Kolesa in oprema
31.08.2024
Kolesa Gusto
Ob 08:18, Agent041
Legis je napisal: |
imam pa garmina in ga za moje pojme zelo teško karkoli nadomesti. |
ghost je napisal: |
Zame definitivno Garmin 305 edge, že tri leta! |
bogo70 je napisal: | ||
zaradi virtualnega partnerja, izrisa poti.... |
jasinkozl je napisal: |
Garmin ! Na EDGE ze 3 leta. |
bogo70 je napisal: |
Razmišljam o nakupu Garmin Edge 705 HR ali Polar RS800cx. Izkušnje, nasveti. Hvala |
vrhi je napisal: |
Za mene vsekakor polar rs 800 cx je lepši ZELO uporaben in funkcionalen |
itsBobo je napisal: |
Z nobenim pa ne boš razočaran (100%). Seveda pa moraš potem svoje rezultate/treninge beležit na http://tracksbox.net |
Joao je napisal: |
Se morm oglasit čeprav ga nimam. Kot sovoznik večih prijateljev z garmini smo opazili da prav takrat ko zaideš v neznano, se garminu zmaeša. Ne samo enkrat. In ne samo pri enem osebku. Še kaj pa lahko Zizi pove. Dokler si na magistralkah dela, ko pa mal na stran zaideš je pa konc. Jst ga nikakor neb kupil. |
bogo70 je napisal: | ||
To beležim že zdej, ima mogoče kdo kakšen trening na PC od polarja ali garmina? hvala |
Zajebanec je napisal: | ||
Ta polar je res lep,samo drag kot sam hudič. Moja ura je zame dovolj uporabna in funkcionalna...in vredna svojega denarja. Malo še me jebejo nastavitve,ker mi ni pokazalo kolko sem porabil kalorij. VEČJA SLIKA,DESNI KLIK...POKAŽI SLIKO. > |
StaraKost je napisal: |
Če ga potrebuješ za trening, potem POLAR. Če ga potrebuješ za izlete v "neznano", Garmin. |
StaraKost je napisal: |
Če ga potrebuješ za trening, potem POLAR. Če ga potrebuješ za izlete v "neznano", Garmin. |
Izkušnje, nasveti. Hvala