gonzo je napisal: |
Hvala za odgovore! Sicer sem imel v mislih bolj tisto pot čez Malo Štango na Veliki vrh pri Litiji. Malo mi je škoda specialke za po makadamu ampak bom poskušal. |
Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
@vili:Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
U lepa. Pecelj bo ob promet.
@-BLAŽ-:@vili:Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
Promet se bo od Sostra preko Pečarja verjetno precej povečal. V Sostru že čaka urejen parking nasproti avtobusne postaje ( P+R sistem). Za kolesarje to ni najboljša novica.
@CKR.SI:@-BLAŽ-:@vili:Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
Promet se bo od Sostra preko Pečarja verjetno precej povečal. V Sostru že čaka urejen parking nasproti avtobusne postaje ( P+R sistem). Za kolesarje to ni najboljša novica.
Ne ne, včasih smo šli na kofe in radlerja k Peclju....to sem mislil
@-BLAŽ-:@CKR.SI:@-BLAŽ-:@vili:Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
No saj jaz o Peclju sploh nisem razmišljal in sem imel v mislih samo cestni promet. Velika večina osebnih vozil je prej vozila mimo Peclja, ker je bila čez Pečarja cesta slaba. Sedaj pa se bo to tudi zaradi razširjene Litijske ceste spremenilo.
@CKR.SI:@-BLAŽ-:@CKR.SI:@-BLAŽ-:@vili:Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
No saj jaz o Peclju sploh nisem razmišljal in sem imel v mislih samo cestni promet. Velika večina osebnih vozil je prej vozila mimo Peclja, ker je bila čez Pečarja cesta slaba. Sedaj pa se bo to tudi zaradi razširjene Litijske ceste spremenilo.
To pa res ja. Verjetno so to asfaltiral, ker bo Zaloška zaradi obnove zaprta dobro leto in želijo promet iz Besnice preusmeriti na Litijsko.
Ko smo že pri teh okoliških hribih, je kdo zainteresiran za kak nočni vzpon na Janče ali Pečarja?
@vili:Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
bemti, sem že skoraj obupal.
@Mosad:@vili:Je pa iz Besnice končno asfalt na Pečarja oziroma proga 29 MPP nima več makadamskega odseka.
bemti, sem že skoraj obupal.
Jaz tudi. Končno . Super !
S tem ne mislim tpoti, ki gre proti Besnici in potem po dolini proti Litiji temveč tisto "direktno".
LP