Tekmovanja
14.06.2023
Franja in varnost
Ob 21:49, Joao
areh je napisal: |
Kak deseti vzpon? Saj jih ni imel Tuš že 10... kr neki.. ![]() lPA |
RF je napisal: |
Mi lahko kdo pove, kako se da kolesarit, ko se 300 ljudi zapodi proti Celjski koči? Ni mal preveč ljudi za tako kratko progo? |
areh je napisal: | ||
Daj, naj mi že nekdo razloži tale 10(?!?!) tradicionalni vzpon. Al je to blo včasih tajno organizirano al jz nč ne vem o tem da bi že leta 1999 bil kak Tušev vzpon na Celjsko??!Res me firbec matra. lpA |
branko je napisal: |
Cesta je BP. Popolnoma primerna za specialko . Prične se s laganim , nadaljuje z 19 % klancem, kasneje malo poravna , tako da tisti boljši hitijo naprej. Skratka če si pravi , kar na specialko . |
Celje, sobota, 12.09.
Tradicionalni 10. Tušev vzpon na Celjsko kočo bo v soboto, 12. septembra 2009, s štartom ob 10. uri izpred Planeta TUŠ (za kolesarje) in ob 10. uri s travnika izpred železniškega podvoza pri odcepu za Zagrad (za pohodnike).
Odločite se lahko med tremi možnostmi sodelovanja:
a) kolesarski vzpon z meritvijo časa
Predprijava do vključno 10.9. preko interneta ali na tel.št.: 05 973 3000.
Otroci, dijaki, študentje: 6 EUR
Odrasli: 9 EUR
Prijave na dan tekmovanja pred Planetom TUŠ, od 7.30 do 9.00 ure.
Otroci, dijaki, študentje: 9 EUR
Odrasli: 11 EUR
b) kolesarski vzpon brez meritve časa
Kolesarji, ki ne vplačajo kavcije za čip, plačajo pa štartnino/prijavnino, ki se v tem primeru zaračuna v vrednosti 5 EUR, lahko sicer kolesarijo po predvideni poti, vendar niso deležni meritve osebnega časa.
c) pohod na Celjsko kočo
Pohoda se lahko udeleži vsakdo. Ob plačilu prijavnine, pa pohodniki prejmejo bone za prehrano, ki jih lahko koristijo na cilju, na Celjski koči.
PRIJAVNINA IN ŠTART:Štart:
Parkirišč e pred železniškim podvozom pri odcepu za Zagrad ob 10.uri
Prijavnina:
Druži ne do 4 družinski člani: 9 EUR
Družine več kot 4 družinski člani: 12 EUR
Posamezniki: 5 EUR
Zabava na Celjski koči s skupino Kingston.
Več informacij in pravilnik najdete na www.planet-tus.si
VABLJENI!