DOS 2010

Domov > Forum > DOS 2010

DOS 2010

SORTIRAJ PO:
CAMPY 02.11.2009 16:38
Še 192 dni, že kar nekaj "neučakancev" prijavljenih heh :mrgreen:
http://www.dos-extreme. si/
Truplo 02.11.2009 16:55
A boš spet spremljevalec Carolini? Ženšče je nekam pohitelo s prijavo... saj ni omejitev v številu, he, he...
zlato 02.11.2009 16:57
Truplek čakamo tvojo prijavo, da aktiviramo klub.
CAMPY 02.11.2009 17:21
Truplek je napisal:
A boš spet spremljevalec Carolini? Ženšče je nekam pohitelo s prijavo... saj ni omejitev v številu, he, he...

Ja, je bila razočarana letos, ker je računala na nov ženski rekord proge. Baje bo drugo leto bolje :roll: :mrgreen:
Kekec_ 02.11.2009 18:36
tudi jaz sem zraven, kot gledalec bom spremljal najboljše na vršiču :)
Web 02.11.2009 18:46
Jaz pa se bom letos preizkusil kot tekmovalec - cilj: priti okrog preden podrejo cilj :)

No ja za prvič ne silim v višave :)
Kekec_ 02.11.2009 18:49
web... tak je moj plan za čez nekaj let :D "nekaj" let je lahko čez 3 ali čez 10 :D kakor bo duša dala

slavo vsem ki pridejo skozi
Truplo 03.11.2009 06:52
CAMPY je napisal:
Truplek je napisal:

Ja, je bila razočarana letos, ker je računala na nov ženski rekord proge. Baje bo drugo leto bolje :roll: :mrgreen:

To bo seveda veliko odvisno tudi od vas spremljevalcev... napotki o progi in ostalo, saj veš...

Sicer pa bo baje vozila tudi Tjaša in njo bo Karolina težko premagala, se mi zdi! To ni Raam, ampak štirikrat krajša proga :mrgreen:
slavko 03.11.2009 07:11
zlato je napisal:
Naj se Truplekmanija začne že sedaj. :mrgreen:
Truplo 03.11.2009 07:14
slavko je napisal:
zlato je napisal:

Sto procentno nisem prepričan, da bom nastopil... Problem je lahko denar (kje dobiti v teh časih kakšnega sponzorja), pa tudi ekipo bom verjetno sestavljal iz cele Slovenije... v Prekmurju zanimanja ni!
ole 03.11.2009 07:26
Truplek je napisal:

Sicer pa bo baje vozila tudi Tjaša in njo bo Karolina težko premagala, se mi zdi! To ni Raam, ampak štirikrat krajša proga :mrgreen:

torej lahko vozi štirikrat hitreje :mrgreen: :mrgreen:
slavko 03.11.2009 10:30
Truplek je napisal:
slavko je napisal:
zlato je napisal:

Sto procentno nisem prepričan, da bom nastopil... Problem je lahko denar (kje dobiti v teh časih kakšnega sponzorja), pa tudi ekipo bom verjetno sestavljal iz cele Slovenije... v Prekmurju zanimanja ni!
Če so finance edina ovira, potem bi morda lahko že sedaj začel razmišljati o dodatnem zbiranju sredstev tudi s strani navijačev. Glede na letošnjo tvojo avanturo, in glede nato da smo te z veseljem spremljali nekateri virtualno, nekateri tudi na terenu, ni hudič da nebi kdo primaknil kakšen evro. :D
Truplo 03.11.2009 10:57
slavko je napisal:
Truplek je napisal:
slavko je napisal:
zlato je napisal:

Če so finance edina ovira, potem bi morda lahko že sedaj začel razmišljati o dodatnem zbiranju sredstev tudi s strani navijačev. Glede na letošnjo tvojo avanturo, in glede nato da smo te z veseljem spremljali nekateri virtualno, nekateri tudi na terenu, ni hudič da nebi kdo primaknil kakšen evro. :D

Letos sem si maltene vse kril sam in bom tudi drugo leto, ni bojazni, da me teh 2.000 evrov vrže iz tira (letos po moji grobi oceni preko 3.000 evrov)... Bom pa vesel, če bo kateri navijač zapravil kakšen evro za bencin, malico, pijačo, medtem, ko se bo peljal nekam na traso in vmes kaj pojedel, popil in navijal za nas, za vse, ne samo zame... Tudi to je pomoč in ne majhna... Ne morem pozabiti navijačev na Ptujski gori (še posebej je bila dejavna Princess med ženskami in Jo-jo med moškimi), saj te to dodatno vzpodbudi.

Za ekipo še ne vem, vendar če bo Metak dirkal, potem nimam več vodje ekipe in morda še koga. Vem pa, da bom preko foruma ali dogovarjanja našel ostale... Če bi dobil še Tjašo, bi že sedaj skočil dva metra v zrak z mesta (ženšče je neverjetno sposobna, veliko ve, je strpna in še kaj)... :mrgreen:
štrumf 03.11.2009 11:56
3000? 8O 8O,pa kaj boš pa to vse imel?
Ko sem js vozil lani(res da sem odstopil),vendar vse skupi,če odštejem stroške za športno hrano zame-treningi in dirka,ni prišlo več kot 700?
No tudi avtodom je posodil sakala75-tu sem dosti prišparal.
Truplo 03.11.2009 12:04
štrumf je napisal:
3000? 8O 8O,pa kaj boš pa to vse imel?
Ko sem js vozil lani(res da sem odstopil),vendar vse skupi,če odštejem stroške za športno hrano zame-treningi in dirka,ni prišlo več kot 700?
No tudi avtodom je posodil sakala75-tu sem dosti prišparal.

Nejc, tudi novo kolo nisem računal, he, he... Veš, kako se nabere... Samo športna hrana in kaj podobnega je bilo eno 300 evrov (Joca je naročevala, ona že ve...), pa razne spodnje oz. švic majice, kakšen dres, hlače, hrano za ekipo, neke luči, baterije, bencin za avtodom in spremljevalni avto, jaz nisem hotel, da mi Sakala75 šenka avtodom, zato sem tudi tam nekaj plačal (bilo je več kakor ugodbno, nekaj pa vseeno)... Nekje imam vse račune, ampak to ne bi hotel pisati tule...

Pa kolo: zamenjava določenih delov, ker mora biti pač vse novo (in to na dveh kolesih), nakup nekaj zgornjih in spodnjih gum, sevisi so bili zastonj (koliko bi še to stalo, saj mi Foe ni mogel včasih niti sproti kaj zamenjavati oz. pucati bicikla, he, he...)...

Aja, jaz sem več ali manj poravnal stroške vsem članom ekipe, saj smatram, da je to MOJA DIRKA in ne njihova!
Zajebanec 03.11.2009 12:21
slavko je napisal:
Če so finance edina ovira, potem bi morda lahko že sedaj začel razmišljati o dodatnem zbiranju sredstev tudi s strani navijačev.

Seveda lahko dobi kaj tudi s strani navijačev,npr: kakih 5 gajb piva.
Samo za drugo leto se mi ni treba bat,da bi jih Truplek dobil z moje strani,če se staviva...ker na DOS-u 2010 itak ne bo videl cilja. 8)
DusanK 03.11.2009 12:25
Tooo ! Psihološka vojna se je že začela ! Trupleku bo drugo leto lažje, bo on lovil Trmo, letos je ona njega. :mrgreen:
Mad_one 03.11.2009 13:01
DusanK je napisal:
Tooo ! Psihološka vojna se je že začela ! Trupleku bo drugo leto lažje, bo on lovil Trmo, letos je ona njega. :mrgreen:

Ampak, če se ta dva "iz oči v oči" na cesti udarita, se bo najbrž posadka "za šporgetom" zamenjala ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Truplo 03.11.2009 13:35
Mad_one_ je napisal:
DusanK je napisal:

Ampak, če se ta dva "iz oči v oči" na cesti udarita, se bo najbrž posadka "za šporgetom" zamenjala ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bi lahko bilo zanimivo... Trmica bo imela za sabo/predsabo Karolino, jaz bom probal dirkati, letos sem se pač peljal okrog... (nekje 52 do 53 ur je moja želja) :mrgreen:
zlato 03.11.2009 15:01
Truplek je napisal:
Mad_one _ je napisal:
DusanK je napisal:

Bi lahko bilo zanimivo... Trmica bo imela za sabo/predsabo Karolino, jaz bom probal dirkati, letos sem se pač peljal okrog... (nekje 52 do 53 ur je moja želja) :mrgreen:

Truplek, vzemi Zajebanca za vodjo? Naj se desc izkaže, če ga je kaj v hlačah.
pjeb 03.11.2009 20:10
Mi bomo pa našemu tekmovalcu dali kr 100EUR v žep, da bo lahk tankal na bencinskih, pot je pa že itak dvakrat prevozil tk da to ne bi smel bit problem :D.
S tem smo rešili vse probleme, sponzorje, prehrano, ekipo, logistiko..., spanje smo mu pa tako ali tako prepovedali na DOS-u 2010.
Truplo 04.11.2009 09:10
zlato je napisal:
Truplek je napisal:
Mad_one _ je napisal:
DusanK je napisal:

Vodja ne more biti vsak, da se razumemo, če hočeš priti okoli. Od vodje je odvisno marsikaj, kdor tega ne sprejme, bolje, da že prej odneha. Ampak, prej ali slej je nekdo vodja prvič, torej tudi to ni tak problem, mora pa imeti veliko časa, da marsikaj zrikta, da preštudira progo, da daje napotke med vožnjo in da nekaj tudi ve, kako se tej zadevi streže, bi rekel.

Drugače pa niso nikomur zaprta vrata, pogoj je le, da kolikor toliko vzdrži tri dni v avtu in avtodomu (z minimialnim spanjem), da ima potrpljenje s kolesarjem (proti koncu maltene vsak ima kakšne svoje bubice, he, he) in da pač razume načelo, da je tam zaradi kolesarja in ne zase. Več ali manj je to to, čeprav bi lahko o teh nalogih napisali nekaj strani.

Ampak, po mojem smo začeli s to temo le prehitro. Sam se bom dokončno odločil kako in kaj komaj februarja...
slavko 04.11.2009 09:44
zlato je napisal:
Truplek je napisal:
Mad_one _ je napisal:
DusanK je napisal:

Zajebanec gre drugo leto na DOS, tako je rekel letos. :lol: Ga držim za besedo. :mrgreen:
Truplo 04.11.2009 11:30
Saj bo šel, mogoče bo kje v ekipi ali gledat štart, he, he....
Truplo 11.11.2009 11:11
Malo sem šel gledat stran za naslednjo dirko in pri zgodovini opazil, da ni podatkov za letošnjo dirko... Zakaj je umaknjeno? Pozimi, ko bo več časa, sem mislil zadeve sprintati in si nastaviti vse podatke za primerjavo za DOS 2010.... tako, da bi takoj videl, sem počasnejši, hitrejši......????
ZZZ 11.11.2009 11:33
no ti pa jaz pomagam s podatki:
Truplek.., si starejši :mrgreen:
Zajebanec 11.11.2009 11:40
Truplek je napisal:
Pozimi, ko bo več časa, sem mislil zadeve sprintati in si nastaviti vse podatke za primerjavo za DOS 2010.... tako, da bi takoj videl, sem počasnejši, hitrejši......????

ne bo kaj za primerjati in videti,ker DOS-a 2010 ne boš prevozil...misliš,če se ti je enkrat vsralo,da se ti bo drugič tudi...malo morgen... 8)
Truplo 11.11.2009 12:24
Zajebanec je napisal:
Truplek je napisal:
Pozimi, ko bo več časa, sem mislil zadeve sprintati in si nastaviti vse podatke za primerjavo za DOS 2010.... tako, da bi takoj videl, sem počasnejši, hitrejši......????

ne bo kaj za primerjati in videti,ker DOS-a 2010 ne boš prevozil...misliš,če se ti je enkrat vsralo,da se ti bo drugič tudi...malo morgen... 8)

Tega vnaprej ne bom vedel, prav tako ne drugi, tudi npr. Robič. Hipotetično lahko spet pade in odstopi (Bog ne daj, da mu želim kaj takega) - torej, četudi prevozim dve etapi, bo v redu, če se kaj primerja, ane...

So mi pa organizatorji že poslali podatke, vendar, to moram sedaj shranjevati na disk, pa še doma... in to ni najboljša rešitev, da tega trenutno ni gor...

Aja, Jože, a spet daš pet gajb, če prevozim? Morda deset? Morda predlagaš anketo na domačem forumu, kateri bo hitrejši: Kert04 ali jaz (so mi povedali, da bo sodeloval)....
Zajebanec 11.11.2009 13:08
Truplek je napisal:
Aja, Jože, a spet daš pet gajb, če prevozim? Morda deset? Morda predlagaš anketo na domačem forumu, kateri bo hitrejši: Kert04 ali jaz (so mi povedali, da bo sodeloval)....

To še je najmanjši problem dat pet ali deset gajb...a upaš ti dati nazaj potem duplo,če ne prevoziš. ;)
kaj pa potem,če bo Zajebanec tudi sodeloval... :P
Truplo 11.11.2009 13:15
Jaz ne bom dal nazaj nič, ker ne bom stavil. Nihče, prav nihče ne more zagotovo trditi, da bo DOS ali kaj podobnega prevozil, ker se lahko zgodi tudi kaj nepredvidljivega.

Bo pa spet piknik po dirki in če ne bo tvojih ali gajb koga drugega, jih bom pač sam kupil :P

Z vsem spoštovanjem do tebe pa lahko zagotovo napišem, da ti nisi sposoben prevoziti DOS-a! To ni dirka na 60 km in še to po ravnem! Ker si zelo slab penjač dvomim, da prevoziš dve etapi, predvsem s tvojo miselnostjo in prestavnimi razmerji, s tvojo težo ter starostjo je to enostavno nemogoče! :?
1 2 3 ... 33
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI