Truplek je napisal: |
Včeraj se je tudi izkazalo, da imata Pahor in Janša nekaj skupnega. Kaj? Probajte ugotoviti. |
ogi je napisal: | ||
Ce nic drugega to, da bi bilo zivljenje dosti boljse, ce teh dveh (plus ostalih 500 prisklednikov) ne bi bilo na tem svetu.... Marsovci, ki ugrabljate ljudi, kje ste? |
rekrut je napisal: |
Bom tule vprašal: Ogi, kako si zadovoljen z novim zunanjim ministrom? Si bolj poklican za to. Kar se ostalih tiče: Širce me je strah, o šolstvu pa sploh ni da bi govoril. |
rekrut je napisal: |
Bom tule vprašal: Ogi, kako si zadovoljen z novim zunanjim ministrom? Si bolj poklican za to. |
laufar je napisal: |
Truplo, a si kej prebral njihovo izobrazbo? Pa to so bli Janševi totalni analfabeti proti tem! Tko da, muč, muč.... |
Kakor nekoč Drnovšek, da bo odprl toliko in toliko delovnih mest, če LDS zmaga... Volilci v Sloveniji se ne bomo nikoli ničesar naučili, se mi zdi! |
KAVITATOR+ je napisal: |
ko bo min. plača 1000eur jim pa čestitam |
ZigaK je napisal: | ||
Ampak to je pa res svinjarija, obljubljat delovna mesta. |
Dream team se predstavlja - upam, da imajo vse napisano, kar hočejo povedati |
Me čudi, da se je Virant toliko napihoval. |
Izgleda, da Bajuk res nima pojma |
ZigaK je napisal: | ||||
Madona mate kratek spomin Kaj pa vader in njegovih 6000 delovnih mest? A morm vse jst? Grampy da te ni sram, to bi mogu ti skokom. |
ogi je napisal: | ||||||
Glede na tvoje polpismene strokovnjake, je bolj tezko govoriti o tem, kdo mora imeti na listku napisano tisto, kar si zeli povedati. Ceprav po drugi strani je pa tudi res, da tvoji strokovnjaki ravno zaradi polpismenosti niso potrebovali listkov... jih tako ali tako ne bi znali prebrati.
Mene tudi... mar bi bil tiho, ker razen ogromno govorjenja je bilo bore malo od njega... no razen tiste delovne sobote, za kar mu gredo vse cestitke. Drugace je pa, kot sem napisal, hudicevo veliko govoril, kako on ne bo popustil nikomur, na koncu so pa vedno vsi dobili tisto kar so zahtevali, minister Gregor pa je cudezno obmolknil.
Za to ti ni ravno potrebno biti ne vem kaksen genij, da ugotovis nekaj takega. Aja pa se to... kot kaze bomo kljub tvojemu otresanju o pocasnosti, dobili novo vlado prej, kot pri tvojem velikem vodji. |
ZigaK je napisal: |
Pa kaj ne znaš kliknit na link in prebrat? |
ogi je napisal: |
Mislim, da je njegova napoved o 6000 delovnih mestih v Murski Soboti kar nekaj vredna... konec koncev v Murski Soboti verjetno ni na 100.000 delovnih mest. Glede skorjice kruha pa ne vem... kot kaze pa se ti mocno bojis zanjo, da je ze v naprej pri novi vladi vse tako zelo zanic |
V glavnem je potrebno dati vladi sedaj mir, naj dela. Stara fraza, vendar Pahor govori, da tega ne bo upošteval in da se lahko dajejo še sedaj konstruktivne pripombe ipd... Potem pa pljujmo, če že sam tako hoče. |
Prej bi bil zato, da se v začetku zakonodaja tako izpopolni, da bodo delodajalci imeli točno določene obveznosti, ne pa kot je sedaj, da lahko razni s.p.-ji izigravajo zakon, kakor se mi zdi. |
Kaj menite? So na funkcijah pravi ljudje, je porazdelitev resorjev prava, pravična do rezultata strank ipd...
Včeraj se je tudi izkazalo, da imata Pahor in Janša nekaj skupnega. Kaj? Probajte ugotoviti.