Tekmovanja
14.06.2023
Franja in varnost
Ob 21:49, Joao
Cowboy je napisal: |
lahk samo vprašam kakšni so bili ti operativni razlogi??? |
Boss je napisal: |
Res bo zanimivo. http://www.b icikel.com/sl/bicikel_zine/310 3/3_maraton_alpe_letos_28_juni ja.html |
Truplek je napisal: |
Izgleda, da bom MORAL enkat sam v lastni režiji prevoziti progo, ker na uradni maraton izgleda ne bom mogel zaradi spremembe datuma ![]() |
Truplek je napisal: |
Izgleda, da bom MORAL enkat sam v lastni režiji prevoziti progo, ker na uradni maraton izgleda ne bom mogel zaradi spremembe datuma ![]() |
Boss je napisal: | ||
14 dni prej pridi na BC vikend turo ![]() |
Truplek je napisal: | ||||
V tem času, nekje od 13.junija do 2. julija sem predvidoma na Raam-u - če dotlej ne crkem, he, he... |
morostar je napisal: | ||||||
Si v Markovi ekipi? Je že zbral vse člane? |
uros je napisal: |
meni ne dela prijava, piše da sem pozabil vpisati naslov, vendar sem ga vpisal.. |
Boss je napisal: |
14 dni prej pridi na BC vikend turo![]() |
Mad_one_ je napisal: | ||
Sm že hotu vprašat, če bo letos tut predpriprava ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kostolomc je napisal: |
kaj pa tvoja tura...bo letos tudi ?? hehehehehhe ![]() ![]() |
Mad_one_ je napisal: | ||
Če si s tem mislil "kraljevsko etapo" (bohnedej, da b to bla kokr moja tura), pol je šur, da bo ... ti se kr ogrevaj ... letos boš pa 1mau več na firungi kt lan .... (sploh ne vem, zakwa smo te tolk šparal) ![]() ![]() |
kostolomc je napisal: |
.....piva pa ne sme zmanjkat no ![]() ![]() ![]() |
Dosedanjim in bodočim udeleženkam in udeležencem Maratona Alpe SCOTT je na spletni strani www.kd-alpe.si že omogočena prijava na 3. Maraton Alpe SCOTT. Maraton bo letos potekal 28. junija, teden dni prej kot lansko leto. Spremembi datuma so botrovali določeni operativni razlogi pomembni za razvoj maratona. Žal nam je za vse kolesarke in kolesarje, kateri se zaradi spremembe datuma maratona ne bodo udeležili. V KD Alpe se bomo ponovno potrudili, da bo tudi 3. Maraton Alpe SCOTT organizacijsko vsaj na istem nivoju kot sta bila prva dva maratona.
Lep pozdrav
KD Alpe