljal par tur, spoznal killerja in skupaj smo odpeljali do lago di ledro in okoli njega, bilo vroče, bila v kempu v torbolah, cesta proti pregasini je že čisto domača, srečala tudi nekaj slovenskih kolesarjev, nekateri bolj drugi manj navdušeni nad potkami, bla na monte baldu, v glavnem lep dopust, več pa prihodnjič

Truplo 26.06.2008 00:49
FUNAKI je napisal:
jaz nazaj, blo u redu, odpeljal par tur, spoznal killerja in skupaj smo odpeljali do lago di ledro in okoli njega, bilo vroče, bila v kempu v torbolah, cesta proti pregasini je že čisto domača, srečala tudi nekaj slovenskih kolesarjev, nekateri bolj drugi manj navdušeni nad potkami, bla na monte baldu, v glavnem lep dopust, več pa prihodnjič

Če si videl in spoznal Smijcara, potem ti ni pomoči. Ta te je verjetno čisto pokvaril, he, he... A si pil tople špricerje?
heros 26.06.2008 03:42
včer sm bil tm in je blo 38 stopinj 8O
FUNAKI 26.06.2008 06:47
@truplo spoznal sem ga in tudi peljala sva skupaj, pila sva pa hladno pijačo in jedla pico v "ta dobri# piceriji

@heros te nisem nič videl, drugače je blo pa vsak dan bolj vroče, edino na Monte Baldu je blo znosnih 17 stopinj

killer 27.06.2008 06:26
heros je napisal:
včer sm bil tm in je blo 38 stopinj 8O

kje si pa biu??

vceraj sm prisel domov
vrocina skoraj neznosna
mtb-kasev dosti,cestakov bolj malo

z funakijem odpeljala na lago di ledro
tam sm spil hladno pivo v rekordnem casu :mrgreen: :mrgreen:

skratka super dopust
drugo leto grem spet
FUNAKI 27.06.2008 12:52
ojla killer, ste potem prišli pravočasno za v službo al ste šli že dan prej zvečer?

killer 28.06.2008 20:26
FUNAKI je napisal:
ojla killer, ste potem prišli pravočasno za v službo al ste šli že dan prej zvečer?

smo meli 3 ure zamude v sluzbo,no problem
drugace je pa vse o.k. bilo

glej zs
dagger 28.06.2008 22:14
Ciao!

Sem se ravno včlanla v klub, pa sem še mal na forum pogledala, pa vidim da ste tud nekaj okrog Gardskega jezera bicikliral. A ni zakon, čist mediterasnko podnebje, krasne ture. Jaz sem bla s fantom in še z enim parom, letos sva bila že v tretje, človek kar ne more, da ne bi šel za par dni tja. Mi mamo 2 vodnika, da si mal pogledaš, kaj se splača (glede pokrajine, užitkov na kolesu), aja vozimo vsi MTB. Bli smo letos od 9. do 15. junija, popoldan so ble sicer "showers", ampak je vsak dan padla tura. Bli smo seveda tudi Lago di Ledro, Monte Brione, Pergasina (mimo te res ne moreš), pol je pa še ena ful dobra Marocche al nekaj takega, bi mogla v vodnik pogledat. Pa Castel Drena, Tovi, pa Laghel smo hotel, pa smo se nakaj zaplezal, pa mal po svoje odpelal. Že komaj čakamo drugo leto, sicer se pa tud pr nas najdejo zlo zanimive ture za vmesni čas... Uživajte še naprej
killer 28.06.2008 22:39
jaz sm tud ze drugic na Gardi bil in drugo leto grem spet :lol: :lol:
FUNAKI 30.06.2008 13:25
na gardi sem bil jaz letos prvič pa definitvno ne zadnjič, seveda z MTB - tako da killer, drugo leto, drugo kolo sabo

ogi 30.06.2008 14:07
Eno vprasanjce glede tega... Kolikor sem videl po slikah je Garda raj za kaksne FR/AM variante. Kaj pa cisto navaden xc, ker prenasanja kolesa, voznje po skalah itd. ne prenasam? Zares iscem nekaj v stilu Pokljuskih cest oz. se bolje gozdnih poti, samo da ne bi bil krog 20 ali 30km ampak 60-70 in brez asfalta? Obstaja kaj takega okoli Garde? :)
killer 01.07.2008 17:05
ogi je napisal:
Eno vprasanjce glede tega... Kolikor sem videl po slikah je Garda raj za kaksne FR/AM variante. Kaj pa cisto navaden xc, ker prenasanja kolesa, voznje po skalah itd. ne prenasam? Zares iscem nekaj v stilu Pokljuskih cest oz. se bolje gozdnih poti, samo da ne bi bil krog 20 ali 30km ampak 60-70 in brez asfalta? Obstaja kaj takega okoli Garde? :)

garda je pravi raj za mtb-kase
ce hoces ras samo mtb vozit je najboljse ce kje zgoraj v hribih kvartir imas,npr.lago di ledro
od tam je verjetno mogoce res lepe ture odpeljat tud po makadamskih poteh
killer 22.06.2009 20:24
hay funaki

a gresta letos spet z boljso polovico na grado??
blum 26.06.2009 20:49
Ima morda kdo kakšne zemljevide kolesarskih poti v okolici Garde za pokazat? Pa kar s predlogi na dan za kakšne zanimive panoramske mtb ture prosim (vozne potke, ceste itd...).
RokKras 30.06.2009 06:16
Jaz sem se tut odločil, da grem letos na Gardo v Torbole (prvič). Če ima kdo kako kolesarsko karto bi prosil, če jo lahko pošlje.

Še bolje pa bo, če bo še kdo od 1. avgusta naprej tam gor. Bi se lahko zmenil za kako turo.

Rok
Mad_one 25.07.2009 20:54
Ima kdo kakšen nasvet turce za cestaka v okolici jezera?
Ali se da s kolesom (tuneli ... ) peljati okoli jezera?
zmaj24 25.07.2009 20:57
Da se, samo je vprašanje če je to smiselno, sploh sedaj poleti?
Za moje pojme je to preveč prometna cesta, vsaj ta na vzhodni strani. Na zahodni sta pa mislim da dve... Ampak naj kdo drug raje pove.
Mad_one 25.07.2009 21:04
zmaj24 je napisal:
Da se, samo je vprašanje če je to smiselno, sploh sedaj poleti?

Hja ... v ponedeljek pičim tja, pa se razgledujem za cca 150 km-jev (ne pretežkih, da bodo sotrpini preživeli in moja rit za sredo ne bo preveč obrabljena).
blum 25.07.2009 21:09
Za en, dva dni boš hodil tja? Se ti ne splača. No, ja...

Fino je imeti kakšno zadnjo lučko za čez tunele ali kaj podobnega, da si bolj opazen. Če hočeš pa kake klance za vozit pa tud tud lahk kej priporočim.
killer 04.08.2009 19:30
FUNAKI je napisal:
na gardi sem bil jaz letos prvič pa definitvno ne zadnjič, seveda z MTB - tako da killer, drugo leto, drugo kolo sabo

ne pride v postev
samo dirkalec gre z mano
se 10 dni pa grem
a bo se kdo tam :?:
powahh 04.08.2009 19:47
tisti k grete sedaj tja se pripravite na iber gužvo, ampak res iber. Maš lepe tut cestne ture predvsem od rive del garde pa na sever, kjer so manjša jezera in lepi klančki. Za mtb je itak raj in tistih kart majo tam na kile na vsakem vogalu. Drugače pa okoli jezera ni prepričljivo ker je na zahodni strani ozka cesta z veliko tunelov brez luči. Če prišteješ enormen avgustovski promet potem veš kako zgleda.

Drgač pa tam turizem res rula. Najlepše je po 1 maju in začetek septembra.

LP
1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI