Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
Truplek je napisal: |
A boš spet spremljevalec Carolini? Ženšče je nekam pohitelo s prijavo... saj ni omejitev v številu, he, he... |
CAMPY je napisal: | ||
Ja, je bila razočarana letos, ker je računala na nov ženski rekord proge. Baje bo drugo leto bolje ![]() ![]() |
zlato je napisal: |
Truplek čakamo tvojo prijavo, da aktiviramo klub. |
slavko je napisal: | ||
![]() |
Sicer pa bo baje vozila tudi Tjaša in njo bo Karolina težko premagala, se mi zdi! To ni Raam, ampak štirikrat krajša proga ![]() |
Truplek je napisal: | ||||
Sto procentno nisem prepričan, da bom nastopil... Problem je lahko denar (kje dobiti v teh časih kakšnega sponzorja), pa tudi ekipo bom verjetno sestavljal iz cele Slovenije... v Prekmurju zanimanja ni! |
slavko je napisal: | ||||||
![]() |
štrumf je napisal: |
3000? ![]() ![]() Ko sem js vozil lani(res da sem odstopil),vendar vse skupi,če odštejem stroške za športno hrano zame-treningi in dirka,ni prišlo več kot 700? No tudi avtodom je posodil sakala75-tu sem dosti prišparal. |
slavko je napisal: |
Če so finance edina ovira, potem bi morda lahko že sedaj začel razmišljati o dodatnem zbiranju sredstev tudi s strani navijačev. |
DusanK je napisal: |
Tooo ! Psihološka vojna se je že začela ! Trupleku bo drugo leto lažje, bo on lovil Trmo, letos je ona njega. ![]() |
Mad_one_ je napisal: | ||
Ampak, če se ta dva "iz oči v oči" na cesti udarita, se bo najbrž posadka "za šporgetom" zamenjala ... ![]() ![]() ![]() |
Truplek je napisal: | ||||
Bi lahko bilo zanimivo... Trmica bo imela za sabo/predsabo Karolino, jaz bom probal dirkati, letos sem se pač peljal okrog... (nekje 52 do 53 ur je moja želja) ![]() |
zlato je napisal: | ||||||
Truplek, vzemi Zajebanca za vodjo? Naj se desc izkaže, če ga je kaj v hlačah. |
zlato je napisal: | ||||||
Truplek, vzemi Zajebanca za vodjo? Naj se desc izkaže, če ga je kaj v hlačah. |
Pozimi, ko bo več časa, sem mislil zadeve sprintati in si nastaviti vse podatke za primerjavo za DOS 2010.... tako, da bi takoj videl, sem počasnejši, hitrejši......???? |
Zajebanec je napisal: | ||
ne bo kaj za primerjati in videti,ker DOS-a 2010 ne boš prevozil...misliš,če se ti je enkrat vsralo,da se ti bo drugič tudi...malo morgen... ![]() |
Aja, Jože, a spet daš pet gajb, če prevozim? Morda deset? Morda predlagaš anketo na domačem forumu, kateri bo hitrejši: Kert04 ali jaz (so mi povedali, da bo sodeloval).... |
http://www.dos-extreme. si/