Drugi športi
20.01.2021
Ciklokultivator za vegane
Ob 14:27, Quercus
kostolomc je napisal: |
jest pa kokr vedno....... v zelenem gnezdu..... kamooooooooon & lt;br /> vsi za šampijone zelene rdeče bike bomo pojedl in popil |
zmaj24 je napisal: |
Slab začetek, (vsaj upam) dober konec! Komentar za današnjo tekmo ni potreben! Bomo videli ali je bilo to samo danes, ali pa kaj resno ne štima. Skratka najprej gostovanje v Innsbrucku, potem pa domača tekma proti albi (ki pa je danes slavila pri linzu s 3:2). |
Cowboy je napisal: |
sj bo bolš ![]() |
zmaj24 je napisal: |
Naši tudi meljejo, ravno toliko da gola ne dajo! |
Toaster79 je napisal: | ||
Vaši nimajo za burek ![]() |
jeti je napisal: |
najbolje za slo hokej da meljeta oba, napovedujem finale olimpija - jesenice ![]() |
rekrut je napisal: |
Jeti, da se Ti besede pozlatijo. ![]() Na splošno pa nisem navdušen nad nobeno od predstav, ki sem jih gledal tako v Tivoliju kot na Jesenicah. Obrambne vrste so na trenutke kot luknjičasti bohinjski sir. Upam, da bodo zadeve popravili in izboljšali igro v napadu. Slednje predvsem velja za Olimpijo, ki sploh še ni zadela. Če odmislim tiste "avtogole". ![]() Malo preveč na ležerno so začeli in kakšna kapljica preveč - posledice so pa tu. Upam, da se bodo v štabu zelenih zamislili nad vsem skupaj in potegnili nekaj pametnih potez. Vratar Morisson me doslej še ni prepričal, čeprav - roko na srce- tudi Westlund me v prvih tekmah lani ni. Sem pa vesel borbenosti mladih igralcev in upam, da bodo dobili več priložnosti. Osebno bi skušal kdaj pa kdaj kombinirati malo bolj te udarne trojke in dati več možnosti sodelovanja med mladimi in starimi. Na kratko o naših: Doslej je vse skupaj - po videnem- še bolj kot ne hokejsko prebujanje. A upam ,da se prebudijo dokaj kmalu. V nasprotnem primeru se mi zdi, da bo Sekelj potegnil na plan spet kakšno novo potezo. Z menjavami vred. O sami ligi in tekmah pa: Presenečenje zame je bila zmaga Albe proti Salzburgu. To napoveduje mnogo bolj dramatične tekme proti Madžarom, kar je dobro za samo ligo. Me prav zanima kako se bo v petek proti njim izkazala Olimpija. |
Toaster79 je napisal: |
JEEESEEENIIII CEEEEEEEE!!!!! ![]() |
slapar je napisal: |
Na žalost smo spet izgubili 2:3 ![]() |
Liga EBEL, 1. krog:
Četrtek, 18. september:
Vienna Capitals : KAC 3:4 (0:1, 0:1, 3:1; 0:1)
Casparsson 48., Curenkov 58., Healey 60.; Norris 3., Brandner 38., Schuller 48., Reichel 65.
Petek, 19. september:
19.15 Tilia Olimpija ? Red Bull Salzburg
19.15 Acroni Jesenice ? VSV
19.15 Liwest Linz ? Alba Volan
19.15 Innsbruck ? Graz 99ers
prenos iz ljubljane na Šport TV