7. KOLESARSKI MARATON IPA POMURJE - TERME 3000

Domov > Forum > 7. KOLESARSKI MARATON IPA POMURJE - TERME 3000

7. KOLESARSKI MARATON IPA POMURJE - TERME 3000

SORTIRAJ PO:
bull 06.05.2009 07:00
Organizator: IPA RK POMURJE v sodelovanju s TERME 3000 d.d
Datum: 6. junij 2009
Pričetek: Ob 10.00 uri pri Slaščičarni Terme 3000, Moravske Toplice
Prijave: Od 07.30 do 09.45 ure na kraju prireditve ali predprijave po el. pošti:
drago.ribas @ policija.si ali
slavko.skerlak @ policija.si

Proge:
- veliki maraton 50,4 km
- srednji maraton 22 km
- družinski maraton 10 km

Vsak tekmovalec prejme ob prijavi majico, bon za malico in certifikat o udeležbi na maratonu.

Nagrade:
- pokal prejmeta kolesar in kolesarka iz najbolj oddaljenega kraja
- pokal prejme najštevilčnejša ekipa
- pokale in kolajne prejmejo najstarejši in najstarejša kolesarka in najmlajši ter najmlajša kolesarka

Ostale nagrade: - po koncu tekmovanja je skupna malica, kjer bo med udeleženci kolesarskega maratona izžrebanih tudi večje število praktičnih nagrad (1.nagrada je vikend paket za dve osebi v Termah 3000; 2.nagrada je kosilo za dve osebi v termah 3000), ter še večje število drugih lepih praktičnih nagrad.

Ostale ugodnosti:
- možnost kopanja po polovični ceni na dan maratona;
- možnost brezplačnega varstva otrok v TERMAH 3000 za čas kolesarjenja;

V času kolesarskega vikenda (5.,6.,7.junij 2009) nudijo TERME 3000 ugodnost pri namestitvi za udeležence maratona in njihove družinske člane in sicer: vikend paket z 10% popustom v hotelu LIVADA, AJDA in TERMAL (informacije in rezervacije: info?terme3000.si ali na telefon 02/ 512 22 00);

Štartnina:
- posamezniki 15 EUR (imetniki IPA kartice in Olimpijske kartice 3 EUR popusta)
-upokojenci in organizirane skupine 10 EUR (najmanj 10 tekmovalcev,
predložen spisek),
- osnovnošolci, dijaki in študenti 8 EUR.

Pogoji udeležbe:

- udeleženec maratona je vsak, ki se prijavi in plača štartnino;
- s plačilom štartnine udeleženec potrdi, da se strinja s pogoji razpisa;
- vsi udeleženci maratona so udeleženci v cestnem prometu in vozijo po cestnoprometnih predpisih in na lastno odgovornost;
- organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na ljudeh in materialu;
- osebe do 14. leta starosti se lahko maratona udeležijo samo v spremstvu staršev ali skrbnikov;
- priporočamo uporabo zaščitne čelade.

V okviru maratona bo potekala tudi humanitarna akcija in sicer bodo sredstva, ki bodo zbrana v okviru maratona, darovana kot pomoč otrokom v rejniških družinah.
Truplo 06.05.2009 07:56
Policija organizira maraton, pa samo priporoča uporabo čelade?
Cowboy 06.05.2009 08:00
pa da bodo vozili en za drugim, lepo v koloni!!!
bull 28.05.2009 06:03
:!: :!: :!:
Truplo 28.05.2009 06:59
Bijk, tij vozeš, ale se kretnečar?
bull 28.05.2009 07:18
Niti eno niti drugo... imamo Iskrice 2 po Sloveniji. Tan, ge si se tij mlato po DOS-e, he he... :D
MajklNajt 28.05.2009 07:22
Je to ena in ista zadeva???
Hvala.

http ://www.terme3000.si/obvestila. php?id=818
Truplo 28.05.2009 07:39
bull je napisal:
Niti eno niti drugo... imamo Iskrice 2 po Sloveniji. Tan, ge si se tij mlato po DOS-e, he he... :D

Ja, znon, te tan nendrek na Kočefskon.... Pa ne pozabe, Vahta je mala güjžena, gejo tan dosta žmetnejše brejge.... :mrgreen:
Truplo 28.05.2009 07:41
MajklNajt je napisal:
Hvala.

http ://www.terme3000.si/obvestila. php?id=818

Ni ista zadeva, čeprav je Bull na Pomurske forumu napisal, da so v IPI spremenili progo in bo enaka, kot na maratonu Terme3000. Sicer pa o tem več ve seveda Bull.
MajklNajt 28.05.2009 07:44
In kam se bolj splača it? :)
Glede trase, organizacije, zasedbe, itd. ......
Truplo 28.05.2009 07:50
MajklNajt je napisal:
In kam se bolj splača it? :)
Glede trase, organizacije, zasedbe, itd. ......

Tvoja izbira... proga je vsekakor solidno selektivna, čeprav točno ne vem, kje poteka, saj nisem bil na maratonu term že eno pet, šest let. Glede organizacije mi nekaj ni bilo všeč in pač ne grem.... več o tem ne bi, ker moji problemi druge verjetno ne zanimajo, pa tudi ni pošteno, da pisarčkivam o maratonu, katerega se ne udeležujem...

Tale maraton organizira policija, če ne drugo, bo na vsakem križišču policaj na motorju in glede varnosti ste lahko brez skrbi. Pridite pa malce prej v Moravske Toplice, kajti zdi se mi, da bodo prijeve šle malce počasneje, saj strogo pišejo blagajniške prejemke ipd...

Verjetno se bom od ranega jutra itak vozil po Goričkem ali Ptujskem okolišu in ni ga vrag, da ne zavijem malce tudi v Moravske Toplice na kakšno pivo, da koga vidim in kakšen nov obraz spoznam.
MajklNajt 28.05.2009 08:00
Torej 6. junija.
Marek1515 28.05.2009 08:30
V skoraj vsakem stavku je omenjeno tekmovanje/tekmovalec, ni pa nikjer razpisanih kategorij.
bull 29.05.2009 13:00
- veliki maraton 50,4 km: Moravske Toplice-Sebeborci-Andrejci(ž aga)-Ivanovci-Kančevci-Kukeč -Panovci-Križevci-Domanjševc i-Ivanjševci-Berkovci-Prosenj akovci-Selo-Vučja Gomila-Tešanovci-Moravske Toplice
-srednji maraton 22 km: Moravske Toplice-Sebeborci-Andrejci-Fo kovci-Vučja Gomila-Tešanovci-Moravske Toplice
- družinski maraton 10 km: Moravske Toplice-Martjanci-Noršinci-M lajtinci-Tešanovci-Moravske Toplice

Trasi velikega in srednjega maratona sta dokaj razgibani, trasa družinkega maratona je ravninska.

Naj pripomnim, da bodo naslednji dan na maratonu AJDA trase identične.

LP
Truplo 29.05.2009 13:19
bull je napisal:
..........Naj pripomnim, da bodo naslednji dan na maratonu AJDA trase identične.

LP

Ejej, tou pa je zglejda unikatna iznajdba Prekmurcof :mrgreen:
bull 29.05.2009 13:46
Hja, če sta pa organizatorja več ali manj ista, he he... in je logistično vse skupaj lažje. Torej lahko izbiraš med soboto ali nedeljo ali pa se pelješ kar oba dni. za tiste, ki so od daleč, je pa to itak the best. Bikers weekend ta pravi! :D :D :D
Truplo 29.05.2009 13:53
bull je napisal:
Hja, če sta pa organizatorja več ali manj ista, he he... in je logistično vse skupaj lažje. Torej lahko izbiraš med soboto ali nedeljo ali pa se pelješ kar oba dni. za tiste, ki so od daleč, je pa to itak the best. Bikers weekend ta pravi! :D :D :D

Malo sem samo razmišljal, nenazadnje temi ne škoduje, če se večkrat omenja. Kakor veš, mene več ali manj na maratonih več ni - razen na izbranih, kot je npr. Maraton Zelene doline...

Tisto soboto jo bom verjetno s kolesom res mahnil preko Ptuja, Rogaške, Šentjurja do Ljubečne na piknik KK Celje in seveda nazaj... Na maratonu, kjer so organizator ali bilokako imajo prste zraven v Termah3000 ali športni zvezi Moravske Toplice, pa mene več ne vidijo!
migaj 06.06.2009 05:30
MajklNajt je napisal:
http://www.ter me3000.si/obvestila.php?id=818

Ne, IPA je v soboto,
Ajda pa v nedeljo.
Obakreat je dolžina vrelikega maratona dobrih 50 km.
Kje je pa profil proge?
tigeer 06.06.2009 05:59
profil proge pa bi ze lahko poznali se ni nova
migaj 06.06.2009 15:45
tigeer je napisal:
profil proge pa bi ze lahko poznali se ni nova

Saj ga poznamo.
Če se ga lahko prej pogleda grafično tudi ne bi bilo odveč (hvala MajklNajt)

Odličn o organiziran maraton, super proga, osem vzponov znotraj 30 km, krasen razgled, dličen bograč in gibanica, veliko nagrad, vreme idealno.
Žal je lahko tistim, ki se niste opogumili priti.

Sam rad kritiziram delo in vedenje naše policije, ki bi morala biti na cesti za vzgled in ne samo za kaznovanje.
Tokrat ste bili v vsem odlični in za vzgled, čestitam. ;)

PS
Če sem prav slišal je gospa iz MS dobila 1.nagrado: vikend paket za eno in ne dve osebi v Termah 3000 !?, ali pa sem slabo slišal?

PS2
Tistemu, ki sem ga menda 4x prehitel se opravičujem.
Boljša polovica me v brege ne more dohajati, zato sem nekatere dele vzponov peljal 2x.
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI