3. Maraton Alpe SCOTT

Domov > Forum > 3. Maraton Alpe SCOTT

3. Maraton Alpe SCOTT

SORTIRAJ PO:
bingo 14.01.2009 10:20
Pozdravljeni
Dosedanjim in bodočim udeleženkam in udeležencem Maratona Alpe SCOTT je na spletni strani www.kd-alpe.si že omogočena prijava na 3. Maraton Alpe SCOTT. Maraton bo letos potekal 28. junija, teden dni prej kot lansko leto. Spremembi datuma so botrovali določeni operativni razlogi pomembni za razvoj maratona. Žal nam je za vse kolesarke in kolesarje, kateri se zaradi spremembe datuma maratona ne bodo udeležili. V KD Alpe se bomo ponovno potrudili, da bo tudi 3. Maraton Alpe SCOTT organizacijsko vsaj na istem nivoju kot sta bila prva dva maratona.
Lep pozdrav
KD Alpe
kostolomc 14.01.2009 10:31
heheh sem mislil da se bom prvi prijavil... ;) ;) ;) ..no sem pa drugi....
Cowboy 14.01.2009 10:41
lahk samo vprašam kakšni so bili ti operativni razlogi???
areh 14.01.2009 10:53
Cowboy je napisal:
lahk samo vprašam kakšni so bili ti operativni razlogi???

To je fraza, Cowboy. V bistvu se pravi razlog tebe ne tiče in ga najbrž ne bodo povedali, oz. ga niso dolžni ;)
lpA
uros 14.01.2009 10:54
http://www.kd-alpe.si/
vrhi 14.01.2009 12:28
Evo mene upam da bo št.8 ugodna. 8O :twisted:
TEX 14.01.2009 12:37
Ne vem ,ce je stevilka prijave tudi startna? : (':?';)
kostolomc 14.01.2009 12:50
sam bo pa odličen trening tist teden heheheh.....najprej tradicionalnih 500 km iz Vukovarja do Ljubljane...v soboto pridem onazaj..v nedeljo na Alpe....teden regeneracije.....potem pa DOlomiti.....komi čakam.....
bazo je treba delat bazo hehehhe
Cowboy 14.01.2009 13:12
Boss je napisal:
Res bo zanimivo.

http://www.b icikel.com/sl/bicikel_zine/310 3/3_maraton_alpe_letos_28_juni ja.html

so vsaj lepo razložili.
upam da jim res uspe privabit tuje kolesarje!
uros 14.01.2009 13:28
meni ne dela prijava, piše da sem pozabil vpisati naslov, vendar sem ga vpisal..
Truplo 14.01.2009 13:41
Izgleda, da bom MORAL enkat sam v lastni režiji prevoziti progo, ker na uradni maraton izgleda ne bom mogel zaradi spremembe datuma :cry:
Urednik 14.01.2009 14:21
Truplek je napisal:
Izgleda, da bom MORAL enkat sam v lastni režiji prevoziti progo, ker na uradni maraton izgleda ne bom mogel zaradi spremembe datuma :cry:

14 dni prej pridi na BC vikend turo
;)
morostar 14.01.2009 15:06
Truplek je napisal:

Evo Truplek, tudi nam se pokriva z 1000km Brevetom

</span>Bo treba pa hitrej gonit, da pridemo še na ALPE<span style="font-size: 12px;"> :mrgreen:
Truplo 14.01.2009 15:07
Boss je napisal:
Truplek je napisal:

;)

V tem času, nekje od 13.junija do 2. julija sem predvidoma na Raam-u - če dotlej ne crkem, he, he...
morostar 14.01.2009 15:11
Truplek je napisal:
Boss je napisal:
Truplek je napisal:

;)

V tem času, nekje od 13.junija do 2. julija sem predvidoma na Raam-u - če dotlej ne crkem, he, he...

Si v Markovi ekipi? Je že zbral vse člane?
Truplo 14.01.2009 21:55
morostar je napisal:
Truplek je napisal:
Boss je napisal:
Truplek je napisal:

;)

Si v Markovi ekipi? Je že zbral vse člane?

Ne! Sem v ekipi dvojic. Že lani poleti me je Metak vprašal, če bi šel z njim. Sem pristal! Niti ne vem, če bi me MarkoEx povabil zraven, niti takrat še nismo vedeli, če bo sploh šel....
bingo 15.01.2009 09:00
uros je napisal:
meni ne dela prijava, piše da sem pozabil vpisati naslov, vendar sem ga vpisal..

Internetna prijava sedaj deluje brez problemov. Napaka je odprevljena. Za tezave se opravicujemo.
Mad_one 15.01.2009 12:20
Boss je napisal:
14 dni prej pridi na BC vikend turo;)

Sm že hotu vprašat, če bo letos tut predpriprava ... ;) :mrgreen: Pa vreme dejte naročit, da nau tko kt lan ... :roll: :evil: :?
Truplo 15.01.2009 12:23
Jaz bom verjetno organiziral turo po maratonu nekje avgusta, ko bom verjetno spet malce na dopustu v Termah Snovik... Si še napišemo, če bo kdo hotel zraven!
kostolomc 15.01.2009 13:12
Mad_one_ je napisal:
Boss je napisal:
14 dni prej pridi na BC vikend turo;)

Sm že hotu vprašat, če bo letos tut predpriprava ... ;) :mrgreen: Pa vreme dejte naročit, da nau tko kt lan ... :roll: :evil: :?

kaj pa tvoja tura...bo letos tudi ?? hehehehehhe ;) ;)
Mad_one 15.01.2009 13:44
kostolomc je napisal:

Če si s tem mislil "kraljevsko etapo" (bohnedej, da b to bla kokr moja tura), pol je šur, da bo ... ti se kr ogrevaj ... letos boš pa 1mau več na firungi kt lan .... (sploh ne vem, zakwa smo te tolk šparal) :P :mrgreen:
kostolomc 15.01.2009 14:18
Mad_one_ je napisal:
kostolo mc je napisal:

Če si s tem mislil "kraljevsko etapo" (bohnedej, da b to bla kokr moja tura), pol je šur, da bo ... ti se kr ogrevaj ... letos boš pa 1mau več na firungi kt lan .... (sploh ne vem, zakwa smo te tolk šparal) :P :mrgreen:

jaja res ste bli prjazni lan...
hehehe vsaj na Vršič bom moral hitreje prit ko lani....ne bom nič slikal pa bo heheheh..sploh zdej k mam kompakta gor :lol: :lol: :lol:
edin zaključno postojanko bomo moral zamenjat.....piva pa ne sme zmanjkat no ;) ;) ;)
Mad_one 15.01.2009 14:51
kostolomc je napisal:
.....piva pa ne sme zmanjkat no ;) ;) ;)

Na napakah se učimo .... predlani smo bili samo trije in tega simptoma še ni bilo opaziti .... ;) :mrgreen: Letos bo pa Vrabček tudi sod s sabo vozil, če bo potrebno :idea: :|
Zdej pa nehejva smetit s temle v temi od Alp .... :ups:
bingo 08.02.2009 22:48
Pri pripravah na maraton Alpe se lahko v deževnih dneh kratkočasite z http://isohunt.com/torren ts/?ihq=cts+cycling. Če nimate ustreznega orodja za "download" vam bo v pomoč ta program http://www.bitcomet.com/d oc/download.htm
bingo 31.03.2009 21:38
Kolesarji se bodo 28. junija na Maratonu Alpe že tretjič podali na pot okoli Kamniško
Savinjskih Alp.. Start in cilj kolesarskega maratona, lani se ga je udeležilo že več kot 500
kolesarjev, je v Kamniku, ki letos praznuje častitljivih 780 let.
Trasa Maratona Alpe je izredno slikovita. Pot , dolga 130 kilometrov in z 2000 metri
skupne višine, pelje ob štirih alpski rekah in čez tri prelaze, ki so v zgodovini vedno
tako ali drugače ločevali ljudi, jezike, kulture,.. Sedaj ta maraton znova povezuje
pokrajine v dveh državah, Sloveniji in Avstriji. Prelazi Jezerski vrh, Pavličevo sedlo in
Črnivec so za kolesarje iz teh pokrajin vsak zase svojevrsten izziv, Maraton Alpe pa
pomeni prepeljati krog čez vse tri.
Prvi del poti se vije med polji, kolesarji bi rekli za ogrevanje. Ko cesta zavije v dolino reke
Kokre, pa se začenja hriboviti del poti. Na Jezerskem se odpre prekrasen pogled na
gore, visoke več kot dva tisoč metrov. Na prelazu Jezerski vrh se pokrajina odpre na
sever proti avstrijski Koroški. Uživali boste pri spustu po lepi turistični cesti proti Železni
Kapli.
Vzpon na Pavličevo sedlo je najlepši in najtežji del poti. Izredno slikovita cesta pelje
mimo gorskih kmetij do prelaza na višini 1400 metrov.
Spust v Logarsko dolino je za užitek. Vožnja skozi Solčavo, Luče in Ljubno pričara
kolesarjem vso lepoto doline ob reki Savinji. V Gornjem Gradu je čas za oddih in
pripravo na zadnji vzpon, na Črnivec . Pri zadnjem, 15 kilometrskem spustu proti cilju v Kamniku, se odpre pogled proti Alpam, ki ste jih obvozili.
Glede naravnih lepot, razgledov, slikovitih cest in krajev temu kolesarskemu maratonu
v Sloveniji zagotovo ni enakega.
Naj bo tudi za vas Maraton Alpe praznik na kolesu.
KD Alpe
bingo 23.04.2009 14:00
Po uspešno rešenih zapletih s serverjem je ponovno možna internetna prijava na maraton Alpe SCOTT. Prijave sprejemajo vsak dan tudi v TIC Kamnik.
Alzy16 23.04.2009 15:18
Tole zgoraj si pa napisal kot, da bi bil ta maraton za nedeljske kolesarje.
dogma 23.04.2009 15:57
Maraton ja tak kot si ga narediš,lah crkneš al pa uživaš!!!
blum 24.04.2009 20:38
Če se ne motim, ali so lani udeleženci maratona dobili koles. drese? Jih bodo letos tudi?
1 2 3 ... 21
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI