Profili, zemljevidi, ...
23.08.2024
DOLOMITI (SELLARONDA HERO & BIKE DAY)
Ob 12:03, Matijagt
slavko je napisal: |
Ker je stara tema ki je imela ime Slavko, in je nisem jaz odprl zasmetena, sem se odločil da odprem svojo temo, |
Zgubich je napisal: |
kaj pa žlica a je že pr močeh od padca : |
zlato je napisal: |
http://ww w.kd-alpe.si/maraton.php Kaj meniš maj junij za probo lp |
slavko je napisal: | ||
P.S. Kar se tiče nekateri: ( kahelehjavec, laufar , in še posebno Zajebanec ), bi prosil moderatorja, da briše njihove poste. Ne vem kaj vam ni jasno! |
slavko je napisal: |
Pol sem za. Samo za tako turo moramo biti res dobro pripravljeni, in predlagam da bi jo imeli nekje v juniju? Maš še kakšen predlog za kakšno krajšo, tu okoli? |
Zgubich je napisal: |
ba je ena salome |
Mad_one_ je napisal: |
Tadruga slika .... S špecijalkami po šodru ... brrrrrrrr .... me kar srce boli .... |
mišek je napisal: | ||
Zakaj pa ne? Tisti makedam je videti zlo gladek, boljši, kot marsikateri asfalt na naših cestah. No čeprav Ljubljančani ste bolj razvajeni , imate dosti boljše ceste. Moreš priti malo bol v tale vzhodni del naše države, tule po Kozjanskem, boš videl kaj je to asfalt. Marsikje je samo bleda senca le tega. |
ZigaK je napisal: |
Lepše ceste kot je Iz Lesičnega v prevorje še nisem peljal. |
mišek je napisal: | ||
Zakaj pa ne? Tisti makedam je videti zlo gladek, boljši, kot marsikateri asfalt na naših cestah. No čeprav Ljubljančani ste bolj razvajeni , imate dosti boljše ceste. Moreš priti malo bol v tale vzhodni del naše države, tule po Kozjanskem, boš videl kaj je to asfalt. Marsikje je samo bleda senca le tega. |
maticek je napisal: |
Ta šesta slika... Do nje sem že ene stokrat laufal, pa enkrat oženil... |
Za začetek nekaj fotk iz lanjskih voženj.
He he KriziT, ( levo ) je prava omara. Poglejte kak ose je postavil, pa je še vedno pol večji od nas.
In žal še zadnja, ki pa se je končala dokaj žalostno.