Slavkotov brlog

Domov > Forum > Slavkotov brlog

Slavkotov brlog

SORTIRAJ PO:
slavko 08.02.2009 12:14
Ker je stara tema ki je imela ime Slavko, in je nisem jaz odprl zasmetena, sem se odločil da odprem svojo temo, kjer bom vabil kolesarje na skupne vožnje. :D Apeliram pa na vse tiste, ki mislite le srati po tej strani, da se niti ne oglašate v tej temi. Vsi drugi ste več kot dobrodošli. :P
Za začetek nekaj fotk iz lanjskih voženj. :P 8)

He he KriziT, ( levo ) je prava omara. Poglejte kak ose je postavil, pa je še vedno pol večji od nas. :mrgreen:

In žal še zadnja, ki pa se je končala dokaj žalostno. :ups:

kahelehjavec 08.02.2009 12:17
8O kje pa je Damjan Murko?
slavko 08.02.2009 12:18
Pravila in bonton vožnje

http://www.slavko .mojforum.si/slavko-about360.h tml

Predlogi
Počasi bi lahko pričeli z zbiranjem predlogov, za prvo turco v letošnjem letu. :P Sicer vem da je še zelo zgodaj, toda kljub vsemu bi lahko kdo kaj predlagal. Turce bodo še vedno dolge nekje med 60 in morda tudi do 100 km, zato le z predlogi na dan. :D
Prvo vožnjo bi lahko imeli že v začetku aprila, če bo seveda kaj zanimanja zanjo, in če bo seveda vreme temu primerno. :)
Zgubich 08.02.2009 12:51
kaj pa žlica a je že pr močeh od padca :?:
DusanK 08.02.2009 12:57
Misliš žilca ?

Slavko, pohvalno !
laufar 08.02.2009 13:12
Če ti ne boš sral po ostalih, tudi mi ne bomo po tvojih!
zlato 08.02.2009 13:15
http://www.kd-alpe.si/mara ton.php

Kaj meniš maj junij za probo

lp
Zajebanec 08.02.2009 13:33
slavko je napisal:
Ker je stara tema ki je imela ime Slavko, in je nisem jaz odprl zasmetena, sem se odločil da odprem svojo temo,

A nimaš ti svojega foruma,pa s tem smeti tam in ne na bicikel.com-u. 8)
slavko 08.02.2009 14:08
Zgubich je napisal:
kaj pa žlica a je že pr močeh od padca :?:
Ne tisto je bil Billy, in je še vedno na berglah, toda sedaj vsaj malo hodi lahko. Mater zlom kolka je res hudič. :ups: Okrevanje je zelo počasno, in vprašanje je kdaj se bo pocajtal. Nekje do maja, bo verjetno dober. :D
slavko 08.02.2009 14:10
zlato je napisal:
http://ww w.kd-alpe.si/maraton.php

lp
Tole bi pa šel. :P Samo nebi šel na maraton, ampak tako da se nas več zbere. :P V bistvu čez Pavliča hodim že nekaj let. Sem pa tam čez Gornji grad in naprej proti Logarski že pred leti kolesaril. Nikoli pa celoten krog.

P.S. Kar se tiče nekateri: ( kahelehjavec, laufar , in še posebno Zajebanec ), bi prosil moderatorja, da briše njihove poste. :D Ne vem kaj vam ni jasno!
zlato 08.02.2009 14:28
slavko je napisal:
zlato je napisal:
http://ww w.kd-alpe.si/maraton.php

lp
Tole bi pa šel. :P Samo nebi šel na maraton, ampak tako da se nas več zbere. :P V bistvu čez Pavliča hodim že nekaj let. Sem pa tam čez Gornji grad in naprej proti Logarski že pred leti kolesaril. Nikoli pa celoten krog.

P.S. Kar se tiče nekateri: ( kahelehjavec, laufar , in še posebno Zajebanec ), bi prosil moderatorja, da briše njihove poste. :D Ne vem kaj vam ni jasno!

Sem tako ali tako mislil na način kot pravi Fausto "Lagana šetja kroz borovo šumo". Sam ne bi šel, v druščini je boljše.
lp
slavko 08.02.2009 14:36
Pol sem za. :P ;) Samo za tako turo moramo biti res dobro pripravljeni, in predlagam da bi jo imeli nekje v juniju? Maš še kakšen predlog za kakšno krajšo, tu okoli?
zlato 08.02.2009 16:28
slavko je napisal:
Pol sem za. :P ;) Samo za tako turo moramo biti res dobro pripravljeni, in predlagam da bi jo imeli nekje v juniju? Maš še kakšen predlog za kakšno krajšo, tu okoli?

največkrat vozim Kranj Trstenik Tenetiše Bašelj Preddvor, (Možjanca) Kranj
slavko 08.02.2009 17:45
Sijajna trasa, sam ta je prekratka. Razen če bi jo podaljšali do Kamnika. Sej ravno na zadnji furi smo mislili iti do Kamnika in nazaj, toda zjebala nas je strma in mokra cesta iz Šenturške gore. Evo če si za, da jo podaljšamo do Kamnika, in potem če nebo drugih predlogov, pol gremo to. :P Seveda če bo tudi kaj zanimanja za furo, v kar niti ne dvomim.

Ti kakšen bicikel pa imaš?
heros 11.02.2009 19:29
Slavkove skupne vožnje
DANGER WOLF 11.02.2009 19:40
Slavko, je med vami tudi kakšna punca :lol:
Zgubich 11.02.2009 20:09
ba je ena salome :lol:
_darko_ 11.02.2009 20:21
eni ste pa res hudobni! :evil:
simmi 12.02.2009 11:54
Zgubich je napisal:
ba je ena salome :lol:

:D :D :D
Mad_one 12.02.2009 12:48
Tadruga slika .... 8O :? :? :?
S špecijalkami po šodru ... brrrrrrrr .... me kar srce boli .... :x
mišek 12.02.2009 12:58
Mad_one_ je napisal:

Zakaj pa ne? Tisti makedam je videti zlo gladek, boljši, kot marsikateri asfalt na naših cestah. No čeprav Ljubljančani ste bolj razvajeni :) , imate dosti boljše ceste. Moreš priti malo bol v tale vzhodni del naše države, tule po Kozjanskem, boš videl kaj je to asfalt. :cry: Marsikje je samo bleda senca le tega.
_darko_ 12.02.2009 13:09
mišek je napisal:
Mad_one _ je napisal:

Zakaj pa ne? Tisti makedam je videti zlo gladek, boljši, kot marsikateri asfalt na naših cestah. No čeprav Ljubljančani ste bolj razvajeni :) , imate dosti boljše ceste. Moreš priti malo bol v tale vzhodni del naše države, tule po Kozjanskem, boš videl kaj je to asfalt. :cry: Marsikje je samo bleda senca le tega.

Mate pa zato zelo lepo pokrajino :D
maticek 12.02.2009 13:14
Ta šesta slika... :mrgreen:
Do nje sem že ene stokrat laufal, pa enkrat oženil...
mišek 12.02.2009 13:17
Ja to je pa res, je res, da te preruka, samo ko pa goniš v hrib pa lahko brez skrbi dihaš s povnimi pluči. Gozdovi Bohorja, Rudnice, Boča... dobro prepucajo zrak :D to je pa več vredno kot lepa cesta.
ZigaK 12.02.2009 13:41
Lepše ceste kot je Iz Lesičnega na Prevorje še nisem peljal.
mišek 12.02.2009 14:14
ZigaK je napisal:
Lepše ceste kot je Iz Lesičnega v prevorje še nisem peljal.

Ja tista je lepa ja, samo tisto je glavna cesta, moreš iti po bolj kakih stranskih. Čez Buče, Drensko rebro, iz Loke proti Virštanju, skoraj cela cesta od Slivnice do Podčetrka ni nič kaj prida, cesta od Golobinjeka naprej proti Bistrici ob Sotli - trese kot hudič, potem iz Bistrice čez klanec proti Podsredi - na spustu me je lani skoraj spodneslo na tistih grbinah pa še bi se našlo kaj. Cesta čez Stoperce, živa katastrofa, samo enkrat sem se peljal del poti pa je imam dosti. Cesta iz Planine proti Sevnici še do nedavnega makedam, zdaj ne vem če so že kaj zrihtali. Tiste manj prevozne ceste so pa ozke in velikokrat pesek gor.
ZigaK 12.02.2009 14:16
še kar makedam
slavko 12.02.2009 14:49
mišek je napisal:
Mad_one _ je napisal:

Ja imaš prav. Makedam je bil prav lep, in gre za cesto med Tržičem, in Jelendolom. Pravzaprav že naprej proti Medvodjam, kajti do Jelendola je asfalt. Sej potem ko je postala cesta bolj slaba, smo nato raje obrnili, da nebi prišlo do defekta. Toda se fanta lahko vsaj pohvalita da sta se peljala po makedamu. :lol:

Ja po Kozjanskem ob Hrvaški meji sem pa kolesaril pred kakšnimi desetimi leti, in moram reči da so to res bolj odročni kraji, kjer so ponekod še celo brez elektrike. No vsaj tako je bilo takrat.

Aja pa v Bučah sem prespal v eni gostilni, kjer je bila ena fejst blong kelnarca. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Še celo v moji sobici me je obiskala. :twisted: :P 8) :lol: Sam ne me vprašat za gostilno, ker sme pozabil, čeprav imam nekje prospekte od teh krajev, kjer je notri tudi ta gostilna. 8)
slavko 12.02.2009 14:53
maticek je napisal:
Ta šesta slika... :mrgreen:
Do nje sem že ene stokrat laufal, pa enkrat oženil...
:mrgreen: :mrgreen:
ZigaK 12.02.2009 15:42
Za Buče pravjo da majo najlepše fante.
1 2 3 ... 71
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI