Kolesa in oprema
12.01.2025
Kolesa Gusto
Ob 18:48, sixsl
uriton je napisal: |
Kako se pa sname tale zadeva na telefon ................ a je đaba al se plača........ |
Kevo je napisal: |
js uporabljam na e71 in je full dobro tak koda bi polarja mel vidiš pol prevoženo,pretečeno,prerola no,... traso na google maps, višinske metre,razdalja itd. sam za srčni utrip mam pa uro ft60 ![]() |
ooo je napisal: |
pozdravljeni! mene pa nekaj zanima ali kdo uporablja sportypal na telefonu nokia e63? jaz sem si ta program pobraz iz njihove strani in piše gor da podpira ta telefon. ampak men pa na telefonu ne dela. ko hočem zagnati mi da naj izberem bluetooth napravo. lp |
ooo je napisal: |
in kok stane ta bluetooth gps |
Loky20 je napisal: |
Kateri je pa manj požrešen glede baterije? ker trenutno uporabljam sports tracker na E75 vendar že tako ali tako mi baterijo pobere v slabih 2 dneh, ob uporabi gps-a pa v 3-5 urah... če bi bil tale sportypal manj požrešen bom vsekakor zamenjal zadevo ![]() |
Loky20 je napisal: |
aha bom probal še v zavihku ga uporabljat oziroma v ozadju, da ne bo sproti kazal zemljevida in hitrost, čas itd... |
Sportypal pro mi je zelo odgovarja, program bi registriral, plačal pa ne vem kako ?
Na prihajajočem ljubljanskem maratonu bom jo uporabljal.