F1 2009

Domov > Forum > F1 2009

F1 2009

SORTIRAJ PO:
daks 12.01.2009 16:16
Ker so ekipe ze zacele s predstavitvami dirkalnikov, se spodobi da zacnemo to temo ;)
Prvi je Ferrari - klik



Fot ke --> klik
scottscale 14.01.2009 12:22
no ja...s tistim zadnjim krilcem so ga usrali mal letos, gume so pametna odločitev, znižanje prednejga krilca tudi, morali pa bi razširit avte, kot so bili do leta 97. in odstrani vsa miniaturna krilca z avta, ki samo kvazijo linije.
Murko 19.02.2009 12:42
Raikonen bo mogu nehat pit, a si predstavljate vi to :?
slavko 19.02.2009 13:44
To je že skoraj štirinajst dni stara novička. Ja sej itak se bo fantič moral malo unesti, kajti svojo mastno plačo mora zaslužiti, pa še če že ima namen še v drugo postati prvak, bo pač moral malo premzati glede pijančevanja. Prav tako je že uspešno začel hujšati. V bistvu če ga kaj spremljate, je zadnji mesec izjemno aktiven v dirkaškem smilu, saj je kar pridno sodeloval na enem izmed reliju, pa bordal je tudi veliko. Skratka Raikkonen, je vneto pripravlja na novo sezono, in veliko bo naredil že stem, da ga bo vsaj začasno nehal žlampati. :P

He he he, če je bil velemajstr Šumi za alpsko smučanje, se Kimi očitno odlično počuti na bordanju. Počuti se kot riba v vodi. :mrgreen:
Poglejte ta odločen ne! :lol: :lol:
jeti 19.02.2009 13:52
go ferrari!
ogi 19.02.2009 14:42
slavko je napisal:
He he he, če je bil velemajstr Šumi za alpsko smučanje, se Kimi očitno odlično počuti na bordanju.

Samo da za razliko od Schumacherja, ki na smuceh ni znal niti stati kaj sele smucati, Kimi vsaj na priblizno normalno (beri: stabilno) izgleda na boardu.
MajklNajt 19.02.2009 15:06
ogi je napisal:
slavko je napisal:
He he he, če je bil velemajstr Šumi za alpsko smučanje, se Kimi očitno odlično počuti na bordanju.

Samo da za razliko od Schumacherja, ki na smuceh ni znal niti stati kaj sele smucati, Kimi vsaj na priblizno normalno (beri: stabilno) izgleda na boardu.


Za razliko od Kimija, ki zna povprečno vrteti volan, pa je Schumacher večni kralj volana....da o motivaciji, disciplini, profesionalnosti in ambicioznosti ne govorimo... ;)
ogi 19.02.2009 15:26
No cisto povprecen najbrz tudi Kimi ni, ce je svetovni prvak ;)
slavko 19.02.2009 19:09
MajklNajt je napisal:
ogi je napisal:
slavko je napisal:
He he he, če je bil velemajstr Šumi za alpsko smučanje, se Kimi očitno odlično počuti na bordanju.

Samo da za razliko od Schumacherja, ki na smuceh ni znal niti stati kaj sele smucati, Kimi vsaj na priblizno normalno (beri: stabilno) izgleda na boardu.


Za razliko od Kimija, ki zna povprečno vrteti volan, pa je Schumacher večni kralj volana....da o motivaciji, disciplini, profesionalnosti in ambicioznosti ne govorimo... ;)
Se strinjam glede Kimija. Lani je bil res slab, in čeprav po novem navijam za njega, sem bil nad njim zelo razočaran. Kar se tiče njegovega naslova je pa sijajen dosežek, toda jasno je da ga je osvojil z veliko pomočjo Hamiltona in Fernanda Alonsa. Potem je tu še afera med Mclarnom in Ferrarijem, pa trenj med tema dvema dirkačema v Mclarnu, in še posebno nespobnost Hamiltona na zadnjih dirkah. To je glavni razlog zakaj je Kimi osvojil tisti naslov, in to sem trdil vseskozi. Brez dvoma je lepo da ga je osvojil, toda sedaj mora to še potrditi. Torej to sezono mora prvak prihajati iz rdečih vrst. :twisted: :P 8)

O Šumiju pa z Ogijem sploh ne mislim razpravljati, ker tolče same gluposti. In je očitno da nima pojma o pojmu, o Šumiju! :lol: :D
Toda ker smo že pri Šumiju, še ena njegova motoristična. 8) Najhtrejši upokojenec na planetu. :lol:


Seveda pa včasih tudi malo poljubi asfalt. :mrgreen: Ta je iz zadnjega padca pred štirinajstimi dnevi.
slavko 19.02.2009 19:26



DusanK 19.02.2009 19:27
Pa dej že nehi s tem prepotentnim švabom, ki se mi je zameru že ko je Hilla zrinu s proge in znova dokazoval svojo škrtost, ko je pol hrane uvažal iz svoje Nemčije, čeprav je prebival v tujini. "Boh vari" dat kej zaslužka lokalnemu trgovcu. Madona , marmelado so mu direkt iz švabije vozil, kot da bi bla ostala pa kužna ! Serator na kubik !
Če bi bil za kej bi še vozu F1. Koji K se zdej duva z motorjem, če ga še vozit ne zna ! Zanč je revčka celo skipal ! Bogi !
slavko 19.02.2009 19:31
Dusank, ena samo zate. :mrgreen:
DusanK 19.02.2009 19:33
Dej raj kako rdečelasko prlimi , ne pa tega pedra !
daks 19.02.2009 19:35
Dej nehte bit ko otroc, madona :twisted:

Ta je sele dobra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: klik
slavko 19.02.2009 19:36
Evo še ena lepa motoristična. :lol:

Ok dost je bilo o Šumiju, kajti tema je F1 2009. :D
DusanK 19.02.2009 19:36
Sicer pa je tema F1 2009 in ne njegov življenjepis !
ogi 19.02.2009 19:39
slavko je napisal:
O Šumiju pa z Ogijem sploh ne mislim razpravljati, ker tolče same gluposti. In je očitno da nima pojma o pojmu, o Šumiju!

In kaj si hotel povedati s temi njegovimi smucarskimi fotkami? Da zna slucajno smucat? Ker ga verjetno v zivo ne bos nikoli videl, pojdi na Youtube pa najdi kaksen video, kjer bos videl njegovo "vrhunsko" obvladanje smuci... pa nadaljuj se s fuzbalsko zogo, kjer je prav tako pravi virtuoz.
PS: Mogoce o Sumiju res ne vem prav veliko, zato pa o smucanju toliko vec. Tako da mirne duse lahko povem kdo zna in kdo ne zna smucat.
slavko 19.02.2009 19:39
daks je napisal:
Dej nehte bit ko otroc, madona :twisted:

Ta je sele dobra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: klik
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ma on ne more biti nikoli prvak. Poglej kako ga Kubica pere. :lol: 8) Če pogledaš lanjsk osezono, je na dirkah končeval pred Kubico le v primerih, če je šlo Poljaku kaj hudo narobe. Sicer ga je pa pral celotne dirkaške vikende. Ponavadi je bil Kubica že na prvih treningih tudi za več kot pol sekunde hitrejši. :D
slavko 19.02.2009 19:42
He he he z Dusankom sva v isti minuti oddala post. Ja Dusank se strinjam, res je tole tema F1 2009. Toda malo sem te moral spomniti na Šumija. Upam se ti ni preveč dvignil pritisk. :mrgreen:
Murko 20.02.2009 09:01
Dusanuk-ju: Ni bil Hill, bil je Villeneuve, leta 97, ko ga je hotel zriniti. Leta 94 GP Adelaide, je bil pa tisti, ki je Šumija ven butnu. :!:
slavko 20.02.2009 10:57
Pa še kar je najbolj smešno pri Hillu je to, da je bila lani celo novička na vseh F1 portalih, in tudi na mojem forumu, ko je od Hilla sin rekel očetu: oče tukaj si bil pa ti kriv! Vsak k ije realen ve da je Hill tam povsem brez veze napdel Šumija, saj je bil Šumi že itak tik pred odstopom ker je poškodoval dirkalnik, toda Hill je hotel z glavo skozi zid, in je še napadati Šumija v nemogočem zavoju ko se je Šumi vračal nazaj na stezo. Torej tam se je Hill dobesedno osmešil, in podobno se je Hill osmešil leta 1993 v deževnem Spaju, kjer ga je šumi povsem deklasiral na povsem deževni stezi, na gumh za suho stezo. :mrgreen:

Sej bi ponudil dokaze o tem, toda trenutno moj forum ne dela, in ko bo delal si boste lahko ogledali vse posnetke in tudi izjave nekaterih forumašev, ki spremljajo F1 že desetletja. Kar se tiče leta 1997, se pa strinjam da je tam proti Willnewu Šum ipretiraval, saj je bil Žak dosti hitrejši. :D Tudi to moje mnenje boste lahko prebrali, ki sem ga spisal že pred leti.

V prid Šumiju da takrat ni storil nič kar ni bilo v nasprotju z pravili leta 1994, je tudi odločitev komisarjev, da ni storil Šumi nič kar bi bil ov nasprotju z dirkanjem. Naprimer leta 97 je bil kaznovan in so mu pobrali vse točke. Toda taki navijači kot je recimo Dusank, ki zadevo prebere iz rumenih medijev, in potem vso zadevo posplošuje, potem izpade da je bil Hill tam res veliak žrtve. Dokaz za to da Dusank nima prav in da posplošuje je tudi njegova izjava o škrtosti, kar je povsem mimo. Pozabil je na vse humanitarne akcije in druge zadevo, toda žal njegov spomin seže le do tiste marmelade. :lol:

Tak oda o škrtosti nima smisla sploh debatirati, kot tudi ne o Šumiju kot osebnosti, saj močno dvomim da ga Dusank in podobni navijači poznajo osebno. Sicer pa tudi meni je bil Hill in Montoya povsem mimo, pa kljub temu o njima ne pišem neumnosti. Toda ker se za dobrem konjem še vedno praši, bomo pač še naslednjih nekaj deset let prebirali razne eseje o Šumiju. :mrgreen: Jebat ga ima sedem naslovov, o čemer večina dirkačev le sanja lahko. Trenutno je še najbližje temu Lewis Hamilton.

Čeprav ne prihaja iz redečih vrst, mu moram priznati da še najbolj od vseh spominja na Šumija, kot je izgledal Šumi na dirkališčih v začetnih letih kariere.
MajklNajt 20.02.2009 11:08
Zakaj pa noben ne napiše koliko je Šumi prispeval v dobrodelne namene po tsunamiju, leta 2004?! Da drugi dobrodelnih prireditev sploh ne omenjam...

Roko na srec, vsak, ki pride v F1 ne more bit slab. Ampak resnici na ljubo, Hill in Villeneuve sta bila prvaka, ker sta pač v tistem času sedela v Williamsu, ki je takrat bil najboljši avto. Kdo še pa danes govori o njima?! Na priljubljenosti/prepoznavnost i sta pridobila tudi po tem, ker ju je Schumacher takrat zirinil/hotel izriniti s ceste. Drugače pa od njiju bore malo... Villeneuve še je kar nekajkrat omenjal incident iz leta 1997, ker drugače bi ga itka pozabili. Zakaj pa ga je BMW odslovil....ker je najboljši?! pfff
Ja, Schumacher je takrat nardil napako....kar nekaj...ampak jih niso vsi?! Tud tisti vozniki od zadaj so delali podobne pi*darije, ampak jih niso "opazili", kaznovali, ker, če pač voziš spredaj, si pa viden vsem...
Zato mi ne trosit takih o Hillu in podobnim. Ko se gre o vrtenju volana, je Schumacher kralj. Pa če si priznate ali ne.
Kje pa on naroča marmelado, je pa itak njegova osebna stvar. Žalostno za tiste, ki se s tem ubadajo. Verjetno še jih zanima s katerim wc papirjem si rit briše...
slavko 20.02.2009 11:14
Jah itak da imaš prav, toda žal ga nekateri ne morejo preboleti, ker je v svojem življenju nekaj dosegel. Postavil je mejnike, ki je bo težko preseči. ;) Sam že sedemnajst let spremljam, in kot sem omenil mi nekateri dirkači nikoli niso ležali tudi Willnevue ne, toda nikoli pa nisme o njih pisal takih neumnosti, kot to počnejo nekateri Šumijevi nasprotniki. :D Eno je realno spremljane F1, drugo pa nabijanje postov tja v tri dni.

No edin oglede Šumijeve smučarije, sem morda le delno strinjam z Ogijem, res Šum ini smučar svetovnega kova, toda močno dvomim , da tudi Kimi svetovno obvlada bordanje. Vsi ti dodatni športi, in so le nek dodatek nekakšna rekreacija, ob glavnem športu. Tudi Šumijevi izleti z motorji na stezo niso zato da bi se bahal, ampak je to le želja po vonju po bencinu. Vse to sem jaz napovedoval še preden je šel v penzijo, da bo tudi v penziji izjemno aktiven. On je ravno tak ozastrupljen z bencinom, kot smo mi z kolesarjenjem. :P :mrgreen:

Samo njegovi nasprotniki pač niso sposobni tega razumeti. Sicer pa Dusank, če se kdaj srečava bom z veseljm s teboj udaril kakšno debato tudi glede tega. Seveda po možnosti ob pivu. :mrgreen: :mrgreen:
Murko 20.02.2009 11:39
Damon (rain) in Mihael(slike) :!: , sta v mokrem spa-ju dirkala 95-o.
MajklNajt 20.02.2009 12:05
Točno, imam doma to dirko, v VHS kvaliteti :)
Murko 20.02.2009 12:34
DusanK 20.02.2009 13:44
Jebala vas marmelada ! Kot ose ste ! :lol:
slavko 20.02.2009 14:20
Če si pa nam tako lepo postregel z marmeladnim namazom. :mrgreen: @Murko: Ja mal sem se iz letnico zakalkoliral. :ups: Mam pa tutu jest posneto celotno dirko+ en del kvalifikacij. Samo že dolgo nisme gledal te dirke, tak oda v kratkem bo mal treba zopet pogledati. :P Še hujše je pa bilo potem na odru, ko Hill ni prenesel tega smešnega poraza, in Michaelu sploh ni čestital za zmago. Še cel ogrdo ga je gledal na odru, med tem ko se je Mihael kot otrok veselil zmage. :lol: To je bil vsaj po mojem mnenju verjetno najhujši Hillov poraz v njegovi dirkaški karieri. Samo poglejte kako dolgo je Hill rabil da je Šumija med dirko prehitel, in kako je Šumi sijajno na mokri stezi drsel skozi šikane. 8)

Evo sedaj pa nebom več pisal o Šumiju, drgač bo Dusank ukrepal in brisal celo temo. :twisted:
Primož Hočevar 16.03.2009 21:08
Michael Schumacher je NAJBOLŠI pilot F1 in to je dejstvo!!!...Sam ta pripomba ker neki kretizirate Schumija da je leta 1997 želel zriniti Villeneuve-a iz piste al kakorkoli že-to so izjave tistih ki ne poznate in nimate čuta za dirkanja po po stezah F1...vsak ki ima vsaj malo ostro OKO in vsaj majhen kanček PAMETI in LOGIKE lahko opazi na 1000čih posnetkih iz vseh zornih kotov kamer v trenutku ko sta trčila v ovinku v Jerezu Schumacher in Villeneuve, še najbolje se pa vidi iz kamere na villeneuvovem rollbaru in pravtako schumijevem, da ko je Schumacherja Villeneuve želel kar iznenada v zadnjem trenutku tik pred ovinkom prehitet(VELIKA NAPAKA) in se vrinit pred Schumacherja...in seveda uni ki mate oko in kanček logike, pameti lahko vidite da ko je Villeneuve nenadoma sunkovito prišel izza Michaelovega zavetrja je Jacques prepozno zavrl pred ovinkom in ZABLOKIRAL levo sprednjo in tud desno gumo, skratka obe kolesi(ker je prepozno zaviral) in seveda mu je dirkalnik ZDRSNIL v Schumijev bok dirkalnika in treščil vanj in medtem ko je ŽE Schumi zavijal v levo na zunanjem delu ovinka se je to zgodilo(A Villeneuve še ni bil z več kot polovico dirkalnika pred njim, torej ni mel prednosti oz. pravilnega prehitevanja-njegova napaka) in normalno tisti ki imate LOGIKO veste da tistega ki odnese ven trešči v bok drugega dirkalnika...torej tisti ki je treščil(v tem primeru villeneuve) je ostal na stezi ker ga je >>ZADRŽAL<< Schumacherjev dirkalnik in Michaelov je seveda odbilo ven iz steze na pesek(LOGIKA FIZIKE in to se tud na posnetku vidi) skratka VILLENEUVE nemudoma želi prehitet Schumija nato pride prehitro v ovinek se ustraši premočno zavre in zablokira zdrsne v Schumijev bok dirkalnika sledečega odnese iz ovinka ker sila deluje navzven na ovinku in Villeneuve pa srečno ostane na stezi in nadaljuje...to se vidi na posnetku...če dobro pregledaš in tukaj Schumi ni želel namenoma poškodovat Villeneuvov dirkalnik...to lahko razmišlja samo NOREC...
Vinetou_ 17.03.2009 00:19
Ločila?!
1 2 3 ... 11
Zadnji komentarji v kategoriji "DRUGI ŠPORTI"
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI