Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
mito1 je napisal: |
Vse bližje je!! |
Truplek je napisal: |
Ponovno na mojo žalost brez mene! |
cunego je napisal: | ||
zaradi tega organizator 100% ne bo jokal sicer pa še nevem, al mala al velika... sm bu pa že na obeh in sem se obeh naveličal. Pr mali zaspim do letečega štarta, samo velika je verjetno bolj težja, odkar je leteči štart na brezovici. Kaj pravite drugi? |
cunego je napisal: | ||
zaradi tega organizator 100% ne bo jokal sicer pa še nevem, al mala al velika... sm bu pa že na obeh in sem se obeh naveličal. Pr mali zaspim do letečega štarta, samo velika je verjetno bolj težja, odkar je leteči štart na brezovici. Kaj pravite drugi? |
ODPILJEN je napisal: | ||
|
Tux je napisal: |
Jaz grem vsekakor na dolgo, saj pri nas ni nobenega drugega tako dolgega maratona. |
lancearmstrong je napisal: |
bil na franji dosedaj 5x in imam dovolj zaenkrat ni mi več zanimiva raje se pripravljam za maraton Alpe mi je postal veliko bolj zanimiv kot pa Franja.Mogoče čez par let.... |
ZigaK je napisal: |
če dirkaš vsak teden boš pa ja vedu kako se da smeno pa amaterje bi mogu na spustu pošolat za malo malco (edin če dirkaš samo na gor) |
cunego je napisal: |
samo velika je verjetno bolj težja, odkar je leteči štart na brezovici. |
**pero** je napisal: |
Grem veliko pelat. Prvič.. gnal se ne bom, samo da se udeležim in jo odpeljem. |
DusanK je napisal: |
Zmago bi privoščil oTTo-tu. |
BorutV je napisal: | ||
Jaz isto. Do Ruskega carja ne pokažem nosu na veter. |
BorutV je napisal: | ||
Zakaj pa to? Njemu pa res ne. On je že. Veš koliko zagnanih rekreativcev si tega želi? |
1sportnik je napisal: | ||||
Smo že trije |
ZigaK je napisal: | ||||||
Jst pa mislm da bom mogu spet do Škofje Loke u veter. |
1sportnik je napisal: |
Smo že trije |