Kolesa in oprema
28.03.2025
Kakšno električno kolo
Ob 17:47, G_mAn
biser je napisal: |
Kupujem novo luč Zaželele sem si led luč v katero gredo klasične aa ali aaa baterije. Kje in kaj kupit? |
branko je napisal: |
Pozdravljeni, Pravi odgovor je LED LENSER P 7 z nastavkom za balanco. Živalsko sveti, lahko jo fokusiraš z enostavnim potegom obroča, v kompletu je z 4 AA baterijskimi vložki , svetila naj bi nekaj dest ur , svetilnost zelo visoka , kar pa je nabolj pomembno, iamm jo in lahko potrdim da sveti noro dobro. Jo pa bodo preizkusili v prihodnjih dneh tudi spremljevalniudeleženci letošnjega RAAM a ( Mirč ) . Če bo njim zadoščala verjemite da stvar štima. Cena cca 70 EUR... Imajo pa tudi naglavne svetilke, ki imajo prav tako zelo solidne karakteristike. Osnova je visoko svetilni led čip + leča, s pomočjo katere snop ožaš ali širiš. Poglejte si zadevo na njihovi spletni strani. LP ![]() ![]() ![]() |
Pozdravljeni, Pravi odgovor je LED LENSER P 7 z nastavkom za balanco. Živalsko sveti, lahko jo fokusiraš z enostavnim potegom obroča, v kompletu je z 4 AA baterijskimi vložki , svetila naj bi nekaj dest ur , svetilnost zelo visoka , kar pa je nabolj pomembno, iamm jo in lahko potrdim da sveti noro dobro. Jo pa bodo preizkusili v prihodnjih dneh tudi spremljevalniudeleženci letošnjega RAAM a ( Mirč ) . Če bo njim zadoščala verjemite da stvar štima. Cena cca 70 EUR... Imajo pa tudi naglavne svetilke, ki imajo prav tako zelo solidne karakteristike. Osnova je visoko svetilni led čip + leča, s pomočjo katere snop ožaš ali širiš. Poglejte si zadevo na njihovi spletni strani. LP ![]() ![]() ![]() |
biser je napisal: |
Kupujem novo luč Zaželele sem si led luč v katero gredo klasične aa ali aaa baterije. Kje in kaj kupit? |
vratar je napisal: | ||
Kar se tiče teh svetilk povem, da imam dve taki svetilki P7 in so fenomenalne... ![]() |
Merlin je napisal: |
Busch&M üller Ixon IQ Speed. Sveti s 100Lux. V praksi tako kot avtomobilski žaromet. Celo preveč uradno je nedovoljena. Ni poceni. 15 lux je za kolesarjenje premalo in večina Led svetilk je neuporabnih za razsvetljavo, da te opazijo pa je dovolj!!! |
vratar je napisal: |
Kar se tiče teh svetilk povem, da imam dve taki svetilki P7 in so fenomenalne... ![]() |
Kekec_ je napisal: |
zanima me kaj predlagate, kupujem luč, ne mislim vzeti nikaeršnega pufa, in nikakrkšnih tveganj za bankrot, iščem luč do 70?, mislite da bi se dalo dobiti kaj pametnega s svetilnostjo 50+ lux? pa da nebo po prvem dežju razpadla, rabim za cestno kolo, če me ujame tema ali če grem na kakšno dalšo turo zgodaj zjutraj, da rabim osvetlitev. in seveda iščem luč za na balanco |
Zaželele sem si led luč v katero gredo klasične aa ali aaa baterije.
Kje in kaj kupit?