evo po šestletnemu druženju s sigo tour (kupil od uporabnika klatez), je prišel čas za nabavo novega. letno prevozim max. 3.500 km, želim karbonca z ultegro, kompakt, velikost 56, gledam pa tele:
www.funsports.si/index.php/bi ke/kolesa/cestna/karbonski-okv ir/domane-4-5-c-2013.html
odprt sem za predloge, želim kvaliteten okvir z dobro garancijo, ki jo je možno tudi uveljavljat. kaj priporočat za cca. 1500 - 1700 eur.
možnost nakupa tudi rabljenega, če je kaj res dobrega in ohranjenega za dobro ceno.
Tale merida na bolhi je velikost 50.
ja, nisem dobro pogledal. torej, odprt sem za predloge
@gassa:evo po šestletnemu druženju s sigo tour (kupil od uporabnika klatez), je prišel čas za nabavo novega. letno prevozim max. 3.500 km, želim karbonca z ultegro, kompakt, velikost 56, gledam pa tele:
www.funsports.si/index.php/bi ke/kolesa/cestna/karbonski-ok v ir/domane-4-5-c-2013.html
www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesa/cestna-k o lesa/merida-reacto-907-novo-g a rancija-akcija-1292799208.htm l ?aclct=1397167817
odprt sem za predloge, želim kvaliteten okvir z dobro garancijo, ki jo je možno tudi uveljavljat. kaj priporočat za cca. 1500 - 1700 eur.
možnost nakupa tudi rabljenega, če je kaj res dobrega in ohranjenega za dobro ceno.
Dej no glej najprej na št. velikosti bicikelna , pol je oprema , barva pa ta zadnja. Tale je št 50 . Paše ti če imaš 155-160cm.
@gassa: ali obstaja kje na netu vodič po opremi, npr. sora, 105, ultralegera...
Sora, tiagra, deore,105, ultrega, dura ace . Evo ti jih po vrsti , več jih ni razen še di2 - elektrošaltanje.
nic drugega kot tole
www.extremevital.com/sl/koles a/cestno-kolo-giant-tcr-compos ite-1-2014-p-12383.html
pa tista merida ma 6700 ultegro, prejsni model
pa ne kupuj prejsnih modelov treka, ker so skor ista cena kot letosnji modeli
letos je trek pocenil vse modele in si jih dobil v prednarocilu skoraj ceneje kot lanske modele s popustom, s tem da majo novo ultegro
rekreativec katere obroče imaš?
@HP:@gorann3:nic drugega kot tole
www.extremevital.com/sl/koles a/cestno-kolo-giant-tcr-compo s ite-1-2014-p-12383.html
Za 1215€ dobiš planet X-a z full ultegra upremo pa še karbonc je.
www.planetx.co.uk/i/q/CBPXSLP ULT6800/planet-x-pro-carbon-s h imano-ultegra-6800-road-bike
E avgusta pa naročim, bicikel od istega proizvajalca (Planet X RT-58 Ultegra 6800)
@gorann3:nic drugega kot tole
www.extremevital.com/sl/koles a/cestno-kolo-giant-tcr-compo s ite-1-2014-p-12383.html
Meni je tudi tale giant top za ta denar.Edino obroči so popolna neznanka.
A kdo ve kaj več o teh obročih giant P-R2.A to je za kaj in v kašen rang spada?
Me zanima koliko bi prodajalec znižal ceno če bi kolo vzel brez obročev.
Kupil prav takšno kolo v Freestyle Ljubljana ( po novem Giant ) brez obročev in so mi žnižal ceno za 100€. So pa nekje v rangu Fulcrum 7. Samo kolo pa za ta denar prava raketa. V resnici še veliko lepše kot na sliki. Močno priporočam.
tale kolo na drugiem linku od planet x je vsaj kolesu podoben
a je nujno, da je karbonc? rosebikes ma nekj dobrih koles
@MANKO:Kupil prav takšno kolo v Freestyle Ljubljana ( po novem Giant ) brez obročev in so mi žnižal ceno za 100€. So pa nekje v rangu Fulcrum 7. Samo kolo pa za ta denar prava raketa. V resnici še veliko lepše kot na sliki. Močno priporočam.
super, jest bi tud tegale, ce ne bi dobil pri lokalnem prodajalcu boljse pogoje za nakup treka, pa vse bolj mi odgovarja race geometrija
kot da je karbonc boljsi od aluminija glede staranja
www.kolesa-smole.si/aktualno- 11874/scott-foil-2013-akcija/
povprasaj za model foil 30, s sram rival grupo, pride pa 1790eur, ce je tvoja velikost, to je tud super kolo
odločil sem se za z gorca presedlam na specialko, z gorcem letno prevozim cca. 1500 km. Glede na to, da sem popoln začetnik, bi rad čimveč informacij o velikosti , ki bi bila primerna zame (visok sem 184 cm, pa kar dolgonog), vrsti koles in na kaj je treba biti pozoren pri nakupu. spd-jev sem vajen. za začetek želim kupiti rabljeno specialko, ki bi mi služila brez večjih problemov kako sezono za 300 - 500 eur.
kakšni nasveti?