Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
IDRCA je napisal: |
Pozdravljeni, ali ima kdo kakšen link za direktno spremljanje dirk. Dajte prilepite ga . lp |
Heligo je napisal: |
Stava za četrtkov TT: 1.) Bert Grabsch 2.) Fabian Cancellara |
TaMalaa je napisal: | ||
hehe a ni bolj zanimivo v živoo |
IDRCA je napisal: | ||||
Seveda je se strinjam, samo ni cajta tako in tako. Tisti ki greste tja močno navijajte in imejte se fanj!!!!! lp |
mihi81 je napisal: |
Blaž Jarc 8. Novi svetovni prvak U23 Avstralec Bobridge. Upam, da sem prav napisal. Drugi je bil Portugalec, tretji pa bivši prvak Italijan Edit 1: Copy/paste z: http://www.cyclingnews.co m/races/76th-uci-road-world-ch ampionships-cm/stages/stage-1/ results Australia' s Jack Bobridge captured the rainbow jersey of under 23 World time trial champion Wednesday in Mendrisio, Switzerland. He completed the 33.2-kilometre course with a time of 40:44. "It just topped off an awesome year for myself. I could not ask for much else, to win for Australia, it's awesome," he said. Portugal's Nelson Oliveira finished second for silver with a time of 41:03, 18 seconds off the time of Bobridge. German Marcel Kittel was third at 41:19. The time trial covered two 16.6-kilometre circuits, 33.2 kilometres. The 650-metre long Rancate climb was the main difficulty with sections of 10 percent |
Bobi.K je napisal: |
Me prav zanima zakaj ni šla na svetovno državna prvakinja v kronometru? |
scottscale je napisal: | ||
mogoče je trasa z preveč klanci |
Rado je napisal: | ||||
Taka ji je pa še bolj na kožo pisana.... Odgovor pa ve samo selektor |
lancearmstrong je napisal: |
kdaj štarta Brajko? |
27.9.2009 bo v Švici natančneje v mestu Mendris potekalo svetovno prvenstvo v kolesarstvu.
Najeli bomo avtobus tako da če je kdo zainteresiran mi lahko sporoči če bi šel. Cena bo največ 50e v obe smeri.
Za vse zainteresirane sprejemamo prijave ta teden na moj mail
<a href="mailto:barbara.ram [email protected]">barbara [email protected]</a>
>Za več informacij mi lahko pišete tudi na moj mail.