Greš z menoj
31.10.2024
Lepa tura
Ob 18:20, presna
many je napisal: |
Če se mi ne bo prekrivalo s kakimi drugimi, že vnaprej planiranimi, turami, bom zraven. Katero prvo soboto v mesecu si imel v mislih? |
armstrong_rules je napisal: |
MAD_ONE-u, ki ne manjka na nobeni taki in podobni zadevi .... |
armstrong_rules je napisal: |
Termin za 4. turo, ki je 1. avgusta, pa bomo ustrezno prilagodili turi "VRŠIČ - 275 km", ki je postala že tradicionalna in ima seveda prednost. |
kostolomc je napisal: |
po moje pridem......delal bom na tem |
**pero** je napisal: |
Tudi jaz študiram, nagnil sem se k varjanti, da bi se odcepil v Kalcah po 178 km. Bom se odločil, saj ni potrebno prej povedat za udeležbo, ali pač? |
Zaradi kar spoštljive dolžine bo ta tura aktualna, oziroma izvedljiva v pozno pomladanskih in poletnih mesecih, nekako od maja do avgusta in bi jo prepeljali 4-krat na leto. Predlagam prvo soboto v mesecu, štart bi bil ob 7. uri zjutraj Pri Osnovni šoli Antona Martina Slomška na Vrhniki.
To traso sem do sedaj v dveh deli prevozil že velikokrat, no sedaj me mika tudi v enem kosu in vabljeni ste , da se mi pridružite.
TRIPERESNA DETELJICA - 270 km s približno 2700 višinčki najprej poteka po skoraj celotni trasi, žal ukinjenega "DAKI-jevega maratona", se priključi na zadnjih 60 km DOS-a, poteka tudi po trasi FRANJE, zadnji kilometri pa so v kontra-smeri Male FRANJE.
TRASA: Vrhnika-Borovnica-Podpeč-IG- Pijava Gorica-Turjak-Žlebič-Nova vas-Cerknica-Planina-Postojna -Razdrto-Ajdovščina-Col-Star a pošta-Kalce-Idrija-Cerkno-Kl adje-Gorenja vas-Lučine-Horjul-Vrhnika.
TEMPO: uživaško zmeren s krajšimi postanki za polnjenje energiskih zalog.
No, kaj menite o mojem predlogu?