Živjo
je na tole temo odprta kkšna nova? (ne najdem :( )
Se danes začne runda? Kam se gre?
Štartamo danes ob 16:30. Pot nas bo verjetno vodila do Šmartna in nazaj. Verjetno zato, ker ni predpisane trase. Zato pa je zanimivo, ker nikoli ne veš, kdaj boš moral častit pivo na Jančah
Sva dva, ki naju zanima tale runda. Ali je "odprtega" tipa in če ja - se formira več skupin glede na "hitrost" oziroma ??
Ker me več ljudi sprašuje, kaj in kako... je to takole:
Štart: vsak četrtek ob 16:30 pred gostilno Pecelj v Podgradu
Trasa: ponavadi vedno druga, pove se pred odhodom, od 50 do 90 km, na klancih se počaka.
Višinci: se jih kar nabere
Klanci: običajni klanec(ček) Trebeljevo, ki ga je potrebno vedno premagat še za nazaj. Drugi klanci, ki smo jih do sedaj vozili: Janče, Mali vrh (iz obeh koncev), Javor (iz obeh koncev), Bogenšperk (iz obeh koncev), Bukovje, Obolno. Ni da ni!
Udeležba: zaenkrat for free
Skupine: glede na število udeležencev, ponavadi jih je v eni do 10. Disko grupa obrne, ko jo dohiti prva. To pa zato, da prvi ne čakamo predolgo na pivo
Piknik: enkrat v jeseni…
Ko bo sprememba glede ure, javim. Sčasoma jo prestavimo na 17:00.
a bo dons zdržu vreme:)
Se vedno ob 16.30 ali ze ob 17h?
hvala!
Živjo
kam ste se namenili jit danes? dolžina? start ob 17h verjetno ane?
Danes je še ob 16:30. Gremo v neznano :)
Nasljedni teden je štart ob 17:00.
Nazadnje se je pa višincev kar nabralo - luštno je bilo...
Pa še sponzor se je na koncu izkazal
Še vedno vozite ob četrtkih? Do kdaj pa traja običajno vožnja? Sprašujem, ker imam kasneje še treninge :/
Ponavad okol 19:00, bolj več kot manj, vozi se pa še vedno, res pa da me zdaj ene dvakrat ni blo.
Bo jutri runda? Štart pa verjetno 16:30? No če bo kak kandidat se vidimo ;)
A to je tista cesta kjer iz Besnice prideš do Kresnic? Kje pa potem poteka trasa?
Štart je pred golstilno Pecelj v Podgradu. Ponavadi se vozi čez Trebeljevo do Bogenšperka in po isti poti nazaj. Čaka se po spustu iz Trebeljevega, potem na Bogenšperku in nazaj grede na vrhu Trebeljevega.
Tenx! In to je vsak četrtek ob 16:30?
ne kasneje se prestavi na peto uro. sam ne vem točno kdaj.
Jaz vem za bliženco do Bogenšperka !
A pol ste dons fural in kolk vas je blo
Jaz danes nisem videl nobene grupe kolesarjev...
Danes je štart ob 17:00 v Podgradu ;)
Pozdrav me zanima če se skos vozi tura do litije ? in kje je zbor ? bi se pridružil če je runda še aktivna ?
l.p.stropci :)
vozi se ob četrtkih ob petih start pri gostlni v Pecju vozi se do šmartnega oziroma malo mešano včasih do Bogenšpert oziroma tak okoli.
Živjo
Bo danes kakšen kaskader za tole rundo ?
LP