Tekmovanja
17.11.2023
Maratona dles Dolomites 2023
Ob 18:30, Galc10143
areh je napisal: |
Truplo, dej vsaj kak mesec mir s tem RAAM-om, no. ![]() LpA |
areh je napisal: |
Truplo, dej vsaj kak mesec mir s tem RAAM-om, no. ![]() LpA |
Truplek je napisal: |
Raam je tudi spoznavanje Amerike, načina življenja (kolikor se da sploh kaj videti in doživeti v tem kratkem času). |
Sam Raam vzbuja nekaj zanimanja pri Američanih, predvsem pri kolesarjih, kateri se okrog tiste znamenite plaže veliko vozijo |
ogi je napisal: | ||||
Ja definitivno... V parih dnevih v avtodomu skupaj s se petimi Slovenci definitivno spoznas ameriski nacin zivljenja v nulo. Da o raziskovanju Amerike niti ne govorim ![]()
Dajte pocasi ze nehat sami sebi lagat. RAAM ne pomeni nic ampak resno cisto nic. V ZDA ne pride niti v lokalne casopise ali TV novice, kaj sele, da bi se o njem porocalo na nacin, kot ga poskusate predstaviti tule. Na vaso zalost sem prevec v ZDA (vkljucno s casom, ko se RAAM odvija), da bi verjel tem vasim pravljicam. Tako na zalost vem kaksno medijsko pokritost ima dirka. |
area_51 je napisal: |
Za dvojico je ze znano kdo gre ![]() ![]() |
Truplek je napisal: | ||
Metak odnosno Torro ali Kuža Luka Toni se je vrnil iz Španije, povedal mi je, da je prevozil cca. 1.700 km in da je hudičevo močan. Dobro, vemo, da ima precej kil, morda je mislil kaj drugega, a? ![]() Mimogrede, baje bo 07.02.2009 še ena predstavitev v kinu Metropol o lanskem Raam-u. Baje je veliko zanimanje v Celju in okolici. Zainteresirani boste še obveščeni! |
Pa še ena anekdota z lanskega Raam-a, zdaj, če je resnična, pa lahko potrdi samo Jure Robič in njegova ekipa. Baje ga je nekje ob progi intervjuvala britanska novinarka, ga vprašala to in ono, med drugim tudi nekaj podobnega. "Če ve, kakšna so občutja ob zmagi. Če računa na zmago"! Baje je debelo gledala, ko ji je Robič povedal, da je zmagal že trikrat in da misli na prijetne občutke ob četrti zmagi. Zdaj, če je res, pa res ne vem. To sem samo slišal. |
porto je napisal: |
evo tule imas http://www.youtube.com/ watch?v=NtOj1HMMsbE&featur e=related |
Hvala lepa, bom pa moral doma malce poprositi Vaderja, da mi kaj prevede. Moja angleščina je bolj zanič, he, he... |
porto je napisal: | ||||
joj no ta anglescina ki jo govori je na ravni osnovne sole bos pa ja razumel... ce zelis ti jst napisem kwa je govoru... |
Hvala lepa, bom pa moral doma malce poprositi Vaderja, da mi kaj prevede. Moja angleščina je bolj zanič, he, he... |
Tako več kakor pol leta pred štartom te znamenite preizkušnje odpiram temo.
Vidim, da je MarkoEx že v akciji - dela prve korake in zbira sponzorje. Torej je odločen, da gre na dirko posameznikov. Vsekakor bo tam tudi Jure Robič. Veliko se govori, da Strasser. Morda Gerhard Gulewicz, kateri je letos imel toliko smole, pa tudi sreče, da je ostal cel.
Gre še kdo iz Slovenije. Morda spet kakšna izjemna dvojica, kakor je bilo letos. Koliko zmag, pa tudi drugih vidnejših uvrstitev bomo ponovno dosegli za Slovenijo? Bo več medijskega pompa o teh zadevah?
Za popestritev en utrinek iz Oceansidea - tako je tole izgledalo ob znameniti plaži in tistem pomolu - malce of toppic, pa vseeno: