agrium je napisal: |
![]() |
Kaj takega,jaz sem uporabljal,sam mi je zmankalo,pa je izolir trak tud dober..
Električni požirki..
www.foerch.si/productgroup.as px?g=55d059bc-52bf-437e-b86f-1 c66022e3652
Da ne odpiram nove teme...
Kupil sem nova tubularja pa nism bil pozoren ali ima odstranljiv ventilček ali ne. Seveda, ga nima in zdej ne morm montiral tubularja na feltni(višina 58mm).
Ali kdo ve kje bi se dalo dobiti podaljšek za tubular kjer se ventilček ne da odstraniti?
Hvala za odgovore
v vsaki kol. trgovini prodajajo podaljske za par eurov. Ce tam ne najdes probaj v mesnici
A v mesnici da jih prodajajo? Ti moraš biti pa nov v kolesarstvu.
@pek123:v vsaki kol. trgovini prodajajo podaljske za par eurov. Ce tam ne najdes probaj v mesnici
Verjetno se zavedaš, da ne govorim o navadnem podaljšku ventila? Klasične podaljške imam doma od FFWD, ki sem jih dobil pri feltnah
Rabim extension za non-removable valve! Neki tazga bi rabu.
vem jst tocno o cem ti govoris. Ampak to je enako kot da sprasujes kje bi kupil ketno! ze z enim klikom na eno od slovenskih spletnih strani najdes takoj tocno to kar ti potrebujes
v vsakem servisu imajo tega na tone po predalih.
@pek123:vem jst tocno o cem ti govoris. Ampak to je enako kot da sprasujes kje bi kupil ketno! ze z enim klikom na eno od slovenskih spletnih strani najdes takoj tocno to kar ti potrebujes
v vsakem servisu imajo tega na tone po predalih.
Googla znam vprašat, mi najde zadetke v tujini, dva ventilčka za 4 EUR pa ne bom naročal in plačeval poštnino (10 do 20 EUR). Pri naših trgovcih, vsaj na spletnih straneh, pa je najdt le klasične podaljše...zato pač sprašujem, če kdo ve/ pozna, da ne hodim od trgovine do trgovine
dado75, če prav vidim si iz Škofljice. Greš h Cultu in kupiš, če nimajo naj dol zaprejo.
@PrinceUD:dado75, če prav vidim si iz Škofljice. Greš h Cultu in kupiš, če nimajo naj dol zaprejo.
Joooj...človek res ne more dobit odgovora na vprašanje
Mah nč...grem raj kupt nove tubularje in je problem rešn...ne rabm več predlogov, še posebej ne destruktivnih....case closed
destruktivnih? pa clovek ti neves kaj hoces. Pojdes v trgovino, reces dober dan jst potrebujem adapter ventilcka za visoke feltne. Majster ki je za pultom ti bo dal v roke materjal ki ga potrebujes. Ce si pa ti sam nesiguren kaj potrebujes odnesi s sabo tubular pa pokazi kaj mas pa kaj hoces.
@KLM:www.factorystore.si/topeak-pr esta-valve-extender
KLM...najlepša hvala za tole...sem ti full hvaležn...pa še na zalogi imajo .
@KAVITATOR+: Lahko juh sam doma nardis...sam rabs struznico
Hitri prsti,. ali.....?
@pek123:destruktivnih? pa clovek ti neves kaj hoces. Pojdes v trgovino, reces dober dan jst potrebujem adapter ventilcka za visoke feltne. Majster ki je za pultom ti bo dal v roke materjal ki ga potrebujes. Ce si pa ti sam nesiguren kaj potrebujes odnesi s sabo tubular pa pokazi kaj mas pa kaj hoces.
Kje lahko kupim govejo pečenico?!Prosim za tvoj nasvet!!
Verjetno si mislil vegansko ?
@bécane:Verjetno si mislil vegansko ?
Fantje a se mogoče kermu doma valja kak podaljšek za ventilček( nabavm 2)?, pa da je iz okolice Domžal.
Ne da se mi po trgovinah hodit pa še drag je ko svina
tnx