Splošno
30.09.2023
Obžuljena rit in bolečine v nogah, ter kolenih
Ob 06:54, SODROVC
killer je napisal: |
ke si ze tam??? |
FUNAKI je napisal: |
jaz nazaj, blo u redu, odpeljal par tur, spoznal killerja in skupaj smo odpeljali do lago di ledro in okoli njega, bilo vroče, bila v kempu v torbolah, cesta proti pregasini je že čisto domača, srečala tudi nekaj slovenskih kolesarjev, nekateri bolj drugi manj navdušeni nad potkami, bla na monte baldu, v glavnem lep dopust, več pa prihodnjič![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heros je napisal: |
včer sm bil tm in je blo 38 stopinj ![]() |
ojla killer, ste potem prišli pravočasno za v službo al ste šli že dan prej zvečer?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ogi je napisal: |
Eno vprasanjce glede tega... Kolikor sem videl po slikah je Garda raj za kaksne FR/AM variante. Kaj pa cisto navaden xc, ker prenasanja kolesa, voznje po skalah itd. ne prenasam? Zares iscem nekaj v stilu Pokljuskih cest oz. se bolje gozdnih poti, samo da ne bi bil krog 20 ali 30km ampak 60-70 in brez asfalta? Obstaja kaj takega okoli Garde? ![]() |
zmaj24 je napisal: |
Da se, samo je vprašanje če je to smiselno, sploh sedaj poleti? |
na gardi sem bil jaz letos prvič pa definitvno ne zadnjič, seveda z MTB - tako da killer, drugo leto, drugo kolo sabo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
med 21.06 in 25.06 grem na gardo, kampiral bom v Torbolah ali Arcu, ker grem z boljšo polovico me zanimajo lažje in srednje MTB proge v tej okolici, kot na primer do Lago di Ledro iz Rive.
Hvala za odgovore